Blog

Carolina Bont schreef het werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness

Carolina Bont
Als je hooggevoelig bent, is innerlijke balans vinden in de hectiek van alledag een uitdaging. Carolina Bont schreef het werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness waarin je werkt aan je geluk, veerkracht en vertrouwen op intuïtie. Willen we dat niet allemaal? Hoe kun je beter omgaan met de sterke kanten van je hooggevoeligheid? Dit werkboek helpt je om je kwaliteiten meer te zien én deze te benutten. Lees je mee?

Over Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness
Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness van Carolina Bont is het langverwachte vervolg op haar eerdere bestsellers over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit (meer dan 55.000 exemplaren verkocht). Als je hooggevoelig bent, is balans vinden in de hectiek van alledag een extra uitdaging. Dit werkboek helpt om beter om te gaan met de lastige kanten van hooggevoeligheid én optimaal de sterke kanten ervan te gebruiken. Door te oefenen met mindfulness zet je gerichte stappen op weg naar meer innerlijke rust. Zo ontstaat er ruimte om meer te vertrouwen op intuïtie en te genieten van het leven. Daarnaast leer je technieken om je weerbaarheid te vergroten. De energie-uitwisselingen met je omgeving worden duidelijker, waardoor er nieuwe levenskracht vrijkomt.

Over Carolina Bont
Carolina Bont is auteur van de bestsellers Hoogsensitiviteit als kracht en Een nieuwe werkelijkheid. Zij is grondlegger van het Centrum voor Effectieve Intuïtie en gespecialiseerd in het coachen van leidinggevenden.

Mijn mening
Allereerst even een korte toelichting op de foto… Zoals je ziet staan er traditionele Paaskoekjes op de foto, vooral vanwege de matchende kleur met het stralende omslag. Aangezien Lucas de koekjes zo interessant vond, lukte het mij niet om een foto te maken zonder zijn handjes. Begrijpelijk ook, want ze waren naast fotogeniek ook erg lekker! Over de inhoud van dit inspirerende werkboek kan ik niet anders zeggen dan dan ik veel bewondering heb voor de toegankelijke schrijfstijl van Carolina Bont. Dit werkboek leest heerlijk weg en is zeer praktisch, ook bevat het boek mooie inzichten. Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness geeft je tips en tools om intuïtie aan te boren en mindfulness elke dag toe te kunnen passen. Daar ben ik de laatste tijd meer mee bezig, ik merk nu al een positief effect! Het lukt mij beter om in het nu te leven met aandacht. Ik worstel daar nog behoorlijk mee, maar ook uit dit werkboek haalde ik veel fijne tips die mij vooruit hebben geholpen. Daar ben ik Carolina Bont erg dankbaar voor. Ik las in dit prachtige werkboek over de mooie onderwerpen om je energiebewustzijn te verhogen, emotionele ballast los te laten, je open te stellen voor je intuïtie en zorgen voor jezelf. Dit werkboek inspireerde mij bovendien om voluit te leven en te luisteren naar mijn intuïtie. Overigens is het niet een werkboek waar je in gaat schrijven, het zijn meer mooie opdrachten en uitgebreide inzichten waar je zelf mee aan de slag mag. Een aanrader voor iedereen die meer over hooggevoeligheid, mindfulness en veerkracht wilt  leren én ontdekken. Een must read!

Conclusie
Een inspirerend werkboel vol mooie inzichten en leerzame opdrachten waardoor nieuwe ruimte ontstaat om meer te genieten van je leven. Indrukwekkend!

Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness | Carolina Bont | Kosmos Uitgevers | ISBN 9789021565071 | 224 pagina’s | €20,- | Klik hier voor het e-book 

Lees jij graag boeken over persoonlijke groei? Ben jij hooggevoelig?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.