Blog

Mijn boek ‘Het jaar waarin ik…’ is vanaf nu verkrijgbaar!

het jaar waarin ik boek

Het is tijd voor confetti en champagne! Mijn boek Het jaar waarin ik… is vanaf nu verkrijgbaar! Wil je ook 365 onvergetelijke dagen beleven en kan je niet wachten om van 2019 jouw jaar te maken? Wil je liever zijn voor jezelf, een onderneming starten, moeder worden, die geweldige reis maken, een studie oppakken, lekker in je vel zitten, meer gaan doen waar je blij van wordt, energie krijgen van grote en kleine gelukjes die op je pad komen, een nieuwe hobby vinden, leven vanuit overvloed en vertrouwen, trots zijn op jezelf zoals je bent… Wat je ook graag op zou willen pakken, dankzij de toegankelijke vragen word je gestimuleerd om na te denken wat je écht wil. Ik moedig je met liefde aan om elke dag te groeien in de richting die jij voor ogen hebt, zelfs als je nog niet weet welke kant je graag op zou willen. Op naar een onvergetelijk 2019. Happy new year! Veel leesplezier toegewenst!

Ik heb Het jaar waarin ik…  geschreven met het doel om je verder te mogen helpen dan waar je nu staat. Ik wil je aanmoedigen om 2019 te omarmen en er écht een onvergetelijk jaar van te maken. Dat het een jaar mag worden waarin al jouw dromen werkelijkheid worden, ook al weet je nu misschien nog niet precies wat jouw dromen zijn. Dat je mag ontdekken wat je graag zou willen, nu en in de toekomst. Dat je mag voelen waar je energie van krijgt en waar je puur geluk door mag ervaren. Dat je het leven voluit mag beleven. Dat gun ik jou van harte en doordat je dit boek nu leest, gun je jezelf ook deze ontdekkingsreis. Wat mag je daar trots op zijn! Heel veel mensen struggelen namelijk nog met die drempel en het lukt hen niet om er overheen te stappen. Jij waagt de sprong en gaat de uitdaging aan. Daarbij kijk je even niet naar anderen, maar alleen naar jezelf. Je mag kiezen wat goed is voor jou.

Print Het jaar waarin ik… voor jezelf uit of lees het e-book op de manier die voor jou goed voelt. Door het werkboek uit te printen, kan je de vragen nog beter beantwoorden. Wanneer je jezelf de rust en ruimte gunt om over de vragen na te denken, kom je tot gedachtes die misschien nieuw voor je zijn. Dit kan je als spannend, onzeker of juist krachtig en positief ervaren. Niet bang zijn, dit hoort allemaal bij jouw ontdekkingsreis. Je leert jezelf namelijk nog beter kennen en je ontdekt kanten van jezelf die je misschien niet eerder hebt gezien. Als je de tijd neemt om de antwoorden daadwerkelijk op te schrijven, kom je tot nog meer nieuwe inzichten die je de komende periode mogen ondersteunen bij het worden van de beste versie van jezelf. Het is niet voor niets een werkboek geworden. Je werkt ondertussen actief aan jezelf en je maakt een inspirerend naslagwerk waar je bijvoorbeeld over een jaar met veel plezier doorheen kunt bladeren. Mocht je elke dag voor je gevoel kleine stapjes voorwaarts zetten, dan valt je na een jaar nog beter op dat je ondertussen gigantische sprongen hebt gemaakt waar je trots op mag zijn.

Er zit zelfs een extra cadeautje bij het e-book, het boek bevat namelijk inspirerende affirmatiekaarten die je elke dag mogen ondersteunen op weg naar onvergetelijke momenten. Je kunt het e-book Het jaar waarin ik… hier downloaden. Happy new year!

Add a little confetti to each day! Cheers, op een onvergetelijk 2019!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.