Blog

Leven in balans met de Balans Planner

balans planner leven in balans

Hoe zou het voor je zijn als je meer balans, focus en structuur in jouw leven zou hebben? Als je al jouw plannen, taken en klusjes op één centrale plek zou kunnen organiseren, zodat er nooit meer iets aan jouw aandacht ontsnapt? Sinds een tijdje gebruik ik de Balans Planner met veel plezier en ik merk dat ik meer overzicht heb. Die structuur helpt mij bij het creëren van mijn ideale werkdag met als gevolg dat ik veel lekkerder in mijn vel zit. Ik heb meer rust en ruimte in mijn hoofd en dat is echt een verademing! Daarom vandaag een review over de Balans Planner, omdat ik er zo enthousiast over ben. 

Over de Balans Planner

Wil jij ook meer rust, ruimte en overzicht in jouw hoofd? Meer energie, balans, structuur en plezier in jouw leven? Met slechts een paar minuten per dag, win jij veel meer tijd voor de activiteiten die jij belangrijk vindt in het leven. Door bewuster en met aandacht te leven, ontstaat de balans die jij verdient. Geniet van deze overzichtelijke en complete Balans Planner, die jou gaat helpen om in control te blijven, op een prettige manier. Dankzij het prettige formaat én de gelamineerde kaft, past de balans Planner in vrijwel elke tas en blijft hij mooi, waar je hem ook mee naartoe neemt. Er zijn zes stijlvolle designs beschikbaar waar je uit kunt kiezen, zodat er altijd een Balans Planner past bij jouw unieke leven.

Balans Planner index

Mijn ervaring met de Balans Planner

Ik heb de Balans Planner met als omslag ‘Back to nature’. Die past helemaal bij mij als plantaholic en liefhebber van natuur. Ik ontspan in de natuur en de Balans Planner biedt mij ook ontspanning en meer rust; een geweldige match! Ik vind het ook een erg leuke toevoeging dat dankzij de zes verschillende designs, iedereen kan kiezen welke Balans Planner het beste bij haar past. In de Balans Planner is er voldoende ruimte aanwezig om jouw eigen draai eraan te geven, inspiratie in kwijt te kunnen en de dagen op een prettige manier in te delen. De vormgeving in de planner is namelijk vrij rustig, waardoor je het zelf nog met kleurtjes en activiteiten kunt invullen. Je kunt er elk moment mee beginnen, want er is geen datum gekoppeld aan de planner. Dat maakt de planner tijdloos.

De Balans Planner was liefde op het eerste gezicht en ik geniet dagelijks van de planner. Met de planner creëer ik meer rust en ruimte in mijn hoofd, dat is zo’n verademing! De Balans Planner maakt de week overzichtelijk, de taken behapbaar en de ballen in de lucht makkelijker vangbaar. Het is een plaatje om te zien, maar ook een pareltje om te gebruiken. Extra cadeautje: de planner is zoveel meer dan dit tastbare boek. Bij de planner zit namelijk een gratis e-cursus waardoor je een jaar lang tips en inzichten mag ontvangen. De Balans Planner gebruikte ik al met veel plezier, maar door de Planmail heb ik geleerd hoe ik nog beter prioriteiten kan stellen. Een geweldige aanvulling om meer geluk en balans uit elke dag te halen! Dank je wel voor het ontwerpen van deze mooie planner Jisca! balans planner website

Samenwerken met Anne

De afgelopen weken heb ik samen met Anne hard gewerkt aan te gekke projecten, waaronder de website van de Balans Planner. Vanaf begin september is de Balans Planner officieel leverbaar en de website is eind augustus gelanceerd. Wat een feest! Ik heb met veel plezier samengewerkt met Jisca om de (online) naamsbekendheid en vindbaarheid van haar Balans Planner te vergroten. Zo heb ik de (SEO) teksten geschreven die je op de website kunt lezen, de blogs en Planmail geredigeerd en meegedacht welke marketingkansen benut kunnen worden voor de planner. Anne is verantwoordelijk voor het design en het bouwen van de website, samen werken we met veel plezier samen om voor bedrijven de website van hun dromen te ontwerpen en te realiseren. Wil je meer over ons werk weten? Neem dan een kijkje op Liefsmedia.nl of stuur mij een mailtje (bydagmarvalerie@gmail.com) zodat we jouw wensen en vraagstuk kunnen bespreken.

De Balans Planner is te bestellen met verschillende designs. Welke planner kies jij? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.