Blog

Je krijgt het warm van het boek ‘Hitte’ door Lis Lucassen

IMG_0264

De temperaturen stijgen als je het boek ‘Hitte’ leest, geschreven door Lis Lucassen. Ik vind het ontzettend leuk om te variëren van genre als ik lees, zo blijf je lekker scherp en verrast. ‘Hitte’ is het New Adult debuut van Lis Lucassen (pseudoniem voor thrillerschrijfster Olga Hoekstra) en ik ben heel erg nieuwsgierig hoe jij erover denkt! Maar eerst verklap ik je meer over dit hete zomerboek!

Over Hitte
Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.

‘Een heerlijk zomerboek’ – Lisette Jonkman (auteur van Verkikkerd & Verslingerd)

Over Lis Lucassen
Onder het pseudoniem Lis Lucassen schrijft thrillerschrijfster Olga Hoekstra (Leeuwarden – 1980) dark romance en new adult. In het dagelijks leven werkt ze als journalist en communicatiemedewerker. Ze heeft drie keer gewonnen bij de schrijfwedstrijden van young-adults.nl in de categorie Dark Romance en Dystopie. In 2014 won ze de Coffee Company Book Award en een uitgeefcontract. Bij Storm Publishers verschijnen haar young adult en new adult boeken.

Sneak preview 
Het meisje keek hem aan, fronste toen ze haar blik liet gaan over zijn lange mouwen. De vraag lag in haar blauwe ogen. Hij wendde zijn hoofd af, van het bekende gevoel van schaamte kreeg hij het nog warmer dan hij het al had. Lynn. Hij ving haar naam op. Ze had een mooie stem, een breekbaar randje kleurde haar woorden toen ze de gasten, hem, een fijne vakantie toewenste. Daan zuchtte en liep naar zijn rugtas, die de besnorde chauffeur bij de andere koffers had neergelegd. Hoe sneller hij op zijn hotelkamer kwam, des te sneller hij het zweet en de irritatie van zich af kon spoelen onder een koude douche…

Mijn mening
Wát leest Hitte lekker weg! Ik wist niet goed wat ik van dit boek kon verwachten, maar ik heb er zeker een heerlijke avond door ervaren inclusief uren leesplezier. Het is geen dikke, diepzinnige pil waar je echt doorheen moet komen. Juist andersom: je vliegt er doorheen dankzij de beeldende schrijfstijl van Lis Lucassen a.k.a. Olga Hoekstra. Ik zat er al vanaf de eerste bladzijde in en verslond hoofdstuk na hoofdstuk. Je kunt al je gedachten loslaten en lekker ontspannen in het zonnetje. Is de zon ver te zoeken? Dan kruip je lekker op de bank met thee en dan krijg je het hoogstwaarschijnlijk alsnog warm. De titel verwijst namelijk niet alleen naar de schijnende, hete zon duizenden kilometers verderop van Nederland, maar tevens naar spanningen op het gebied van de liefde… Tsja en als er zo’n fijne quote van Lisette op de cover staat, dan móet het wel een heerlijk zomerboek zijn!

Conclusie
Hitte bevat een zomerse cocktail van spanning, liefde, afstand en avontuurtjes. De temperatuur stijgt zodra je begint met lezen!

Titel: Hitte, Auteur: Lis Lucassen, Uitgeverij: Storm Publishers , Prijs: €14,95,  ISBN 978 94 920 9806 1

De ietwat brutale en vooral heel sexy new adult-boeken veroveren de harten van talloze meisjes en jonge vrouwen. Al was het maar omdat de mannelijke personages zo onweerstaanbaar zijn! Er gaat een wereld open in de new adult-boeken, die gaan over het studentenleven en nog véél meer. Om halsoverkop verliefd op te worden! 

Zou jij graag een new adult-boek erbij pakken? Heb je Hitte al gelezen?

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.