Blog

Ontdek het boek Clean mind, clean body geschreven door Tara Stiles

clean mind clean body tara stiles boek review aanrader yoga

In 28 dagen naar een schoon lichaam en een heldere geest, dat is een veelbelovende ondertitel van een boek waar ik er gevoelsmatig al zoveel van heb gelezen. Maar toch won mijn nieuwsgierigheid het en niet veel later viel het boek Clean mind, clean body geschreven door Tara Stiles op de mat. En het boek overtrof al mijn verwachtingen, waardoor ik het graag met je deel. Als je de behoefte voelt om beter voor jezelf te zorgen, maar je niet zo goed weet waar je mag beginnen en je lekker aan de slag wil; dit is hét boek voor jou. In 28 dagen zorgen de toegankelijke tips van Tara Stiles voor een schoner lichaam, heldere geest en meer energie. Ik vertel er graag meer over!

Over Clean mind, clean body

Tara Stiles biedt je met ‘Clean mind, clean body’ een schoon lichaam en een heldere geest met een thuis-detox van 28 dagen. Tara deelt haar vierweekse detox-methode, omdat ze begrijpt dat mensen op zoek zijn naar een betere manier om alles voor elkaar te krijgen. Dit is geen gewone detox van het lichaam, het is óók een reiniging van geest en ziel. In 28 dagen veranderen dagelijkse routines en gewoontes. Deze praktische detox is niet moeilijk en kan door iedereen thuis worden gedaan. Zie het als mentale en fysieke selfcare.

‘Een gemakkelijke reset om je beter te voelen en prettiger te leven.’ – Deepak Chopra

Over Tara Stiles

Tara Stiles bewandelt al jaren haar eigen weg als het om een gezonde levensstijl gaat en moedigt jou aan hetzelfde te doen. Ze is een bekende in de internationale yogawereld, heeft haar eigen yogakledinglijn bij Reebok en geeft yogalessen bij de hotelketen W Hotels. De New York Times noemde haar ‘yoga-rebel’. Check haar online platform: www.stralayoga.com voor meer informatie en inspiratie.

Waarom ik het boek Clean mind, clear body kan aanraden

Al een langere periode worstel (het voelt toch een beetje als een strijd, terwijl het gaat om zachtheid en milder worden naar mijzelf toe) ik met het beter zorgen voor mijzelf. En een eigen onderneming, twee jonge kinderen, lockdowns; het vormen allerlei excuses die ik kan noemen, maar selfcare is een keuze en die verantwoordelijkheid moet ik pakken. Ik vind mijzelf waard om te voeden en te verzorgen, maar dat gevoel was niet altijd aanwezig. Na het lezen van Clean mind, clear body voelde ik zoveel meer liefde voor mijzelf en viel er een last van mijn schouders; Tara Stiles maakte de gezonde gewoontes zo toegankelijk, dat kan ik ook! Het boek vormde een feest van herkenning en het is ontzettend liefdevol, warm en fijn geschreven. Als een liefdevolle peptalk om je aan te moedigen aan de slag te gaan, omdat je vanuit zelfliefde de keuze mag maken om beter voor jezelf te zorgen. Om jezelf te voeden en te verrijken in plaats van te vullen en af te breken. Jezelf bewust versterken en omarmen met liefde en warmte, omdat je het waard bent. Wat een heerlijk gevoel is dat!

Ik heb genoten van elke letter, maar vooral van alle mooie tips. Clean mind, clear body is een inspirerend en verrijkend boek om je verder te helpen dan waar je nu staat. Of je nu 28 dagen aan de slag gaat (vooral een advies om een gezonde gewoonte te creëren) met alle tips of dat je er een element uithaalt waar je je in wilt verdiepen; het is allemaal goed zolang het jou versterkt, dient en opbouwt. Wat is dit boek een heerlijke eyeopener waar je van gaat stralen, van binnen en van buiten.

Clean mind, clear body geschreven door Tara Stiles | 224 pagina’s | Kosmos Uitgevers | 9789021584256 | Klik hier voor het e-book

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.