Masterclass Ondernemen door Annic van Wonderen

Masterclass Ondernemen door Annic van Wonderen

Picfx (6)

Ik keek ontzettend uit om het boek Masterclass Ondernemen te lezen, geschreven door Annic van Wonderen (founder & director van I Love Fashion News.com). Toen ik stond te wachten op het vliegveld om naar Milaan te vertrekken, liep ik nog even snel langs de boekenwinkel en nam ik deze inspiratiebron mee. Want als er één ding vast staat, dan is het wel dat je een overload aan energie en ideeën ontvangt tijdens het lezen van Masterclass Ondernemen.. 

Over Masterclass Ondernemen
Annic van Wonderen geeft haar kennis, tips en adviezen door in haar boek Masterclass Ondernemen aan haar lezers. Ze vertelt over de start van I Love Fashion News.com en hoe ze deze fashion nieuwssite tot één van d grootste modesites heeft uitgebouwd.

Met haar motto’s dromen, doen en doorzetten en haar eigenzinnige manier van denken, inspireert zij ondernemers (in spe) aan de slag te gaan en keihard te werken om doelen te bereiken. In Masterclass Ondernemen komen vele onderwerpen aan bod die voor alle ondernemers toepasbaar zijn: social media, pr en marketing, valkuilen, netwerken, personeel, financiën en gouden tips & tricks.

Over Annic van Wonderen
Annic van Wonderen (1983) is founder & director van I Love Fashion News.com. Zij is ondernemer in hart en nieren. In 2009 richtte ze I Love Fashion News.com op en deze site is inmiddels uitgegroeid tot de grootste fashion nieuwssite van Nederland met meer dan 2 miljoen bezoekers per maand.

Sneak preview uit Masterclass Ondernemen
‘Achteraf denk ik weleens: wat wist ik weinig toen ik begon… Maar op het moment zelf lijkt dat echt niet zo. Dan ga je er vol overtuiging tegenaan, en dat moet je als ondernemer ook doen. Moed ligt dicht bij overmoed en beide heb je nodig om boven jezelf uit te stijgen. Zo gaat het in het echte leven ook. Je hoeft niet veel te weten, je moet er gewoon voor gaan. Kortom: ondernemen is even simpel of ingewikkeld als het leven zelf. If you think big, you get big!’

Mijn mening 
Was dit boek er maar jaren geleden! Masterclass Ondernemen zit vol herkenbare situaties, leerzame lessen en tips & tricks om je als persoon te laten groeien. Of je net om het hoekje van ondernemerschap komt kijken of als je al jarenlang aan het roer van een onderneming staat: dit boek is heel toegankelijk geschreven en iedereen zal erdoor groeien. Sommige lessen zal je ongetwijfeld vaker hebben gehoord, maar kan je niet vaak genoeg ontvangen! En ook de schrijfstijl en indeling van het boek zorgen voor een positieve flow waardoor je niets liever wilt dan aan de slag gaan en de stroom aan ideeën die je hierdoor krijgt gaat realiseren.

Ik heb nog meer bewondering voor Annic gekregen, want wat straalt ze ongelooflijk veel kracht uit. Ik kan alleen maar aangeven dat ik ontzettend blij ben dat dit boek is geschreven en verschenen en deze lessen toegankelijk gemaakt zijn voor een breder publiek. De passie en gedrevenheid van Annic voel je door het hele boek en dankzij haar tips & tricks maak je van je dromen werkelijkheid. Masterclass Ondernemen is een echte must read!

Conclusie
Of je nu een ondernemer in spe bent of een prachtig bedrijf runt, powervrouw Annic van Wonderen geeft je tips & tricks om jou en jouw onderneming te laten groeien. Als je Masterclass Ondernemen leest, dan wil je niets liever dan pen en papier pakken en haar inspirerende lessen meteen toepassen. Waarschuwing: je krijgt een ideeënoverload én een energieboost voor tien!

Aantal sterren: ✩✩✩ [5/5]
Titel: Masterclass Ondernemen, Auteur: Annic van Wonderen, Uitgeverij: Betram + de Leeuw Uitgevers, Prijs: €14,95, Aantal pagina’s: 175,  ISBN 978 9461 5617 49

Heb jij Masterclass Ondernemen al gelezen? Wat is jouw grote droom?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 27 reacties.

 1. Linda

  Dank je wel voor de tip, het lijkt mij een heel fijn boek om te helpen met groeien! Deze gaat op de wishlist!

 2. Anna

  Oh ben nieuwsgierig! Ben nog te jong maar lijkt me tof om te leren! Heb vandaag tehoren gekregen dat ik positief leergierig ben haha! Leuk Dagmar! Liefs
  Anna onlangs geplaatst…Black & WhiteMy Profile

 3. Sophie

  Ik ben benieuwd naar het boek! Lijkt me ook redelijk interessant.
  Sophie onlangs geplaatst…#11My Profile

 4. Ik heb altijd al een lichte droom gehad om later iets te beginnen van een bedrijfje. Of dan toch iets in die richting. Niet dat dat in de nabije toekomst zal zijn, maar ik ga haar naam toch erg goed onthouden! Je weet maar nooit, als mijn droom toch uitkomt..
  Britt -Radianto- onlangs geplaatst…Outfit//De wonderen zijn de wereld nog niet uit.My Profile

 5. Esmée

  Ik wil dit boek zo graag, gisteren had ik eindelijk de tijd om hem te bestellen, maar toen was hij uitverkocht. Nog even wachten, en anders toch maar even langs een boekenwinkel lopen met de hoop dat ze hem daar hebben. In ieder geval een fijne en positieve review! x
  Esmée onlangs geplaatst…Aquafresh Complete CareMy Profile

 6. Sofie

  Leuk! Ik heb al veel positieve verhalen gelezen, maar vergeet het boek steeds te bestellen. ’t Staat nu in de agenda!
  Sofie onlangs geplaatst…Blij dat ik fietsMy Profile

 7. Evelien

  Ik heb dit boek voor kerst gekregen en ik kan niet wachten om het te gaan lezen. Ik ben nu nog n een ander boek bezig, maar daarna ga ik het snel lezen. Jouw recensie klinkt veelbelovend!
  Evelien onlangs geplaatst…Cheers to the weekend #6My Profile

 8. Dana

  Hij lijkt mij echt een leuk boek en leerzaam maar ik hou echt niet van lezen :/
  Dana onlangs geplaatst…Odina HaircareMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge