Blog

Power mom – Meer energie door de juiste balans tussen werk, gezin en jezelf

Power mom boek Esther van Diepen

Meer energie door de juiste balans tussen werk, gezin en jezelf. Klinkt dat ook als muziek in de oren? Het boek Power mom van Esther van Diepen heb ik ervaren als een heerlijk boek voor mama’s om gouden tips en inspirerende verhalen vol herkenning te mogen lezen. Ook heeft het boek mij de ogen geopend om echt nog meer die balans voor mijzelf te creëren, zodat ik er beter voor mijn gezin, het werk en mijzelf mag zijn. Het staat vol praktische life hacks en is zeer toegankelijk geschreven, waardoor het boek makkelijk leest (zelfs als je uitgeblust op de bank ligt na een dag bikkelen). Start met een gezond en energieker leven, geniet van het boek Power mom. Veel leesplezier!

Over Power mom

Power mom is het ultieme handboek voor alle moeders. Geschreven door Esther van Diepen, moeder van vier, succesvol ondernemer en ex-topsporter. In New York zag ze moeders sporten in stadsparken en zo ontwikkelde zich het sportprogramma Mom in Balance, waarvoor Esther samenwerkt met verschillende organisaties. Veel vrouwen zetten zichzelf op de tweede (of lagere) plek wanneer ze moeder zijn geworden. Het is een pittige uitdaging om werk, gezin en me-time te combineren en de juiste balans te vinden. Dit boek helpt jou als moeder om voor jezelf te zorgen, meer energie te krijgen en je zo on top of the world te voelen! Met inspirerende verhalen, gouden tips en praktische life hacks.

Mijn mening

Ik kon niet wachten om het boek Power mom te kunnen lezen, geschreven door Esther van Diepen. Ik was dan ook erg blij toen het boek bij mij op de mat viel en ik besloot om met een kop thee te genieten van deze nieuwe must read. Even lekker ontspannen met een goed boek, daar was ik wel aan toe en hoe kan dat beter dan met een boek waarin je mag lezen hoe je meer energie en balans kunt creëren? Daar was ik de afgelopen weken veel mee bezig, want balans tussen je werk, het gezin en jezelf komt niet uit de lucht vallen. Op verschillende manieren kan je werken aan fitter in het leven staan, maar het lukte mij niet om er een gewoonte van te maken. Ik was er behoorlijk klaar mee om mij vooral MOEder te voelen en daarom was de timing van het verschijnen van Power mom meer dan perfect. Het boek voldeed absoluut aan mijn verwachtingen, omdat ik nu bewuster bezig ben met het creëren van balans in mijn leven. Natuurlijk lukt het de ene periode beter dan de andere, maar ik voel aan alles dat ik lekkerder in mijn vel zit en die balans werkelijkheid is geworden. Ik ervaar meer rust in mijn hoofd, presteer beter met mijn onderneming en ik geniet met meer energie van mijn gezin. Wat een heerlijk gevoel!

Ik vind de manier waarop Esther van Diepen schrijft heel prettig. Het is toegankelijk, vlot en ook direct toepasbaar. De mooie opmaak van het boek spreekt mij ook erg aan. Je vliegt door de fijne tips heen en de hoofdstukken zetten je aan het denken. Het hardloopschema vond ik trouwens ook erg waardevol én motiverend, waardoor ik mijn hardloopschoenen uit de kast heb gehaald. De ademhalingsoefeningen vond ik erg prettig en ik ben ook aan de slag gegaan met een gezond weekmenu. Die praktische tips die in het boek worden gegeven, heb ik daardoor meteen kunnen vertalen naar ons gezinsleven. Zo zie je dat het boek mij op verschillende gebieden erg heeft gemotiveerd om te blijven werken aan mijzelf.

Conclusie boek Power mom

Ik heb mij niet eerder zo rustig en energiek gevoeld na het toepassen van veel tips uit het boek Power mom. Heerlijk om deze balans te ervaren zodat ik er nog beter voor mijn gezin en mijzelf kan zijn!

Power mom | Esther van Diepen | Pagina’s | €20,- | Kosmos Uitgevers | ISBN 9789021570549 | Klik hier voor meer informatie over het boek

Heb jij het boek Power mom al gelezen van Esther van Diepen, oprichtster van Mom in Balance? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.