Blog

Hot Mess door Lucy Vine – Ontmoet je soulmate, Ellie Knight

hotmess_lucyVineHot mess geschreven door Lucy Vine is een boek voor de liefhebbers van Bridget Jones. Bridget Jones? Yes, echt waar! En om het af te maken mag je hoofdpersoon Ellie Knight ook nog eens vergelijken met een moderne versie Carrie Bradshaw. Haar leven loopt niet helemaal zoals gepland… Meer hierover lees je in deze hilarische romantische komedie waar je hardop van gaat lachen. Ontdek Hot mess in deze recensie. Veel leesplezier!

Over Hot mess
Heb je weleens aan een zondagse brunch gezeten terwijl je nog rook naar zaterdagnacht?Regelmatig je bed, Netflix en pizza verkozen boven menselijk contact? Of nog steeds de huur van je muffe appartement niet opgezegd omdat hij zo lekker goedkoop is? Ontmoet je soulmate, Ellie Knight.

Haar leven… loopt niet bepaald zoals gepland. Ze haat haar baan, haar vrienden beginnen allemaal te settelen en zich voort te planten, en haar huisgenoten zijn ronduit bizar. Sommigen zullen Ellie omschrijven als een ‘hot mess’. Maar wie heeft wél alles perfect voor elkaar? Hot mess is een schaamteloos grappig verhaal met een heldin waar velen zich in zullen herkennen: Ellie – een moderne Carrie Bradshaw meets Bridget Jones.

Mijn mening
Wat is dit een heerlijke roman! Ik baal ontzettend dat ik Hot mess zojuist heb uitgelezen, want Ellie Knight is fantastisch. Of nee wacht… Lucy Vine is fantastisch! Zij creëerde de briljante personages en de hilarische scenes waardoor ik door deze roman vloog. Het is lang geleden dat ik zo’n geweldig feelgood boek heb gelezen en ik genoot echt van elke bladzijde. Bovendien heb ik hardop gelachen, vooral om de vader van Ellie Knight en zijn bijzondere kip met notenpaté. Dit klinkt nu heel maf als ik dit zo opschrijf, maar als je Hot mess zelf gaat lezen dan begrijp je waarom ik op de laatste pagina’s zowat stikte van het lachen. De vergelijking met Bridget Jones is echt terecht, maar ik durf zelfs de uitspraak te doen dat ik Hot mess nóg grappiger en beter vond! Zou er nog een vervolg op komen? Dan klik ik alvast op reserveren nog voordat Lucy Vine één woord van deel twee getikt heeft, wat is zij toch een briljante schrijfster. Hot mess is meeslepend, ontspannend, lachwekkend en vooral ongelooflijk vermakelijk; je leest met een grote glimlach op je gezicht en baalt als een stekker als de laatste pagina wordt bereikt. Ik mis Ellie nu al! Dit is het grappigste boek dat je dit jaar gaat lezen. Een must read voor de roman-liefhebbers!

Conclusie
De vergelijking met Bridget Jones kan ik beamen, wat een heerlijke roman! Of Hot mess grappig is? Dit hilarische boek wil je echt lezen!

Over Lucy Vine
Lucy Vine werkt als freelance journalist in Londen. Zij schrijft voor verschillende bladen en heeft een vaste column op Grazia Daily. HOT MESS is haar debuut en dit boek wordt bestempeld als het grappigste boek sinds tijden. Bridget Jones voor een nieuwe generatie.

Hot mess | Auteur Lucy Vine | 320 pagina’s | Prijs € 17,50 | Uitgeverij A.W. Bruna | ISBN 978 94 005 0922 1 | Klik hier voor het e-book

Lees jij graag romans? En heb je Hot mess al gelezen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.