Blog

Mama Musthave – Lichtpuntjesdagboek One line a day

Een tijdje geleden deelde ik met jullie mijn bucketlist met ons zoontje Lucas. Hierop stond onder andere dat ik graag een dagboek zou willen bijhouden met daarin de lichtpuntjes die hem overkomen. Deze lichtpuntjes kunnen groot en klein zijn, net wat er op een dag gebeurt natuurlijk. Maar ik vroeg mij af of hoe ik dit het beste kon maken totdat ik het boekje One line a day zag liggen. Het is een meerjarendagboek voor iedereen, maar hierin kan je middels één regel bijhouden hoe je terugkijkt op deze dag! Deze mama musthave wil ik graag met je delen, maar ook als je geen moeder bent is het ook ontzettend leuk om dit boekje te gebruiken: voor jezelf of om weg te geven als cadeautje! 
One line a day ByDagmarValerie
Een prachtig, blauw boekje met gouden details. Een perfect meerjarendagboek om te gebruiken als lichtpuntjesboek dacht ik! Elke dag van het jaar bestaat uit vijf verschillende regels die je kunt benutten om een zin te noteren. Dit kan je voor jezelf doen, maar ook voor de kleine! Het leek mij heel bijzonder om middels een regel – dat kost relatief ook weinig tijd – aan het einde van de dag terug te blikken op wat er die dag fijn en mooi was. Zo noteer je elke dag een lichtpuntje en ontstaat er in de loop van de tijd een heel waardevol en persoonlijk dagboek vol fijne momenten. Een jaar later benut je vervolgens de regel die eronder staat én kan je ook zien hoe het jaar daarvoor verlopen is, omdat het boekje voor vijf jarig gebruik ingezet kan worden.
One line a day ByDagmarValerie
Ook bestaat er een speciale mama editie, maar deze is roze en voor ons mannetje leek het mij leuker om toch een blauwe versie aan te houden waardoor ik bij deze One line a day editie kwam die overigens heel betaalbaar is (€10,99). Ik vul deze momenteel met Jord voor hem in, maar ik hoop op een dag met Lucas terug kan kijken op de dag en dat we met elkaar mogen delen wat we als hoogtepuntje beschouwen en waarom. Op deze manier leef je samen heel bewust in het nu, geniet je van de fijne momenten en benadruk je het positieve dat je is overkomen. Daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen: de tijd gaat al zo snel. Tot het zover is vul ik samen met Jord dit mooie dagboekje in voor onze kleine, maar het is een mooi vooruitzicht om het later samen met onze Lucas te mogen doen.
One line a day ByDagmarValerie

The best thing about memories is making them ☆

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.