Blog

Must read – Zeven perfecte dagen door Rosie Walsh

Zeven perfecte dagen boek recensie

Zeven perfecte dagen geschreven door Rosie Walsh is wat mij betreft dé must read van deze zomer! Jill Mansell noemt het niet voor niets ‘het ultieme-niet-weg-te-leggen-boek’. Mansell heeft meer dan gelijk en ik kan het weten, want ik geniet nog helemaal na. Ik heb het boek zojuist uitgelezen en ik probeer nu te zoeken naar woorden die mijn enthousiasme kunnen vangen. Daar zit ik dan inclusief tranen op de wangen, omdat het zo’n meeslepend en ontroerend verhaal is. Dit boek is fantastisch en ik vertel je in deze recensie heel graag meer over deze must read! Zeven perfecte dagen is echt een aanrader, lees gauw verder!

Over Zeven perfecte dagen

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk. Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning. En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…

Over Rosie Walsh

Rosie Walsh woont in Bristol. De inspiratie voor Zeven perfecte dagen kreeg ze toen ze in Buenos Aires woonde en een vriendin iets soortgelijks meemaakte.

Mijn mening

Ik geniet nog helemaal na, al ben ik ook deels van slag. Toch kan ik niet wachten om deze boekentip met jou te delen, waardoor ik meteen deze recensie heb geschreven na het lezen van Zeven perfecte dagen. Bekentenis: de tranen op mijn wangen zijn nog niet eens opgedroogd! Rosie Walsh heeft het voor elkaar gekregen om mij compleet te verrassen en te ontroeren. Lang niet elke auteur krijgt dit voor elkaar. Sterker nog: ik heb zoveel boeken gelezen dat ik niet snel meer verrast kan worden. Rosie Walsh heeft mij met haar hartverwarmende personages, liefdevolle verhaallijnen en plottwist enorm geraakt. Daarom hoop ik dan ook dat dit boek na verschijnen in de bestsellerlijsten zal komen, zodat nog veel meer leesliefhebbers van deze topper mogen genieten. Dit is dé roman die niet in jouw vakantiekoffer mag ontbreken! Nu ga ik een gevaarlijke uitspraak doen, maar de kans is zelfs aanwezig dat dit voor mij het beste boek van 2018 gaat worden. Alleen maar lof voor Rosie Walsh en deze fantastische roman.

Rosie Walsh heeft echt een heerlijke schrijfstijl, waardoor je in het verhaal wordt gezogen en pas weer aanspreekbaar bent wanneer je de laatste bladzijde omslaat. Althans, ik spreek uit ervaring dat het zo bij mij is gegaan. Ik zat helemaal in Zeven perfecte dagen waardoor ik niet in staat was om mij op iets anders te richten. Ondertussen werd de to-do list langer en langer, maar ik moest gewoon weten hoe het verhaal zou eindigen. Lees je graag geweldige romans? Zet de tissues dan vast klaar en geniet van dit prachtige boek. Niet zeggen dat ik je niet heb gewaarschuwd: je kunt niet meer stoppen met lezen als je eenmaal begint met Zeven perfecte dagen. Veel leesplezier! P.s. ik ben stiekem een beetje jaloers als je dit boek nog mag gaan lezen… Enjoy! 

Conclusie

Huilen met een hoofdletter H! Het is lang geleden dat ik zo geraakt werd door een boek. De tranen kon ik niet meer bedwingen, het is zo’n ontroerend, meeslepend en zelfs verrassend boek. De twist is heel sterk en ik heb genoten van elke bladzijde. Als je deze zomer één boek gaat lezen, laat het dan alsjeblieft deze must read geschreven door Rosie Walsh zijn. Veel leesplezier!

Zeven perfecte dagen | Rosie Walsh | €17,99 | Paperback | 336 pagina’s | ISBN 9789022582398 | Boekerij | Klik hier voor het e-book

Lees jij graag romans of liever boeken uit een ander genre?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.