Blog

Lancering Kobo Libra H20 – Naar het event met Lucas

Lancering Kobo Libra H20 event Scheveningen

Vrijdag was voor mij een echt feestje waar ik je met veel plezier meer over vertel. Voor het eerst ging Lucas mee naar een event, namelijk naar de lancering van de nieuwste Kobo e-reader: de Kobo Libra H20! Het evenement vond plaats in Scheveningen en daarom besloten we er een heerlijk dagje uit van te maken naar het strand. Deze dag overtrof al mijn verwachtingen en ik heb met volle teugen genoten. Als kers op de taart zei Lucas na afloop uit zichzelf: I love you mama! Ik vertel heel graag meer over ons heerlijke dagje uit, lees je mee?

Kobo event Team Lewis Scheveningen Kobo Libra H20

De lancering van de nieuwe Kobo e-reader

Echt heel lief dat Lucas tijdens dit event mee mocht en we hebben er een feestelijke dag van gemaakt. Lucas keek er ontzettend naar uit om de zee weer te zien en verheugde zich net zo als ik om hier te zijn. Ik parkeerde de auto op parkeerterrein Zwarte Pad en er waren amper auto’s! Een zeldzaamheid, maar aangezien het de vrijdagochtend was na de zomervakantie misschien niet zo gek. We liepen samen door flinke wind naar de prachtige locatie Beachclub Indigo waar de lancering van de nieuwe e-reader van Kobo (de Kobo Libra H20) zou plaatsvinden. We werden hartelijk welkom geheten door team Lewis en Lucas werd verwend met lolly’s en genoot van de brownie. Hij puzzelde en luisterde net als ik aandachtig naar de presentatie van de nieuwste Kobo e-reader. Wát een eyecatcher is het toch! De witte versie springt er meteen uit en het is echt een plaatje. Lang kon ik er niet van genieten, want mijn kritische collega Lucas besloot de oneindige schrijfmogelijkheden van de zoekbalk te testen… Alleen maar lof over het design, de soepele manier waarop het scherm kantelt, de prettige manier van vasthouden, de moderne uitstraling en vooral het vergroten van al het leesplezier. Door Kobo e-readers ben ik veel meer gaan lezen, maar is mijn leesgedrag ook erg veranderd. Zo pak ik de e-reader er graag even bij en vanwege de lichtgewicht modellen kan lezen voortaan altijd én overal. Zelfs in het donker, want de ingebouwde verlichting is fan-tas-tisch. Heb ik al gezegd dat ik fan ben of is dat uit mijn enthousiasme al op te maken?

lancering kobo ereader Libra H20

De nieuwe e-reader: Kobo Libra H20

Terug naar de lancering, want daar waren Lucas en ik voor gekomen. We kregen een mooie presentatie over de nieuwste functies en mogelijkheden die de Kobo Libra H20 bevat. Het is namelijk veel meer dan een geweldige eyecatcher kan ik je inmiddels vertellen. Deze e-reader is ontworpen en gebouwd om het gebruik- en leesgemak te verbeteren en biedt lezers de ultieme leeservaring, aan te passen naar hun eigen voorkeuren, in een fris design. De e-reader is in Nederland verkrijgbaar vanaf 17 september 2019 voor een prijs van € 179,99. De Kobo Libra H2O heeft een strak, modern design en is verkrijgbaar in zwart en, op veler verzoek, in wit. De sleepcovers zijn beschikbaar in een meerdere kleuren, namelijk zwart, grijs, roze en aqua. Ook de speech van Lisette Jonkman was geweldig om naar te luisteren, zij vertelde namelijk over de totstandkoming van haar Kobo Original Serie Onbreekbaar. Het was namelijk een ongelukje dat heel goed uitpakte, wist je dat de serie in eerste instantie was geschreven als kort verhaal? Uiteindelijk is het een zeer succesvolle trilogie geworden waar veel lezers ontzettend van hebben genoten. In een relatief korte periode heeft zij deze populaire serie geschreven en ik verheug mij erop om de e-books te lezen. De recensie volgt snel!

Lisette Jonkman Kobo Original Serie

Waterbestendig, lichtgwicht en ComfortLight PRO-technologie

Kobo Libra H2O beschikt over ComfortLight PRO-technologie om de blootstelling aan blauw licht, wat de slaap negatief kan beïnvloeden, te verminderen. Met de Kobo Libra H2O houdt je boek je ’s nachts misschien wakker, maar je apparaat doet dat niet. De automatische instelling bootst de natuurlijke progressie van de zon na en geeft de optimale helderheid en tint op basis van het tijdstip van de dag. Lezers kunnen ook hun eigen lichtinstelling kiezen op basis van hun persoonlijke voorkeur. De Kobo Libra H2O is perfect voor op het strand of in bad vanwege de HZO Protection™-waterbestendigheid. Dit betekent dat het apparaat voldoet aan de vereisten van de IPX8-classificatie (tot 60 minuten waterdicht in water tot een diepte van 2m). Heel eerlijk: ik durf er nog steeds geen druppel op te laten komen ‘voor de zekerheid’, maar zelfs een duik in bad of de zee overleeft de e-reader met gemak. Wat een luxe!

Door de combinatie van mijn Kobo e-reader en het Kobo Plus abonnement, geniet ik van onbeperkt lezen waar en wanneer ik maar wil. Lijkt het je interessant om het ook te ontdekken en te kijken of het iets voor je is? Geniet van 30 dagen gratis onbeperkt lezen! Ik heb 1 jaar onbeperkt lezen mogen ervaren dankzij mijn verjaardagscadeau en vertel je in dit artikel meer over mijn (lees)ervaring.

Lekker lunchen, vliegeren en zandkastelen bouwen

Na het geweldige evenement genoten Lucas en ik van een bijna leeg strand. Het zonnetje brak door en Lucas kon niet wachten om te ontdekken hoe je moest vliegeren. We zochten een mooi plekje op uit de wind om lekker te zitten, stalden de strandspulletjes uit die ik had meegenomen (emmer, schepjes, drinken en een kleedje) en toen kon de pret beginnen. Het vliegeren maakte veel indruk op Lucas, hij vond het geweldig om de vlieger steeds hoger en hoger te zien gaan. Hij mocht het touw zelf vasthouden en was ontzettend trots. Vervolgens bouwden we zandkastelen en zochten we schelpen, het was een groot succes. We gingen lekker lunchen bij een restaurantje om op te warmen waar Lucas aan de ober enthousiast vertelde over zijn vlieger. Het was zo gezellig en leuk om samen bij te kletsen, Lucas had praatjes voor tien en kreeg als toetje een ijsje. Heerlijk om op deze manier samen te ontspannen, het voelde echt als een ultieme vakantiedag.

Lucas strand Scheveningen

Geweldige afsluiter van deze onvergetelijke dag

Na het eten zochten we nog naar mooie schelpen en wou Lucas heel graag nog een keertje vliegeren. We hadden geen haast en genoten van het zonnetje. De speeltuin op het strand werd goed door hem benut en Lucas heeft alles zelf gelopen, aangezien hij zelf had aangegeven dat de kinderwagen niet nodig was. Ideaal! Op de terugweg in de auto zongen we liedjes, maakte hij grapjes en vertelde hij tien keer wat voor leuks hij allemaal had gedaan met mij. Toen hij uit zichzelf I love you mama zei, smolt ik weg. Stilletjes tranen van blijdschap wegvegen, wat een onvergetelijke dag!

vliegeren strand Lucas ByDagmarValerie

Veel dank voor de geweldige uitnodiging Team Lewis & Kobo, we hebben ontzettend genoten van het mooie event en we gaan uren leesplezier ervaren door de indrukwekkende Kobo Libra H20. Een uitgebreide review volgt binnenkort, maar voor het ultieme vakantiegevoel hebben jullie zeker gezorgd. Oneindig dank je wel, wat een topdag!

Lees jij graag e-books? Of ben jij fan van fysieke boeken?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.