Blog

Huisdiergeheimen – The Secret Life of Pets

Wat doet Poes eigenlijk als wij niet thuis zijn? Die vraag werd niet beantwoord in de film Huisdiergeheimen van Universal, maar we weten wel wat huisdieren kunnen gaan doen als het baasje van huis is! Jord en ik waren uitgenodigd om bij de Nederlandse première aanwezig te zijn en dat was echt een feest om bij te mogen wonen. Lees je mee? 

Huisdiergeheimen (The Secret Life of Pets) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke en Minions. Daarom keken wij al sinds de eerste trailers verschenen uit naar de film, want zoals jullie misschien al wel weten ben ik overduidelijk fan van Minions en geniet ik volop van de grappige, lieve en vrolijke verhaallijnen die de makers ermee creëren. In de film Huisdiergeheimen ontdekken we wat huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn en volgen we de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

In de Nederlands gesproken versie is de film voorzien van de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius), en Henry van Loon (Norbert), Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt.

Wij hebben ontzettend genoten van de film die overigens in 3D door ons bekeken werd. We zaten in een zaal met gezinnen en de jongste kids vonden de actie-momenten duidelijk wat spannender, want je hoorde regelmatig de oeee’s en aaah’s. Zo zat er een jongetje naast mij te stuiteren op zijn stoel bij elke spannende scene en we vonden de manier waarop de kids zich inleefden echt geweldig om te zien. Ook wij beleefden de film met veel plezier en hebben zelfs hardop mee gelachen. Huisdiergeheimen is echt een feestje voor jong en oud!

En wat doet Poes eigenlijk als we niet thuis zijn? Wij kunnen het antwoord al raden; slapen! Zo gaan we ’s ochtends van huis en treffen we haar regelmatig in de avond nog steeds op hetzelfde plekje aan. Soms zelfs in dezelfde houding! Maar we zullen er nooit achter komen wat zich in de tussentijd allemaal heeft afgespeeld…

Ben jij al naar Huisdiergeheimen geweest? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.