Blog

Steeds leuker door Jelle Hermus

Steeds leuker

Steeds leukerSteeds leuker is het boek van Jelle Hermus en het bevat de korte route naar een leuker leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Jelle Hermus, oprichter van het positieve online platform soChicken, laat zien hoe je de ballast in je leven overboord gooit, en je bestaan vervolgens zo inricht dat je alleen nog dingen doet die je blij maken. Steeds leuker vloog de bestsellerlijsten in en stond zelfs op de tweede plek! Een prestatie om onwijs trots op te zijn en die Jelle echt van harte gegund is. Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite; daar gaan we voor. Lees je mee hoe ik het boek van Jelle Hermus heb ervaren? 

Over Steeds leuker
De voordelen zonder de nadelen – Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar Steeds leuker om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn.

In dit praktische boek presenteert Jelle Hermus de korte route naar een leuker leven. Hij laat zien hoe je – door het zetten van de juiste kleine stappen – je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen. Want we weten vaak niet precies wat we willen doen met ons leven, maar we weten wél hoe we ons willen voelen: vrijer, blijer en meer voldaan. Als je steeds kleine stappen blijft zetten in de juiste richting, kom je vanzelf waar je wilt zijn. Jelle laat zien hoe je je leven leuker en leuker maakt, en tegelijkertijd je omgeving kunt verrijken. Met een liefdevolle aanpak en de nodige humor. Want alles wordt makkelijker als we het leven niet zo serieus nemen. Een leuker leven bouwen is makkelijker dan je denkt. Steeds leuker is je handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Zonder de ballast en de gekkigheid.

Over Jelle Hermus
Jelle Hermus is oprichter van online platform soChicken.nl – waar maandelijks ruim 600.000 mensen komen broeden op een leuker leven. Zijn wekelijkse nieuwsbrief wordt gelezen door meer 140.000 mensen en zijn populaire Broednest cursussen hebben duizenden mensen geholpen om het leven stap voor stap steeds leuker te maken.

Mijn mening
Heb je Steeds leuker nog niet gelezen? Of zoek je nog cadeau-inspiratie? Dan is dit hét perfecte boek om te lezen en te geven (of te ontvangen natuurlijk, zet gauw op je wishlist!). Het leest heerlijk weg, de tips vliegen je om de horen en het is zo toegankelijk geschreven dat je alles wat Jelle beschrijft gelijk zou willen toepassen. En dat kan ook! Want het is lekker praktisch en simpel dus je kunt gelijk aan de slag. Jelle maakt je bewust van jouw gewoontes, maar ik ben dankzij hem nog nooit eerder zo blij geweest met open deuren. Bovendien kan ik de associatie met ‘het zwembadpatatje’ niet meer loslaten, maar waar dit precies over gaat is leuker om zelf in de bijbehorende context te lezen. De broednestmethode die Jelle heeft ontwikkeld wordt goed uitgelegd en ik ben er zo enthousiast over dat ik deze wijze iedereen aan kan raden. Zelf las ik zeer frequent het populaire platform SoChicken en ik kon dan ook niet wachten toen Jelle aankondigde een boek te hebben geschreven. Het omslag vind ik erg sterk gekozen en als ik langs de boekhandel loop dan leg ik de stapel met Steeds leuker’s altijd even extra netjes haha. Niet verder vertellen!  Mijn vriend leest nu Steeds leuker nadat ik hem enthousiasmeerde en zijn eerste indruk is ook zeer positief. Het is dan ook een boek voor zowel mannen als vrouwen, maar ook voor jong en ouder. De humor van Jelle maakt het boek helemaal af en ik betrapte mijzelf twee keer op hardop lachen, gênant maar waar. Het bevestigt wel dat een leuker leven al begint tijdens het lezen van Steeds leuker. Ik wens je veel plezier bij het lezen van deze must read en geniet van de tips en inzichten die Jelle je meegeeft. Enjoy!

Conclusie
Simpel, toegankelijk, praktisch én heel erg grappig; Steeds leuker is hét boek voor iedereen die toe is aan een leuker leven. Al tijdens het lezen voel je de energieboost die Jelle je geeft. Door Steeds leuker zit je lekkerder in je (kippen)vel!

Steeds leuker | Jelle Hermus | Kosmos Uitgevers | ISBN 9789021567068 | €20,- | Aantal pagina’s 288 | Klik hier voor het e-book

Heb jij Steeds leuker van Jelle Hermus al gelezen?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.