Movieguide #4 – The Intern, Spectre en Big Hero 6

Movieguide #4 – The Intern, Spectre en Big Hero 6


Ik vind het heerlijk en ontzettend ontspannend om gezellig films te kijken. Ik maak er alleen nog te weinig tijd voor vrij eigenlijk, terwijl er zoveel leuke films zijn om te zien! Of je nu in de bioscoop kijkt of lekker thuis vanaf de bank; deze films zijn ontzettend leuk en raad ik je graag aan, zowel voor hem als voor haar!

The Intern
Deze film hebben we in de bioscoop gekeken en wat vond ik het een ontroerende en inspirerende film! Dat had ik echt niet verwacht, deze film is echt heel erg mooi. Een 70-jarige weduwnaar (Robert de Niro) ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway). Echt een aanrader als je zin hebt in een mooie en ontspannende film. Enjoy!

Spectre 
Actie, spanning en sensatie. Je treft het allemaal in de nieuwste James Bond. Deze film zag ik ook in de bioscoop, want we konden echt niet wachten om deze film te kunnen bewonderen. Wat een stunts en spektakel in de film, ongelooflijk! Er zit tevens een heel eng stukje in (mocht je de film al hebben gezien, dan weet je vast waar ik het over heb), toen zat ik echt met mijn hand voor mijn ogen. De nieuwste Bond is weer ontzettend goed! Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.

Big Hero 6
Een filmtip die we hebben gekregen van Anne & Stephen, want deze film staat op Netflix en is een animatiefilm. We smolten echt weg van de grapjes en leuke beelden, wat een superleuke film! Een animatiefilm op z’n tijd is echt heerlijk om te zien, we hebben ons dan ook zeker goed vermaakt bij deze film. Big Hero 6 draait om Hiro Hamada, een wonderkind en robotica-expert. Hij raakt betrokken bij een crimineel plan dat de hectische, hightech stad San Fransokyo dreigt te vernietigen. Met de hulp van zijn beste vriend – de robot Baymax – sluit Hiro zich aan bij een team van onervaren misdaadbestrijders om de stad te redden.

Failure to launch
Ik sluit af met deze heerlijke romantische komedie die echt ontzettend leuk is om te zien. Vooral voor vrouwen is dit absoluut een aanrader voor een paar uurtjes aan ontspanning. Geen diepgang, maar wel heerlijk kijken, lachen en genieten van liefde en humor. Hij is vijfendertig en nog altijd wil Tripp (Matthew McConaughey) niet weg onder moeders vleugels. Zijn ouders vinden het tijd worden dat hij ophoepelt, maar hoe stuur je iemand het huis uit die dat niet wil? De oplossing lijkt te komen als Paula (Sarah Jessica Parker) wordt ingeschakeld. Deze leuke vrouw moet hem op andere gedachten brengen, maar of dat lukt?

Welke film vind jij echt een aanrader? Alle tips zijn welkom!

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 20 reacties.

 1. Anniek

  Ah ja, The Intern is ZO LEUK! Ik heb hem samen met mijn moeder in de bioscoop gezien, en inderdaad: hij is veel ontroerender dan je van tevoren verwacht. Spectre wil ik ook graag nog zien, klinkt ook goed! Leuk dat je zo’n rijtje met alle toffe films van de afgelopen tijd onder elkaar zet :) Liefs!
  Anniek onlangs geplaatst…Happy met mijn nieuwe koptelefoon!My Profile

 2. Ina

  Ik ben laatst spectre gaan kijken, vond het een leuke film. Ik wil big hero 6 nog graag eens kijken op netflix!
  Ina onlangs geplaatst…WINACTIE: twinkeltje.nlMy Profile

 3. Frauke

  The Intern! Ik denk dat ik ‘m al heb gezien, ik herinner me het verhaal toch heel vaag haha. Misschien nog maar eens kijken! Heb nog steeds geen tijd gehad om Spectre te kijken, dus dat moet ik maar eens dringend doen. En ooh, liefde voor animatiefilms! X
  Frauke onlangs geplaatst…Een adventskalender met DIY envelopjesMy Profile

 4. Veerlez

  Failure to launch is echt een heerlijke feelgood film, ik vind vooral de scene op de motor zo genieten (en alles wat erna komt) Big Hero 6 is ook een heerlijke film, erg fijn dat die nu op netflix staat!
  Veerlez onlangs geplaatst…Fijne liedjesMy Profile

 5. Evelien

  The intern heb ik ook bekeken. Hij was veel minder komedie dan ik dacht en had inderdaad meer dat inspirerende!

 6. Big Hero 6 vond ik echt zoo grappig. Spectre vond ik ongelofelijk tegenvallen. The Intern wil ik graag zien!

 7. Sandra(hpw)

  The Intern lijkt me inderdaad een hele leuke film! Die wil ik nog wel kijken :)
  En Big Hero Six, ik had het niet verwacht maar die is ook geweldig! Voor ALLE leeftijden..
  Wat ook een leuke film is, Chef!
  Heb je die al gezien?

Geef een antwoord

CommentLuv badge