Blog

Kobo Plus Luisteren – Mijn ervaring met luisterboeken

Kobo Plus Luisteren e-book Ik moet nog even kijken of ik kan
Heb jij al ervaring met het luisteren naar luisterboeken? Via Kobo Plus Luisteren (het abonnement om onbeperkt boeken te luisteren) heb ik de afgelopen periode zelf mogen beleven hoe het is om te genieten van luisterboeken. Inmiddels kan ik met veel enthousiasme delen dat ik door heel wat must reads heen ben gevlogen, omdat het zo’n fijne ervaring bleek te zijn. Ik luisterde heel graag naar boeken over persoonlijke groei, maar ook de biografie van Michelle Obama maakte veel indruk. Een feelgood luisterboek was ook een fijne luisterervaring. Ik lees graag boeken, maar ernaar luisteren geeft boeken een hele nieuwe dimensie. Ik vertel je er graag meer over!

Luisterboeken abonnement Kobo Plus Luisteren

Via het abonnementensysteem Kobo Plus Luisteren mocht ik ontdekken hoe het is om onbeperkt naar boeken te luisteren. Ik genoot al eerder van het abonnement doordat ik als verjaardagscadeau een jaar lang onbeperkt lezen mocht ontvangen. Daardoor had ik toegang tot duizenden e-books die ik lekker op mijn e-reader mocht lezen. Ik vond het heerlijk om zoveel leesplezier te mogen ervaren, zowel overdag als ’s avonds genoot ik graag van een goed boek. Wat dat betreft ben ik echt fan van het papieren boek, maar juist door het abonnement van Kobo Plus werd ik enthousiast van e-books. Ik kon opeens overal alles lezen wat ik maar wenste en dat was echt een feestje. Zelfs als het schemerde kon ik er gemakkelijk even een boek bij pakken, dat bleek ideaal te zijn toen ik minder goed kon slapen. Echt een fijne manier om dan toch te kunnen ontspannen en op te laden. Hier vertel ik meer over mijn ervaring met het onbeperkt lezen via Kobo Plus.

Een nieuwe manier om boeken te beleven

Het luisteren naar boeken is voor mij niet nieuw, maar veel mensen moeten er even aan wennen. In de periode dat ik door CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom) weinig meer kon en daardoor ook niet meer in staat was om te lezen, kon ik als boekliefhebber toch genieten van must reads door ernaar te luisteren. Mijn docent Nederlands gaf mij ooit die tip en dat zal ik nooit vergeten, omdat luisterboeken voor mij een geweldige afleiding vormden in die periode. Ik kon op deze manier toch ontdekken en beleven, zonder dat ik letterlijk van mijn plek hoefde te komen. Gelukkig is mijn huidige leven niet meer te vergelijken met hoe het toen was. Nu luister ik dolgraag naar luisterboeken dankzij Kobo Plus Luisteren als ik onderweg ben naar kantoor bijvoorbeeld. Of nog lekker in bed om te ontspannen en de dag fijn af te sluiten. Ik moet mij er wel op kunnen concentreren om het boek goed op deze manier tot mij door te kunnen dringen, maar het bevalt mij erg goed. De stemmen zijn fijn, het aanbod is gigantisch groot en ik vind het zoveel fijner dan naar het luisteren naar de radio (vol reclameblokken). Ik heb nu echt het gevoel dat ik bijvoorbeeld reistijd op een ontspannen en inspirerende manier mag vullen en dat is een verademing.

Ik moet nog even kijken of ik kan geschreven door Liesbeth Smit

Het meest recente boek dat ik heb geluisterd is Ik moet nog even kijken of ik kan geschreven door Liesbeth Smit. Het boek is een feest van herkenning en op een vlotte manier wordt meer informatie gedeeld over introvert zijn. De humor, tips, herkenbare situaties en leerzame hoofdstukken maken dit luisterboek tot een echte aanrader. Ik heb het boek met veel plezier geluisterd. Wil je zelf ontdekken of je het fijn vindt om naar luisterboeken te luisteren? Probeer het Kobo Plus abonnement de eerste 30 dagen gratis uit en ontdek hoe het is om onbeperkt te luisteren naar boeken waar en wanneer je maar wilt. Klik hier voor meer informatie en start je gratis 30 dagen.

Heb jij ervaring met luisterboeken?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.