Blog

Moeder genoeg – Een must read voor elke moeder!

Moeder genoeg

Ben je moeder of zwanger van een klein wondertje? Dan kan ik je Moeder genoeg geschreven door Florine Duif van harte aanbevelen. Dit boek is zelfs zoveel meer dan een must read; het is een hartverwarmende, ontroerende en vooral prachtige beleving. Ik las dit boek in mijn kraamweek en de mooie woorden en inspirerende hoofdstukken gaven mij veel kracht en vertrouwen. Ik heb genoten van elke bladzijde en daarom deel ik graag deze enthousiaste en zeer positieve recensie met jou. Ik gun elke moeder de inspirerende gids Moeder genoeg vol tips en mooie inzichten geschreven door Florine Duif, lees je mee?

Over Moeder genoeg

Florine Duif van The Mompany helpt je in dit boek trouw te blijven aan jezelf tijdens het moederschap op elk vlak in je leven. Moeder genoeg is de gids voor iedere moeder die op zoek is naar geluk, ruimte en kracht op elk vlak in haar leven.

De druk die vrouwen zichzelf opleggen is hoog en wordt nog hoger als we moeder worden; we moeten leuk zijn met de kids, tijd hebben voor onze partner, een fijn sociaal leven hebben en carrière maken. Maar, hoe zit het met je eigen geluk en kun je nog wel genieten? In dit boek gidst Florine je door alle vlakken van je leven heen: werk, vriendschappen, je relatie, maar ook selfcare en je (financiële) gezondheid. Kies wat jij belangrijk vindt, leer om hulp vragen en neem je eigen vrijheid terug. Moeder genoeg bevat veel herkenbare verhalen van andere moeders. Ook geeft Florine tips en concrete tools zodat je weer ademruimte en moed krijgt.

Mijn mening

Hoewel ik Moeder genoeg in mijn kraamweek las, weet ik zeker dat het op dat moment geen kraamtranen waren. Ik was geraakt door de warme en inspirerende woorden die Florine met ons deelt in haar boek. Als moeder gun ik mijn kids het allerbeste en geef ik alles wat ik op dat moment kan geven met heel veel liefde. Maar doe ik het juiste? Maak ik de beste keuzes die hen versterken? Ondersteun ik hen waar ik kan in de richting die goed is voor mijn kinderen? Ben ik goed genoeg? Elke moeder herkent vast en zeker de onzekerheid en twijfels, de schuldgevoelens, de gedachtes die worstelen met de ballen die je hoog wilt houden en het creëren van balans… Het boek is ten eerste een perfecte manier om jouw welverdiende me-time kleur te geven. Bovendien geniet je van uren leesplezier, ontspanning én inspiratie. Tijdens het lezen werd ik regelmatig emotioneel, omdat Florine op een indrukwekkende manier zorgt voor een boost aan vertrouwen omdat je als moeder goed genoeg bent. En je meer bent dan moeder. Je mag er zelf óók zijn, sterker nog; wanneer je ervoor kiest om goed voor jezelf te zorgen en je jouw geluk vergroot, ben je ook een gelukkigere moeder!

Door het lezen van Moeder genoeg geniet ik van nieuwe inzichten en voel ik mij verrijkt in alle opzichten. De voorbeelden die worden beschreven zijn herkenbaar en bevatten veel eyeopeners. Ik denk nog veel terug aan mooie beschrijvingen en passages, omdat deze het dagelijkse lichter en liefdevoller maken. Sterker nog: ik zou willen dat ik dit boek had gelezen voordat ik Lucas kreeg, omdat ik veel mocht leren over het moederschap. Ook wil ik heel graag de vormgeving onder de aandacht brengen in deze lovende recensie. De illustraties zijn stuk voor stuk kunstwerken waar je naar blijft kijken. De beelden sluiten perfect aan op de teksten en het omslag zorgt ervoor dat ik Moeder genoeg een prominente plek heb gegeven in de woonkamer. Het boek bevat overigens hier en daar spirituele stukken waar ik mij volledig in herken. Moeder genoeg voelt als een prachtig cadeau om te ontvangen; ik gun elke moeder de warme woorden en waardevolle tips van Florine. Dank je wel dat je dit prachtige boek hebt geschreven. De titel op het omslag is van goud; dit boek is absoluut goud waard!

Conclusie

Gun jezelf de inspirerende gids Moeder genoeg vol tips en mooie inzichten geschreven door Florine Duif. De hartverwarmende woorden die Florine met ons deelt, geven veel kracht en vertrouwen. Je bent (meer dan) goed genoeg!

Moeder genoeg | Florine Duif | A.W. Bruna Uitgevers | ISBN 9789400511354 | Prijs €20,99 | Klik hier voor het e-book 

Veel leesplezier en ontspanning toegewenst tijdens het lezen van dit pareltje! 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.