Blog

Lucas groeit op met… Juf Roos boeken

Juf Roos boeken Uitgeverij de Fontein

Juf Roos muziek aan? vraagt Lucas trappelend van enthousiasme terwijl hij zijn vinger al op de Sonos knop plaatst. Twee jaar is mijn lieve zoon geworden en voor zijn verjaardag hebben we hem verrast met prachtige Juf Roos boeken. Lucas is dol op lezen én op dit vrolijke kinderprogramma, waardoor het beste van twee werelden wat ons betreft werd gecombineerd. Ook wij als ouders zijn fan, want het kinderprogramma heeft ervoor gezorgd dat Lucas al bijna elk kinderliedje mee kan zingen. Geweldig hoe Juf Roos en Gijs een bijdrage leveren aan zijn ontwikkeling, dat juichen we natuurlijk toe! Heb je ook een jonge fan in huis van Juf Roos en Gijs? Dan kan ik je deze boeken zeker aanraden.

Over het kinderprogramma Juf Roos

Juf Roos is een kinderprogramma met een herkenbaar Hollands tintje. Elke aflevering bevat een liedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen. De liedjes uit het programma zijn erg leuk om samen te zingen. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Twee emmertjes water halen, hop paardje hop en ik zag twee beren broodjes smeren; echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen.

Lucas is fan van Juf Roos en Gijs

Lucas is dol op lezen (van wie zal hij dat hebben?) en daarom geven we hem ook heel graag mooie boeken cadeau. Juf Roos behoort absoluut tot de favoriete programma’s die Lucas kijkt en hij zingt met volle borst mee met de liedjes. In de woonkamer zet hij zelf de volume wat harder nadat hij op een lief toontje vraagt ‘Hmmziek harder, toe maar?’. Betrapt! Blijkbaar zeg ik regelmatig ‘Toe maar’ als hij alsnog iets mag haha. Dat Juf Roos in boekvorm is verschenen, maakt mij extra blij. Daardoor kan Lucas voortaan van Juf Roos genieten op papier en kunnen Roos en Gijs ook onderweg bekeken worden zonder schermpjes te benutten. Vaak zetten we ook de liedjes van Juf Roos op als we bijvoorbeeld onderweg zijn en de boeken maken het feest compleet. Heb je ook een Juf Roos fan in huis? Dan zijn de boeken van Juf Roos écht een aanrader om te geven, bijvoorbeeld voor de feestdagen of met een verjaardag. Het boekje over het vieren van Gijs zijn verjaardag was hier echt een succes. Verjaardag is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier. Het lijkt of Juf Roos de verjaardag van Gijs is vergeten. Maar stiekem heeft ze een mooie verrassing voor hem geregeld. Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos!

Wat vinden wij als ouders van de Juf Roos boeken?

Niet alleen Lucas is dol op Juf Roos en Gijs, wij als ouders zijn ook erg blij met dit mooie kinderprogramma. Het draagt bij aan de ontwikkeling van Lucas, hij wordt gestimuleerd om liedjes te zingen en hij wordt er ontzettend vrolijk van. Ook de lesjes van de populaire juf slaan hier aan, waardoor Lucas zijn vocabulaire flink heeft uitgebreid. We hopen Juf Roos binnenkort in het theater te kunnen bewonderen, maar tot die tijd zingen en lezen wij gezellig mee. Hé hé doe je mee, la la laaaaa! Ontdek hier de boeken van Juf Roos en laat je kindje kennismaken met deze vrolijke boeken.

Welk kinderprogramma vindt jouw kleintje leuk? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.