Blog

Movieguide #3 – Paper Towns, Vacation en P.s. I love you


De afgelopen tijd heb ik (met Jord!) naar hele leuke films gekeken. Ik moet er dan echt even tijd voor vrijmaken, maar het is zo ontspannend en leuk! Ik hou echt van films en hoop er komende periode nog veel te kunnen zien. We bezochten o.a. Paper Towns van John Green en dat was een groot succes. Ook Vacation was ge-wel-dig. Kijk en lees je mee?

Paper Towns 
Dagmar – Weet je waar ik bang voor was? Dat ik na het lezen van het indrukwekkende boek en de pakkende schrijfstijl van John Green, niet objectief naar de film kon kijken zonder bang te zijn om teleurgesteld te worden. Die onzekerheid wil ik je heel graag wegnemen als je deze recensie leest, want dat is nergens voor nodig. Ik heb onwijs veel bewondering voor de regisseur die het stokje én de kracht van John Green overnam en de magie van Green’s talent benutte voor de film. De film is minstens zo briljant als het boek met hier en daar weliswaar een andere wending, waardoor het ook voor mij (ondanks dat ik het boek nét had uitgelezen) ook een geweldige ervaring was vol spanning, momenten om te lachen en vooral te genieten. Het was waanzinnig om Q en Margo te mogen zien en mijn complimenten voor de geweldige cast. Het was een film om niet snel te vergeten, ik heb genoten!

Jordy – Het enthousiasme waarmee Dagmar sprak over Paper Towns, maakte mij nieuwsgierig naar de film. Daarom vond ik het heel leuk dat we samen op een zondagmiddag naar de bioscoop gingen om deze verfilming van John Green te kunnen zien. Ik lachte hardop en ook ik heb de spanning ervaren waar Dagmar mij eerder op wees. Het einde vond ik heel verrassend, maar daar ga ik natuurlijk niets over verklappen. Ook ik ben onder de indruk van het meeslepende verhaal en deze film is absoluut de moeite waard om te gaan kijken!

Vacation
Deze film hebben we ook in de bioscoop bekeken, hij is zó grappig en leuk! Ik heb hardop gelachen en de zaal vond het net zo grappig. Deze film is echt heel erg leuk om naartoe te gaan, je loopt lachend de zaal weer uit. Ook vond ik het erg bijzonder om de plekken in de film te zien waar wij ook naartoe gaan volgend jaar (we gaan roadtrippen door West-Amerika) en daar speelde de film zich ook af. Gaaf om nu al de voorpret te kunnen beleven!

P.s. I love you
Kan je je het voorstellen? Mij huilend voor de tv met chocolade en de kat op schoot? Mijn vriend moest heel hard lachen toen hij de kamer binnenkwam en mij zo aantrof voor de film P.s. I love you en hij vond het zo’n typische Bridget Jones scene haha. Achteraf gezien was het vast ook wel een heel komisch gezicht, maar ooh wat is deze film een tranentrekker. Zo mooi en bijzonder! Pff ik krijg er nog steeds kippenvel door. Echt een prachtige film die je gezien moet hebben!

The Bucket List
Jord en ik keken samen naar deze film en hij is zó indrukwekkend! Het is een Amerikaanse drama/komedie film waarin miljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en arbeider Carter Chambers (Morgan Freeman) elkaar ontmoeten op een speciale kanker-afdeling in een ziekenhuis. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te gaan. Toch hebben ze beiden nog genoeg dingen die ze willen gaan doen. Op een dag besluit het oude tweetal om uit het ziekenhuis te ontsnappen om de lijstjes met dingen die ze ooit nog hadden willen doen te gaan uitvoeren. Echt heel inspirerend en mooi!

Welke film mag ik echt niet missen? Alle tips zijn welkom! 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.