Blog

Je kunt je leven helen, echt van jezelf houden is gezond!

Je_kunt_je_leven_helen

20170911_172230
Je kunt je leven helen
is de wereldwijde bestseller van Louise Hay vol liefdevolle inzichten om jezelf beter te leren kennen. Om maar even met een fragment in huis te vallen: Wat op dit moment belangrijk is, is wat je nu kiest om te denken, te geloven en te zeggen, want deze gedachten en woorden creëren je toekomst. Dit is hét basisboek voor een gelukkig(er) leven en daarmee is het een eyeopener en dé stap op weg naar persoonlijke groei. 50 miljoen mensen gingen ons voor met het lezen van Je kunt je leven helen. Ik gunde mijzelf dit mooie boek, gun jij het jezelf ook? 

Over Je kunt je leven helen 
‘Als je echt van jezelf houdt gaat het goed in je leven’ is een van de uitgangspunten van Louise Hay. In Je kunt je leven helen zet ze jou op de eerste plaats en laat ze je zien waarom dat zo belangrijk is. Als je jezelf waardeert en accepteert is dat de sleutel tot positieve verandering. Jij ‘maakt’ zelf jouw ervaringen, jouw werkelijkheid en iedereen die daarbij hoort. Pas wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je ook goed voor anderen zorgen, ook al denken we vaak dat het andersom hoort te gaan. Dat je hiervan bewust wordt is een belangrijke eerste stap. Wanneer je vrede, harmonie en evenwicht schept in je gedachten, vind je dat in je leven en in je gezondheid terug. Liefde is overal en jij bent geliefd en liefdevol.

Over Louise Hay
Louise Hay schreef al in 1984 als een van de eersten over de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest. Dit boek was en is daarmee een eyeopener om jezelf beter te leren kennen en een fijner, gezonder leven te krijgen. Er zijn wereldwijd 50 miljoen exemplaren van verkocht.

Mijn mening
Echt van jezelf houden is gezond! Maar het is veel ingewikkelder dan het lijkt om daadwerkelijk jezelf te omarmen. Althans, zo ervaar ik het. Het klinkt zo makkelijk, maar de praktijk… Pff, ik kan soms echt een dictator voor mijzelf zijn helaas. Hoe jammer is het dat we zo hard en streng zijn voor onszelf, terwijl we eigenlijk weten dat het ook anders kan? In Je kunt je leven helen werden mijn ogen geopend door de prachtige, inspirerende en toegankelijke levenslessen die Louise Hay met ons deelt. Dat we geliefd én liefdevol zijn, dat jezelf omarmen niet egoïstisch is, dat we goed voor onszelf moeten zorgen omdat we er anders ook niet voor anderen kunnen zijn… een greep uit de ontroerende inzichten die op een hartverwarmende manier door Louise Hay zijn verwoord. Behoefte aan persoonlijke groei, warme woorden, nieuwe inzichten én praktische tips? Dan vormt dit boek een geweldige basis voor een leven waarin liefhebben het sleutelwoord zal zijn. We leren over uitgangspunten van de filosofie van Louise Hay, waar zij in gelooft, over hoe je verandert en ‘het nieuwe’ opbouwt, maar ook over het toepassen van ideeën en de invloed van gedachten op het lichaam. Het heeft mij veel moois gebracht, alleen al door haar boek te lezen. Ik ben anders naar mijn omgeving én naar mijzelf gaan kijken. Voor nu was het een eyeopener, maar ik weet dat ik er levenslang plezier door mag ervaren!

Conclusie
Een cadeautje voor jezelf voor de rest van jouw leven! Praktisch, inspirerend en liefdevol: de hartverwarmende schrijfstijl van Louise Hay heeft mij geraakt én verrijkt!

Je kunt je leven helen | Louise Hay | ISBN 9789020213898 | Prijs €20,- | Uitgeverij AnkhHermes | Paperback | 224 pagina’s | Klik hier voor het e-book 

Heb jij deze bestseller van Louise Hay al gelezen? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.