Blog

Must read – Alles voor jou door Liane Moriarty

alles voor jou liane moriarty

Ik kon niet wachten om in het boek Alles voor jou van Liane Moriarty te beginnen. Ik ben al een lange tijd fan van haar boeken en lees deze meteen uit zodra ik daar de tijd en ruimte voor heb. Haar boeken zijn stuk voor stuk pageturners, waardoor ik mij erg verheugde op deze nieuwe roman. Het is tegelijkertijd het eerste boek dat ik op mijn nieuwe Kobo e-reader (de Libra H20) heb gelezen en dat beviel ontzettend goed. Ik verheug mij erop om weer een recensie met je te delen en ik ga in dit artikel dieper in op het boek Alles voor jou.

Over het boek Alles voor jou

Ellen O’Farrell werkt als hypnotherapeut in het excentrieke strandhuis dat ze van haar grootouders heeft geërfd. Op haar tumultueuze relatiegeschiedenis na, heeft ze een fijn leven. Al zou ze inmiddels weleens iemand willen tegenkomen die bij haar blijft. Wanneer ze Patrick ontmoet heeft ze goede hoop: hij is knap, vrijgezel, heeft een baan én hij vindt haar ook leuk. Maar dan komt het gevreesde moment: hij moet haar iets vertellen.
Ellen is voorbereid op het ergste, maar wordt verrast. Het blijkt dat Patricks ex-vriendin hem stalkt. Dat vindt ze eigenlijk wel interessant. Ze heeft een relatie met iemand die het waard is om gestalkt te worden. Ook is ze gefascineerd door de motieven van deze vrouw. Ze zou haar eigenlijk weleens willen ontmoeten.
Ellen weet dit niet, maar ze heeft haar al ontmoet.

Over Liane Moriarty

Liane Moriarty is copywriter en groeide op in Sydney als oudste van zes kinderen, onder wie jeugdboekenschrijfster Jaclyn. Ze schreef de succesvolle romans Drie wensen en Nog één keer feest. Haar boeken worden in acht landen uitgegeven.

Mijn mening

Ik heb al zoveel boeken van Liane Moriarty gelezen en er is er nog steeds niet één waarvan ik zeg dat het van matige kwaliteit is. Het zijn stuk voor stuk fantastische boeken met verrassende wendingen en unieke situaties. Ik geniet van de levendige personages die Moriarty heel goed weet neer te zetten en haar schrijfstijl zuigt je het verhaal in. Ik kan haar boeken ook niet naast mij neerleggen; ik lees deze graag meteen uit. Ook Alles voor jou maakte veel indruk en ik vond de verhaallijnen erg sterk gepresenteerd. In deze roman zit haarfijne spanning verwerkt die je onwijs nieuwsgierig maakt naar hoe boek afloopt. Het boek bevat alle ingrediënten om lekker van te genieten. Of je nu lekker cozy op de bank zit tijdens een regenachtige herfstavond of aan zee relaxt in een hangmat; Alles voor jou is echt een aanrader. Begin je met lezen dan raak je verslaafd, geniet ervan!

Conclusie

Lees een boek van Liane Moriarty en je geniet gegarandeerd van uren leesplezier en ontspanning. Haar boeken zijn fantastisch, Alles voor jou is ook écht een aanrader. Ik ben fan!

Alles voor jou Liane Moriarty | aantal pagina’s 400 | A.W. Bruna | ISBN 978-90-449-7813-1 | €15,99 |Klik hier voor het e-book van Alles voor jou

Heb jij al een boek van Liane Moriarty gelezen? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.