Blog

Leven met wind mee door Jelle Hermus

Leven met wind mee Jelle Hermus

Een boek vol eyeopeners en inspirerende lessen. Leven met wind mee van Jelle Hermus is een heerlijke must read waardoor je persoonlijke groei mag ervaren. Ik heb genoten van zijn eerste bestseller Steeds leuker. Ook met dit boek wist Jelle Hermus mij te inspireren en te motiveren om verder te komen dan waar ik nu sta. Zijn vlotte schrijfstijl leest lekker weg en dat maakt het boek toegankelijk én leerzaam. Geniet je mee?

Leven met wind mee

‘Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In Leven met wind mee laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. Na zijn succesvolle debuut ‘Steeds leuker’ gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn. Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: ‘Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.’

Over Jelle Hermus

Jelle Hermus (Delft) is oprichter van het succesvolle online platform soChicken, waar hij jaarlijks miljoenen mensen helpt broeden op een leuker leven. Zijn passies zijn ingewikkelde dingen simpel maken, reizen en appeltaart eten.

Mijn mening

In het boek Leven met wind mee geschreven door Jelle Hermus mag je genieten van humor, plezier en vooral passie om verder te komen dan waar je nu staat.  Jelle Hermus weet je namelijk op zo’n motiverende manier te raken dat je daadwerkelijk iets met zijn tips gaat doen. Vol warmte deelt hij zijn inzichten en tips met jou als lezer, waardoor je deze direct kunt verwerken in het dagelijkse. Jelle maakt wijze lessen concreet en stimuleert je om bewuster én leuker te leven. Ik ben al jaren een trouwe volger van zijn platform soChicken. Na het lezen van zijn eerste bestseller Steeds leuker (lees mijn uitgebreide review over deze must read hier) was ik hartstikke nieuwsgierig op welke manier hij zijn lezers dit keer verrijkt.

Leven met wind mee vond ik fantastisch en ik had de inspirerende onderwerpen die hij dit keer aansnijdt niet verwacht. Zo deelt hij bijvoorbeeld meer informatie en inspiratie over mediteren. Ik heb al veel gelezen over mediteren en wil niets liever dan het meer toepassen. Het is nog best moeilijk om te mediteren. Het aanzetten om in actie te komen en vooral te doen kan Jelle Hermus als geen ander. Leven met wind mee vormt daarom echt het startschot voor mij om meer met mediteren te doen. Ik hoop dat het mij de rust en ruimte kan brengen in mijn hoofd waar ik stiekem behoorlijk naar verlang. Tijdens het lezen werd ik mij sterk bewust van de hoeveelheid gedachtes die dagelijks voorbijkomen. Denken is erg verslavend en daarom is het fijn om dankzij mediteren even vaker stil te staan bij het nu. Deze gedachtestroom stoppen is nog een hele kunst, maar dankzij Leven met wind mee voelt het als een geweldig moment om er daadwerkelijk mee te beginnen. Ik ben Jelle Hermus nu al heel erg dankbaar voor wat het mediteren mij brengt!

Conclusie

Leven met wind mee raakt, inspireert en motiveert om verder te komen dan waar je nu staat. Jelle Hermus heeft ontzettend veel talent om het dagelijkse leuker te maken dankzij concrete tips. Wat ben ik dankbaar dat ik zijn inzichten en lessen mocht ontvangen via dit boek!

Leven met wind mee | Jelle Hermus | 256 pagina’s | Kosmos Uitgevers | €20,- | Klik hier voor het e-book | Gratis voor lezers via Kobo Plus

Zou jij graag willen mediteren of interesse hebben om het te leren? Heb je behoefte aan meer rust en ruimte in jouw hoofd? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.