Blog

1 jaar onbeperkt lezen met Kobo Plus de moeite waard?

Kobo aura h20 parijs dagmar valerie

We zijn bijna een jaar verder en ik heb de afgelopen 12 maanden onbeperkt gelezen dankzij mijn Kobo Plus abonnement. In dit artikel deel ik meer over mijn ervaring en of ik een jaar lang e-books heb gelezen via dit abonnementensysteem. Je moet het zien als een all-you-read model, net als sushi maar dan met boeken. Alhoewel die combinatie natuurlijk al helemaal fantastisch is. Het afgelopen jaar las ik extra veel e-books dankzij het Kobo Plus abonnement, maar vond ik het ook de moeite én geld waard? 

Mijn ervaring met onbeperkt lezen

Van Jord kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag een jaar onbeperkt e-books lezen via Kobo Plus. Het abonnement was echt een schot in de roos, ik zat helemaal in de leesflow en genoot van mooie, inspirerende, leerzame en indrukwekkende boeken. Ik lees graag romans en boeken over psychologische groei en ontwikkeling, maar ook over het ondernemerschap en biografieën van inspirerende personen. Het aanbod e-books in deze genres is ontzettend groot en daarom vond ik het heel erg fijn dat ik nog meer e-books kon lezen op dit gebied. Het werd daardoor toegankelijk en makkelijk te lezen. Hier heb ik dan ook dankbaar gebruik van gemaakt, waardoor ik wekelijks een boek heb uitgelezen. Mijn e-reader (ik heb hier een uitgebreide review geschreven over mijn e-reader de Kobo Aura H20) pak ik er ook zo vaak mogelijk even bij; in bed, in het openbaar vervoer of als me-time moment waarin Lucas slaapt. Wel is het handig om te weten dat niet álle e-books beschikbaar zijn via dit Kobo Plus abonnement. Het aanbod is gigantisch, maar de meeste boeken uit de bestseller 60 staan er bijvoorbeeld (nog) niet in. Misschien handig om te weten wanneer je overweegt om ook onbeperkt te lezen.

Het Kobo Plus abonnement echt de moeite en geld waard?

Wat ik extra leuk vond toen ik voor het eerst via Kobo Plus ging lezen, was de mogelijkheid om het eerst 30 dagen gratis uit te proberen. Daardoor merkte ik zelf op of het een abonnement is die bij mijn leesbehoefte past. Dat bleek heel mooi aan te sluiten, ook kon ik zo genoeg e-books ontdekken die ik echt de moeite waard vond om te lezen. Als je wekelijks een boek uitleest, is het absoluut de moeite waard om het abonnement af te sluiten. Je betaalt daardoor heel weinig per gelezen boek! Bovendien hoef je een e-book niet uit te lezen als het je toch niet blijkt aan te staan, dan ‘pak’ je gewoon een nieuwe. Het downloaden gaat namelijk heel soepel en gemakkelijk, binnen no-time staat jouw gewenste e-book op de e-reader en kan je beginnen met lezen. Een feestje voor leesliefhebbers!

Overal genieten van de leesflow

Het Kobo Plus abonnement heeft absoluut bijgedragen aan mijn leesflow en de hoeveelheid boeken die ik daardoor het afgelopen jaar heb gelezen. Je raakt extra geïnspireerd door de mooie leessuggesties die na afloop worden gegeven en daardoor heb ik heel wat nieuwe pareltjes mogen ontdekken. Het abonnement vond ik een hele fijne verrijking, al ben ik daardoor aanzienlijk minder fysieke boeken gaan lezen. Ik hoop daar de komende tijd weer een fijne balans in te kunnen vinden, want soms is lekker bladeren ook gewoon heel ontspannend. Dankzij het abonnement nam ik mijn favoriete boeken mee in bed, in bad (ja echt, want mijn e-reader kan tegen water!), naar Parijs, Spanje, Polen en het strand. Mijn favo auteurs gingen mee in de trein, de bus, het vliegtuig en zelfs op de boot… Onbeperkt lezen vond ik een geweldige ervaring, bovendien is het een onwijs leuk cadeau om te geven én om te ontvangen. Dus heb je een leesliefhebber in jouw omgeving die binnenkort jarig is? Denk dan eens aan het aanreiken van bijna een kwart miljoen e-books voor een toegankelijk bedrag. Dát is pas een gigantisch en inspirerend cadeau!

Het Kobo Plus abonnement maakt het lezen op een e-reader tot een fantastische leeservaring waardoor je keer op keer de mooiste boeken binnen handbereik hebt. Uren leesplezier gegarandeerd! Wil je ontdekken of onbeperkt lezen ook iets voor jou is? Klik hier om het Kobo Plus abonnement een maand lang gratis te proberen en geniet van geweldige e-books. Happy reading!

Welk boek lees jij momenteel? Welk genre behoort tot jouw favorieten? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.