Blog

Movieguide #2 – Minions, Terminator en Orange is the new Black

Hoera, het is zomer! Het zonnetje schijnt vaker en de temperaturen stijgen, hup lekker naar buiten en zon vangen! Maar hoe lekker is het om op de bank te ploffen en een serie te kijken? Een half jaar geleden zou het niet eens in mij opgekomen zijn dat ik series leuk zou vinden, maar dankzij Jord ben ik om én heb ik er een nieuwe verslaving bij: Orange is the new Black. Ook keken we superleuke films die je echt ook moet zien, lees je mee?

Minions
Dagmar – Het is vast geen verrassing: ik vond het ge-wel-dig! Hij was zelfs beter dan ik had gehoopt en deze film overtrof daarmee zeker mijn verwachtingen. Ik lachte hardop, werd helemaal vrolijk door het ‘Bello’ en ‘Banana’ en swingde enthousiast vanuit de bioscoopstoel mee met de leuke minionmuziek tussendoor. Ook bevatte de film genoeg actie-momenten en plotwendingen waardoor je als kijker geen dip kreeg in de spanningsboog, maar juist alert en nieuwsgierig werd: hoe loopt dit nu toch af?

Jordy – Ik hoorde Dagmar regelmatig hardop lachen en ook ik kon mij niet inhouden, je wordt erg blij van deze feelgood avonturen film en verveling zit er niet bij.  Minions bevat actie, humor,  leuke muziek, toegankelijkheid en een vlotte verhaallijn: een perfecte combi voor een bioscoophit die je niet wilt missen!

Terminator Genisys
Jordy – Dagmar stuurt ons op pad om naar de Nederlandse première van de Terminator te gaan samen met haar broertje, heb ik een stoere vriendin of niet? Ik was echt vereerd om erbij te mogen zijn, elke man heeft ongetwijfeld een deel ervan gezien. Hoe vet is het dat we nu bij de première mochten zijn?  Arnold Schwarzenegger komt terug om de ultieme bad ass uit te hangen en probeert de wereld van de ondergang te redden. Maar gaat het hem ook deze keer lukken? Er zitten leuke knipoogjes in naar eerdere films van de Terminator inclusief de legendarische quote I’ll be back!. Voor alle lezeressen: je doet je vriend/ broer/ collega een gróót plezier om samen naar deze mannenfilm te gaan.

Damian (broertje) – Wauw ik heb nog niet eerder zo’n te gek event meegemaakt en ik vind het extra leuk dat ik naar de film mocht en hierover mag schrijven op de blog van Dagmar. Er waren allemaal BN’ers, The Partysquad draaide en maakte er een goed feestje van én we aten een lekker Magnum-ijsje. Ik heb een geweldige avond gehad en vond de film echt stoer. Ook een leuke toevoeging dat de film IMAX 3D was, dat maakte het helemaal af. De film zat vol spanning, actie en zelfspot; de perfecte mix voor een mannelijke bioscoopaanrader!

Kingsman
Dagmar – Haha deze film is écht moeilijk om te beschrijven naast de woorden hilarisch, actie en onverwacht! Elke keer werd ik weer verrast, schrok ik en schoot ik in de lach. Ik vond het oprecht een superleuke film die geen seconde verveelt. Ik ben fan!

Jordy – Je mag deze film echt niet vergelijken met een James Bond, zie het als een humorrijke en gevatte film vol actie en spanning. Je gaat het echt heel erg grappig vinden dat beloof ik!

Orange is the New Black
Dagmar – Ik en series? Die combinatie kwam voorheen al nooit voor, behalve met Gossip Girl dan. En Suits, want Harvey haha. Ik had dan ook nooit verwacht dat ik Orange is the new Black echt zou kunnen volgen, maar mijn nieuwsgierigheid wint het keer op keer! Dit is echt een sterke serie, help ik wil alle afleveringen zo snel mogelijk kijken! Zal ik al mijn vrije dagen maar opnemen?

Jordy – Eerst dacht ik dat het een spannende serie zou zijn die alleen door vrouwen wordt gevolgd, maar daar heb ik mij even flink in vergist. Je wordt meegenomen naar een gevangenis waar drama, intimidatie en pesterijen dagelijkse kost zijn. Het is voor jezelf als kijker ook een emotionele achtbaan, omdat je zo meeleeft. Deze serie is zoveel beter dan ik dacht, ik denk dat we verslaafd zijn!

Coming soon 
Op mijn deze-films-móet-ik-zien-inclusief-popcorn-lijstje staat natuurlijk Magic Mike XXL, hoezo heb ik deze film nog steeds niet gezien? Ik bedoel… Chánning zit erin… Maar goed, hij staat op mijn lijstje (eeh de film dan, ja Channing stiekem ook. Hopelijk leest Jord dit niet terug please?). En ik ben ook heel erg nieuwsgierig naar Jurassic World, die lijkt mij echt waanzinnig! Ook naar Papertowns ben ik heel erg nieuwsgierig, zou de film net zo goed zijn als het boek? I hope so! Oh en ik heb nog een héle belangrijke, maar het duurt nog veel te lang voordat hij verschijnt. Ik durf te wedden dat je hem na het zien van de trailer ook wilt bekijken: Secret Life of Pets!

Welke film vind jij echt een aanrader? Alle tips zijn welkom!

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.