Miracle Morning – een boekentip die jouw leven gaat veranderen

Miracle Morning – een boekentip die jouw leven gaat veranderen

Auteur Hal Elrod heeft met zijn boek Miracle Morning duizenden mensenlevens positief veranderd. In het boek lees je hoe je de tijd die je nodig hebt voor jouw doelen, ongeacht hoe druk je bent, kunt creëren. Van meer energie tot omzet voor het bedrijf, een betere gezondheid, persoonlijke groei, een betere relatie met jezelf of met de liefde van jouw leven… En het is niet zomaar een belofte, het is de waarheid. Wanneer je dit boek hebt gelezen, kom je terug bij de essentie en kan je beter prioriteiten stellen. Ook kan je vooral doen wat echt belangrijk is om het leven van jouw dromen te beleven. Herken je dat enthousiaste en energieke gevoel dat je als klein kind had, wanneer je met Kerstmis wakker werd? Dát gevoel ervaar je elke dag wanneer je aan de slag gaat met de gewoontes uit Miracle Morning. Ik ben niet vaak zo enthousiast over een boek als over Miracle Morning en daarom kan ik het je van harte aanbevelen. Voor mij hebben de inspirerende woorden van auteur Hal Elrod voor een groot verschil gezorgd, hopelijk voor jou ook!

Over het boek Miracle Morning

6 gewoontes die jouw leven succesvoller gaan maken voor 8 uur ’s morgens. Met Miracle Morning heeft auteur Hal Elrod – zelf het levende bewijs dat deze methode werkt – mensen geholpen meer in het leven te bereiken. Tienduizenden mensen zijn er met behulp van dit boek al in geslaagd grote veranderingen in hun leven door te voeren. Deze methode hielp hen een succesvoller, rijker en bevredigender bestaan te leiden. Introduceer 6 simpele, nieuwe gewoontes in je leven: stilte creëren, affirmeren, visualiseren, bewegen, lezen en schrijven, en merk zelf het verschil. Elrod laat in deze praktische gids zien hoe iedereen aan de hand van deze zes nieuwe gewoontes in 30 dagen kan werken aan meer focus, positiviteit, regelmaat en bewustzijn. En dat allemaal voor 8 uur ’s ochtends.

Over auteur Hal Elrod

Hal Elrod is het levende bewijs dat het voor iedereen mogelijk is om tegenslag te overwinnen en het meeste bijzondere leven op te bouwen dat we ons maar kunnen voorstellen. Op twintigjarige leeftijd werd hij aangereden, was hij zes minuten dood, brak hij elf botten, liep hij blijvende hersenschade op en kreeg hij te horen dat hij misschien nooit meer zou kunnen lopen. Hij weerstond de logica van de artsen en werd een toppresteerder binnen zijn bedrijf, een ultramarathonloper, een bestsellerauteur, hiphopartiest, echtgenoot, vader en internationaal gastspreker.

Mijn mening

6 gewoontes die jouw leven succesvoller gaan maken voor 8 uur ’s morgens. Wat een tijdstip, hoe dan? Dacht ik bij het zien van het omslag en het lezen van de tekst. Ik had veel positieve recensies gelezen over het boek Miracle Morning van bestsellerauteur Hal Elrod en aangezien ik elk positief zelfhulpboek wil lezen, werd ik erg nieuwsgierig naar die gewoontes. Voor 8 uur ’s morgens leek mij niet te doen, nu ik een kleintje heb geniet ik dubbel en dwars van nachtrust. Inmiddels heb ik het boek gelezen en voelt het tijdstip erg logisch. Ik wil zelfs niets liever dan zelf de gewoontes toepassen! Hal Elrod schrijft met zoveel bevlogenheid en warmte, dat ik ontzettend enthousiast ben geworden over de tips en mooie inzichten uit Miracle Morning. Door de persoonlijke verhalen die hij verweeft in zijn boek en door zijn eigen indrukwekkende ervaringen, kwam het echt bij mij binnen. De kennis die hij deelt, heb ik als erg inspirerend ervaren en ik geloof echt dat veel levens door dit boek positief mogen veranderen wanneer je de gewoontes kunt toepassen en deze principes nastreeft. Lees dit boek en laat de inzichten tot je doordringen, zodat je de tips kunt verwerken in jouw kostbare leven.

Conclusie uit het boek

Ik wil heel graag een speciaal stukje delen uit het boek, omdat het mij erg heeft geraakt tijdens het lezen. Ik werd er emotioneel van, omdat de woorden propvol warmte en goedheid zitten. Bij mij kwam het binnen, hopelijk mag dit stukje ook jou ondersteunen in alles wat er op jouw pad komt.

Je wordt wakker en beseft hoeveel je kunt bereiken. Het leven is kort, je hebt de tijd niet om ongelukkig of middelmatig te zijn. Een inspirerende eyeopener van Seth Godin. Laat vandaag de dag zijn dat je de persoon die je geweest bent, opgeeft voor de persoon die je kunt worden. Waar je nu ook bent is het gevolg van wie je was, maar waar je uiteindelijk terechtkomt, hangt helemaal af van wie je vanaf dit moment verkiest te zijn. Het is jouw tijd. Denk elke dag als je wakker wordt: ik heb geluk dat ik vandaag wakker ben geworden. Ik leef, ik heb een waardevol mensenleven en dat ga ik niet verspillen. Ik ga al mijn energie gebruiken om mezelf te ontwikkelen, om mijn hart voor anderen open te stellen. – Dalai Lama

Miracle MorningHal Elrod | Kosmos Uitgevers | ISBN | €18,50 | 160 pagina’s | Klik hier voor het e-book | Je kunt Miracle Morning gratis lezen via Kobo Plus.

Heb jij het boek Miracle Morning gelezen? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. Romy

    Dat fragment is inderdaad prachtig. Het lijkt me een heel mooi en inspirerend boek. Ik probeer zelf ook vaak op tijd op te staan en ’s ochtends al veel gedaan te krijgen. Juist omdat ik altijd wat moeite heb met wakker worden, bevalt dit me heel goed. Dan kom ik toch nog energiek en voldaan op mijn werk aan :)
    Romy onlangs geplaatst…Iets doen wat je moeilijk vindt? | Over volhouden en doorfietsenMy Profile

  2. Saskia

    Lijkt me een erg inspirerend boek. Ik zou alleen niet weten hoe ik dingen voor 8 uur gedaan zou moeten krijgen als ik vanaf 07:00 aan het werk ben…

Geef een antwoord

CommentLuv badge