Blog

Ik organiseerde de Winter Books, Blogs & Borrel #WinterBBB

Wat een geweldige sfeer hing er toch tijdens de #WinterBBB: hét boekbloggersevent dat ik mocht organiseren namens VBK media. Ik geniet nog helemaal na van de mooie avond die we samen hebben beleefd. Alles ging volgens plan en het was een onvergetelijke ervaring. Wat een eer om met zoveel getalenteerde en inspirerende personen te mogen samenwerken. Nieuwsgierig naar de Winter Books, Blogs & Borrel? Kijk dan gauw mee!

Namens VBK Media mocht ik een event speciaal voor boekbloggers organiseren. Het was dan ook echt een feestje om met elkaar het nieuwe boekjaar in de luiden op deze manier. Het thema was Glitter & Glamour en wat zag iedereen er mooi uit! Er waren heerlijke hapjes en drankjes, iedereen ging met een goedgevulde goodiebag naar huis en we kregen mooie presentaties waardoor ik nu niets liever meer wil dan lezen, lezen en nog meer lezen! Heerlijk om alle mooie verhalen te horen over boeken. I love it!

We begonnen met een geweldig hoogtepunt, het nieuwste boek van Jojo Moyes Een leven na jou is namelijk verschenen! Vanaf nu ligt het in de (web)winkels en de uitgever van De Fontein Romans & Spanning presenteerde dit waanzinnige nieuws. Vervolgens gingen we in gesprek over wat een recensie nu eigenlijk goed maakt. Mireille van Hout presenteerde haar nieuwste boek Ibiza, land van liefde (ik kan niet wachten om deze roman met prachtig omslag te lezen) en gelukkig zat deze mooie titel in de goodiebag.

De acquirerend redacteur van De Fontein vertelde zo indrukwekkend over het thrillerdebuut Mea Culpa dat ik alvast de dagen af streep totdat deze thriller gaat verschijnen, can’t wait! En over spanning gesproken, wat was de presentatie van Mel Wallis de Vries geweldig om bij te mogen wonen. Ik hing aan haar lippen! Extra bijzonder dat de uitgever van De Fontein Jeugd (o.a. Loser, Muts, Roald Dahl & Guinness book of records), erbij was en haar aankondigde. En toen was het tijd om te kijken wat je kunt lezen na YA. Naast de nieuwste Moyes verscheen er ook nog een andere, heerlijke topper: Misschien ooit van Colleen Hoover. En wat een eer dat de Amerikaanse auteur Jennifer L. Armentrout vragen heeft beantwoord en speciaal voor ons een filmpje op heeft genomen! Ge-wel-dig om dit te mogen beleven.  Vervolgens werd er zo enthousiast over Urban Fantasy vertelt dat ik niets liever zou willen dan nú in een titel van dit fonds te beginnen. En last but not least speelden we Nomizo, het vrolijke denkspel dat draait om sterke argumenten bedacht door Marlies Visser en Manon Duintjer. Ook zij waren aanwezig om ons te enthousiasmeren en dat is hen erg goed gelukt!

Het was een avond om nooit te vergeten dankzij de geweldige bijdrage van auteurs, uitgevers, marketeers, sales en natuurlijk de lieve bloggers die het tot een feestje maakten! Om jullie een indruk te kunnen geven van het event heb ik een mini vlog gemaakt van de #WinterBBB. Kijk je gezellig mee?

Hou jij ook van lezen? Welk genre lees jij graag? 

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.