Blog

Doe je mee met de #Lievermetlef Instagram Challenge?

lievermetlef-instagram-challenge-dagmar-valerieHet is tijd voor een gezellige uitdaging! Vanaf 10 oktober gaan we namelijk aan de slag met een positieve en motiverende #Lievermetlef Instagram Challenge. Deze kan je ook achterin mijn boek Liever met lef vinden dat eind september is verschenen. Aansluiten kan vanaf elk moment en je bent natuurlijk heel erg welkom om jouw foto’s te delen. Doe je gezellig mee?

Hoe doe je mee met de #Lievermetlef Instagram Challenge?
Het enige wat je voor deze challenge nodig hebt is Instagram (je kunt ook deelnemen via Twitter of Facebook; net wat je aanspreekt). Je kunt mij (@ByDagmarValerie) volgen voor leuke updates en natuurlijk extra inspiratie. Ik kom bij iedereen een kijkje nemen en voor de vindbaarheid van jouw foto’s is het belangrijk om de hashtag #Lievermetlef in te zetten. Vanaf maandag 10 oktober gaan we zeven dagen lang Instagram gezellig domineren met inspirerende en motiverende foto’s, we can do this! Elke dag staat er een ander onderwerp centraal ter inspiratie voor #Lievermetlef om te delen op Instagram:

Dag 1 – Bucketlist
Dag 2 – Happy Moment
Dag 3 – Spread the love
Dag 4 – Proud
Dag 5 – Sunshine
Dag 6 – Smile
Dag 7 – Quote

Om je alvast op weg te helpen, hebben de geweldige vormgevers van Villa Grafica een bucketlist kaart gemaakt die je nu ook als afbeelding op kunt slaan. Vervolgens kan je deze printen en invullen met jouw dromen die je graag zou willen verwezenlijken. Tip: leg je bucketlist op een plek waar je deze regelmatig kunt zien, de kracht van herhaling werkt motiverend om niet alleen te dromen, maar vooral te doen. Binnenkort kunnen we onderstaande ingevulde lijst voorzien van prachtige vinkjes!

lievermetlef-bucketlist-dagmar-valerie

 

Hoe leuk is het om samen aan de slag te gaan om anderen te inspireren en te motiveren? We maken er een gezellig #Lievermetlef feestje van! Neem je ook een kijkje bij elkaar?

Doe je mee met de #Lievermetlef Instagram Challenge?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.