Blog

Het lezen waard – Mijn zomer van 2018 in boeken!

De afgelopen zomer heb ik genoten van geweldige boeken en topauteurs. Het ene boek had meer impact op mij dan het andere, maar er zat eigenlijk geen slecht boek tussen! Ik lees ongeveer een boek per week uit, soms is het een dik boek en de andere keer een dunnere variant. Ik lees graag e-books, maar blader ook met veel liefde door fysieke boeken. Sinds deze zomer heb ik een nieuwe liefde, namelijk mijn Kobo Aura H20 en daardoor heb ik de leesflow goed te pakken! Een e-reader pak je er eenmaal snel bij, ook ’s avonds vind ik het heerlijk om nog even te lezen in bed. Op deze manier vlieg je door boeken heen! Ik heb vooral veel positieve zelfhulpboeken en romans gelezen deze zomer. Nieuwsgierig welke boeken ik zoal heb ontdekt? Bekijk de bestsellers in dit artikel!

Twee non-fictie boeken die veel indruk op mij hebben gemaakt

Allereerst wil ik beginnen met een topper die veel indruk op mij heeft gemaakt. Het boek Verlangen naar minder is dé bestseller waardoor ik nu bewuster in het leven mag staan. Het boek van Jelle kocht ik voor mijzelf als een cadeautje om lekker te kunnen lezen in de Thalys en ik heb de inhoud echt verslonden. Het voelde als zo’n eyeopener om met deze inzichten bezig te zijn en nog elke dag probeer ik de tips van Jelle zo goed mogelijk toe te passen. Heb je het boek nog niet gelezen en ben je wel nieuwsgierig geworden? Lees dan hier mijn review over Verlangen naar minder.  Over mooie boeken gesproken, het boek Self-care hoort daar ook absoluut bij. Self-care is hét boek dat je al jouw vrienden cadeau wilt doen. Kate Moss heeft helemaal gelijk! Dit inspirerende boek geschreven door Nadia Narain & Katia Narain Phillips was een eyeopener voor mij. Self-care (goed voor jezelf zorgen) kun je zien als een zelfgebouwde reddingsboot. Je wordt nog altijd heen en weer geslingerd door de golven, maar nu vanuit een veilige en stevige basis én je kunt anderen makkelijk een reddingsboei aanreiken. Deze mooie vormgeving van het boek maakte meteen indruk op mij, maar de inhoud is minstens zo hartverwarmend! Ik heb het met veel plezier gelezen en ik ben door dit boek verreikt met nieuwe inzichten over gezondheid van binnenuit. Klik hier voor mijn review van Self-care.

Heerlijke romans om uren leesplezier te kunnen ervaren

Een boek van Jill Mansell mag in de zomer écht niet ontbreken. Daarom las ik Lang leve de liefde uit en het was – zoals we van Jill Mansell gewend zijn – een geweldige roman. Ik heb er uren leesplezier door mogen ervaren en ik genoot van elke pagina. Jill Mansell is echt de koningin van de romans en schrijf met zoveel humor, warmte en liefde dat je echt kunt genieten van de personages die zij heeft neergezet. Heb je nog niet eerder boeken van Jill Mansell gelezen? Dan kan ik je haar must reads absoluut aanraden. Inmiddels staan er véél boeken op haar naam, Lang leve de liefde was fantastisch. Het herlezen van Jojo Moyes boeken vormt ook een perfecte bezigheid in de zomer. Dat maakt de zomer he-le-maal compleet! Maar ik ben dan ook een Moyes fan, mocht je dat nog niet van mij weten. Je gaat er geen spijt van krijgen! En wil je beginnen aan een nieuwe serie? Dan kan ik je de boeken van Erin Watt aanraden, dan kan je volop genieten van de beroemde én beruchte Royals. Buren with Benefits is dé nieuwe serie van Lisette Jonkman, het is een Kobo original waardoor je deze serie in de vorm van e-books kunt lezen. Ik kan nu al niet wachten tot het volgende deel uitkomt dit najaar! Last but not least vond ik Zeven perfecte dagen echt geweldig. Het boek van Rosie Walsh heb ik besproken in deze review en ik vond het een absolute must read.

Veel boeken lees ik tegenwoordig via mijn Kobo Plus abonnement, ik heb het abonnement gekregen voor mijn verjaardag van mijn man. Van dit cadeau heb ik elke dag plezier en het aanbod is erg groot. Daardoor lees ik het ene na het andere boek uit en ik vind het ook erg leuk om via deze weg met nieuwe auteurs in aanraking te komen.

Heb jij nog leuke boeken gelezen de afgelopen tijd? Alle boekentips zijn welkom!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.