Shopaholic grijpt in door Sophie Kinsella

Shopaholic grijpt in door Sophie Kinsella


Heb je zin in een heerlijke chicklit vol humor en vrolijkheid? Dan is Shopaholic grijpt in echt een boek dat niet op je lijstje mag ontbreken. We kennen de auteur Sophie Kinsella van haar beroemde Shopaholic-serie die wereldwijd overweldigend goed werd ontvangen. Ook ik verslond vroeger deze toppers vol feelgood ervaringen en belevenissen. Extra leuk om daarom weer van hoofdpersoon Becky te mogen genieten, die natuurlijk bijzondere avonturen gaat beleven… Want wat komt er nu op haar pad? Veel leesplezier!

Over Shopaholic grijpt in
Becky is met haar halve familie in een camper op weg naar Las Vegas. Er moet van alles gebeuren. Geen paniek! Ze heeft een plan. Punt één: haar vader zoeken die er zomaar vandoor is gegaan. Punt twee: beste vriendin Suze helpen. Punt drie: Alicia Bitch Billington stevig aanpakken. Punt vier: leren gokken (wat haar aanvankelijk uitstékend afgaat). Hoe dan ook, Becky laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Haar familie heeft haar nodig: Shopaholic grijpt in!

Over Sophie Kinsella
Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar immens populaire en inmiddels verfilmde Shopaholic-serie. Ook de romans Hou je mond!, Aanpakken!, Ken je me nog?, Wat spook jij uit? en Mag ik je nummer even? zijn razend beroemd. De auteur woont met haar man en kinderen in Londen.

Mijn mening
Ik keek ontzettend uit naar een nieuwe topper van Sophie Kinsella met – als het even kon – Becky weer in de hoofdrol. Ik kon zo om haar lachen en ik vond het een heerlijk personage waar ik stiekem geen afscheid van kon nemen. Ik weet nog heel goed (help, ik word oud!) hoe vroeger mijn leesplezier werd vergroot dankzij Sophie Kinsella, zij maakt de personages zo levendig waardoor ik meegesleept werd in de bizarre avonturen die Becky beleeft. En nu is het tijd voor een nieuwe topper, Shopaholic grijpt in stelt wederom niet teleur en voelt weer als vanouds: een echte Kinsella boordevol humor en awkward belevenissen. Heerlijk om uren leesplezier te mogen ervaren, zeker als je ook de eerdere delen uit de Shopaholic-serie hebt gelezen. Ik verwacht ook dat dit deel heel goed los te lezen is, maar ik raad je graag de hele serie aan waardoor je Becky nog beter leert kennen en haar ziet groeien als personage. Wat je kunt verwachten? Een vrolijk boek vol vreemde belevenissen, hilarische momenten, romantiek en een luchtige en levendige schrijfstijl. Love it! 

Conclusie
Wat een heerlijk boek van Sophie Kinsella! Yes, Becky is helemaal back en wat heb ik haar humor, hilarische situaties en bizarre avonturen gemist. ‘Shopaholic grijpt in’ is echt een must read die je niet mag missen als je van feelgood en chicklits houdt!

Auteur: Sophie Kinsella Titel: Shopaholic grijpt in Prijs: € 19.99 Pagina’s: 320 Uitgeverij: The House of Books ISBN: 978 90 443 4786 9 Klik hier voor het e-book

Lees jij graag de boeken van Sophie Kinsella?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 11 reacties.

  1. Kim

    Ik ken het boek nog niet, maar Sophie Kinsella zeker wel! Wat een heerlijke boeken! Heb weer een boek op mijn lijst met te lezen boeken bijgeschreven! :)
    Kim onlangs geplaatst…De chronisch zieken tagMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge