Blog

Het geheim van mijn man door Liane Moriarty


Ik mag met deze recensie de blogtournee van Het geheim van mijn man geschreven door Liane Moriarty afsluiten! Echt ontzettend leuk en bijzonder om te mogen doen, want van deze populaire roman zijn wereldwijd ruim 2 miljoen exemplaren verkocht! Het is tevens dé #1 New York Times- bestseller en dat maakte het feestje compleet om dit boek te mogen lezen en erover te schrijven. Lees je mee? 

Over Het geheim van mijn man
Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood…
Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan kapotmaken, maar ook dat van anderen. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is.

Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, staat voor iedereen klaar en is een toegewijde echtgenote en moeder. Maar die brief gaat alles veranderen, en niet alleen voor haarzelf. Liane Moriarty heeft een pageturner geschreven die je aan het denken zet: over hoe goed je degenen van wie je houdt eigenlijk kent – en hoe goed je jezelf uiteindelijk kent…

Over Liane Moriarty
Liane Moriarty woont met haar gezin in Sydney. Na vier redelijk succesvolle romans verscheen Moriarty’s vijfde roman eind 2013 in de VS. Binnen twee weken stond Het geheim van mijn man op #1 en haar roman bleef langer dan een jaar in de bestsellerlijst staan. Wereldwijd zijn inmiddels 2 miljoen exemplaren verkocht en de vertaling verschijnt in 36 landen.

Mijn mening
Ik vond het zo leuk om dit boek al als leesexemplaar te mogen ontvangen nog voordat het in de winkels lag. Vervolgens verscheen het boek en zag ik het overal in de boekhandels liggen, dat gaf echt een kick! Ik vind het ook extra leuk om het boek dan nog even recht te leggen en als ik het in de winkels tegen kom nog iets naar voren te schuiven om de zichtbaarheid te vergroten. Zo’n briljant boek hoort immers front row te liggen! Nu verklap ik gelijk wat ik ervan vind, maar dat kan ik ook niet langer voor mij houden. Ik heb ontzettend genoten van het meeslepende en ontroerende verhaal. De personages zijn heel sterk uitgewerkt en levensecht, dat vergroot het leesplezier. De schrijfstijl van Liane Moriarty is vlot, toegankelijk en zij heeft het tevens in zich om je middels de verhaallijnen aan het denken te zetten. Het geheim van mijn man is knap geschreven en ik baalde dat ik het boek uit had!

Ik spreek heel graag mijn complimenten uit voor het geweldige omslag. Het is herkenbaar, fris en ontzettend mooi. Door het omslag had ik nog meer zin om het boek te lezen, grappig dat dit zo bepalend kan zijn en stiekem veel invloed heeft. Ook de quote van Sophie Hannah erop triggerde mij enorm. Als zij het zo goed vond, dan ben ik vast ook fan! En inmiddels kan ik verklappen dat Sophie Hannah gelijk heeft: het is meeslepend en het is onmogelijk om tijdens het lezen ‘uit te stappen’. Ik kan niet wachten om meer van Liane Moriarty te kunnen lezen!

Conclusie
Het geheim van mijn man is levensecht, inspirerend en meeslepend. Liane Moriarty heeft een vlotte pen en pakt je als lezer helemaal in!

Titel: Het geheim van mijn man  Auteur: Liane Moriarty  Prijs: 19,95 ISBN: 9789022960646 Uitgeverij: A.W. Bruna

Heb jij Het geheim van mijn man al gelezen? Veel leesplezier!

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.