Blog

Jennifer L. Armentrout in Nederland – Rondvaart, diner en event

Jennifer L. Armentrout
Een rondvaart én dineren met #1 New York Times bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout. Kan iemand mij even knijpen? Wat heb ik genoten van haar auteursbezoek aan Nederland de afgelopen dagen. Het werd afgesloten met een spectaculair event waar haar fans al massaal naar aan het aftellen waren. Ik vertel je meer over deze indrukwekkende dagen!

Voor de lezeressen van mijn blog die het nog niet weten; ik ben werkzaam bij een uitgeverij waar ik verantwoordelijk ben voor de marketing & PR van uiteenlopende titels. Mijn collega Thyrze organiseerde namens de uitgeverij het auteursbezoek van Jennifer L. Armentrout, wij geven haar New Adult-boeken uit. Recent verscheen het zesde deel uit de Wacht op mij-serie en dat vormde een geweldige reden om de serie feestelijk af te sluiten. Dit deden wij met een gezellig event waar fans Jennifer L. Armentrout konden ontmoeten. Het event bestond uit een Q&A door Ivana van CosmoGIRL! en het publiek, waardoor lezeressen Jennifer L. Armentrout nog beter konden leren kennen. Vervolgens was er een mogelijkheid om je boek te laten signeren en met haar op de foto te gaan. In de tussentijd kon je in de photobooth gezellige foto’s met mede fans laten maken (uiteraard in de vorm van een boekenlegger), was er gelegenheid om een plaktattoo te laten zetten en kon je andere New Adult must reads en kaarsen kopen. Bovendien was er zelfs de mogelijkheid om je te laten illustreren en Celebrate Books was van de partij, hoe gaaf is dat?! Er was een hapje en drankje en de sfeer was top. Als verrassing vulden we met lezeressen een mooi gastenboek en kon je een vingerafdruk laten zetten op de boom die we aan Jennifer L. Armentrout overhandigden. Het was een avond om niet snel te vergeten en heerlijk om zoveel enthousiaste en blije lezeressen te zien. Daar doen we het voor!

Jennifer L. Armentrout

Hoe ik de dag ervoor heb ervaren? Geweldig! Op donderdag kwam Jennifer aan en het was zo gezellig om hen te ontmoeten. We begonnen met een lekkere lunch bij Hans & Grietje aan de gracht en toen eenmaal de Fanta op tafel stond (die smaakte hier blijkbaar véél beter dan in de VS) kon de dag al niet meer stuk. We kletsten over haar tour door Europa, de highlights van Amsterdam, haar boeken en de tijd vloog voorbij. Vervolgens maakten we een rondvaart door Amsterdam waar we genoten van de herfstzon die de stad nóg mooier maakte. Daarna wandelden we langs het I Amsterdam sign waar natuurlijk foto’s bij gemaakt moesten worden en reden we naar haar hotel in Utrecht. We showden de Dom en pakten een terrasje. De avond sloten we af met een heerlijk diner bij Loetje. We hebben de ultieme toerist uitgehangen en wat was het leuk én een eer om Jennifer L. Armentrout in het echt te kunnen spreken. Ze is zo’n leuke en vlotte vrouw met veel humor. We hebben van haar bezoek aan Nederland genoten!

Heb jij de boeken van Jennifer L. Armentrout al gelezen? Was je ook aanwezig tijdens het event? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.