Liever met lef boeklancering in Broese

Liever met lef boeklancering in Broese

signeren-dagmarvalerie
Wát een onvergetelijke en indrukwekkende avond! De lancering van mijn eerste boek Liever met lef heb ik als een heel speciaal feestje ervaren. Het was echt bijzonder om het te mogen vieren met familie, vrienden en lieve lezeressen in Boekhandel Broese te Utrecht. Een prachtige locatie, signeren van boeken, ontroerende speeches… Ik ga proberen om er een samenhangend artikel van te maken, maar die kans acht ik klein omdat ik nog steeds zo dankbaar en enthousiast ben over de lancering: het overtrof al mijn dromen!

Liever met lef Dagmar Valerie

Ik wil iedereen in het zonnetje zetten die bij de lancering van Liever met lef aanwezig was. Wat heb ik van jullie genoten! Het was zo’n eer om jullie te ontmoeten en gezellig bij te kletsen. Dankjewel dat jullie speciaal naar deze presentatie zijn gekomen om dit moment met mij te delen. Voor alle foto’s kan je een kijkje nemen op mijn Facebookpagina waar ik een album heb aangemaakt met alle (onbewerkte) foto’s van deze avond. De ene na de andere verrassing kwam die avond, met als kers op de taart dat mijn moeder een Skype-verbinding had geregeld met mijn opa en oma (zij wonen in Polen) waardoor zij er toch een beetje bij waren die avond. Ook al verstonden ze niet wat er allemaal werd gezegd, zij waren erg onder de indruk van de presentatie. Ik vind het fantastisch hoe Aart van de redactie een speech heeft gegeven en vertelde over het schrijfproces en dat Harma van marketing zulke hartverwarmende woorden heeft gedeeld.

Liever met lef Dagmar Valerie
Met de inspirerende en lieve Sanne, Elise en Aranka

Het voelde voor mij erg onwennig om opeens een boek te mogen schrijven, al heb ik dankzij mijn blog natuurlijk al wel enige ervaring met het schrijven van artikelen. Een boek is zo’n intens proces dat mijn bewondering voor auteurs alleen maar is gegroeid. En in het bijzonder wil ik daarbij een auteur noemen die voor mij een enorme inspiratiebron en schrijfheldin in één is. Tijdens het uitwerken van alle ideeën voor Liever met lef was er een stemmetje in mijn hoofd dat maar bleef roepen ‘Schrijven kreng!’ en dat heb ik aan haar te danken. Inmiddels weet ik dat het schrijfproces zeker niet alleen maar over rozen gaat (het is geweldig om het te mogen ervaren, maar het heeft echt verschillende kanten), tenzij je rozen met flinke stekels neemt. Het is intens, pittig en soms zelfs pijnlijk. Denk daarbij vooral aan het schrappen, wat een klus is dat! En juist op die momenten bleef ik de magische woorden ‘Schrijven kreng!’ horen en vormden deze een geweldige motivatie om niet te piepen, maar daadwerkelijk door te zetten. Ik ben haar heel erg dankbaar voor alle tips die zij mij wellicht onbewust heeft gegeven en daarom zet ik Lisette Jonkman heel graag nog even in het zonnetje. Het eerste exemplaar overhandigen ging niet helemaal zoals gepland, Lisette stond helaas in een dikke file waardoor zij het heeft moeten missen. Maar via deze weg toch nog even een gigantisch dankjewel voor al je tips! Extra leuk nieuws? Het nieuwste boek van Lisette verschijnt bijna en ik kan niet wachten tot Denk maar niet dat dit een liefdesliedje is in de (web)winkels ligt. Tot die tijd kan ik Glazuur, Verkikkerd en Verslingerd van harte aanbevelen. En wil je graag een boek schrijven, pak dan zeker haar inspirerende titel Schrijven kreng! erbij.

Liever met lef Dagmar Valerie

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik écht aan het signeren moet wennen. Ik vond het zo onwerkelijk om eigenlijk al het boek daadwerkelijk vast te houden (je bent aan het tikken in Word en opeens is het tastbaar!), laat staan om er mijn berichtje persoonlijk in te schrijven. Ik blijf nog even oefenen, maar wat vond ik het speciaal. Ik genoot intens van de mooie avond en vind het fantastisch hoe Boekhandel Broese alles tot in de puntjes had geregeld.

Liever met lef Dagmar Valerie

Lieve allemaal, het is tijd om niet alleen maar te dromen, maar vooral te doen. Daarom wil ik jullie veel leesplezier toewensen in Liever met lef en ik hoop van harte dat dit boek een steuntje in de rug zal geven om van al je dromen werkelijkheid te maken. Begin niet volgend jaar, volgende maand of volgende week, maar nu. Je dromen zijn de moeite waard om na te jagen, jij bent het waard om je dromen te leven.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 12 reacties.

 1. Gefeliciteerd! En wat fijn dat je zo’n succesvolle avond was! Ik ben heel nieuwsgierig naar je boek, dus ik ga zeker binnenkort een exemplaar aanschaffen.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Een tropische winactieMy Profile

 2. Romy

  Ik vond het zo onwijs leuk om erbij te zijn en je hebt het echt geweldig gedaan! Ik heb al met veel plezier de helft van je boek gelezen, ben druk bezig met het maken van een bucketlist en hoop daar binnenkort iets over te delen op mijn blog :) Dankjewel voor de leuke avond vorige week en voor alle fijne lessen in je boek!
  Romy onlangs geplaatst…Fotografiecursus: mijn ervaringen en eerste vorderingenMy Profile

 3. Verie

  Super om je mooie blog te lezen, je boek staat op mijn verlanglijstje en ga ik zeker lezen! :) Fijne avond en geniet van je talenten!

  Lieve-Groetjes.
  Verie

 4. Fleur

  Ik heb ontzettend veel bewondering voor hoe jij dit hebt gedaan! En wat een mooie en lieve woorden voor Lisette! Ik ben heel benieuwd naar je boek:).

 5. Elis

  Zo leuk om te lezen. Ik heb hem net nog voor 11 uur kunnen bestellen dus hij komt morgen binnen, ik ben enorm benieuwd!

Geef een antwoord

CommentLuv badge