Blog

Grip door Rick Pastoor – Het geheim van slim werken

Grip

In dit artikel wil ik graag aandacht besteden aan een fantastisch boek. Dat is nog eens een binnenkomer als een boekrecensie zo mag beginnen. Het boek Grip geschreven door Rick Pastoor heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik ben door het boek verrijkt als persoon, maar ik mocht ook als ondernemer veel leren door de tips die hij deelt. In Grip lees je praktische inzichten en handige tips om slimmer te werken dan je nu doet. Sterker nog; ik ben direct efficiënter gaan werken na het lezen van dit boek. Ik heb genoten van de wijze lessen waar Grip vol mee staat, ontdek het zelf in dit leerzame en inspirerende boek van Rick Pastoor!

Grip: het geheim van slim werken

Het is best gek dat we nog nooit écht hebben leren werken. GRIP legt je stap voor stap uit hoe je slimmer werkt voor meer rust en ruimte in je hoofd. Het gevolg? Je krijgt ruimte voor je kleine en grote dromen.

Rick Pastoor, binnenbaas bij Blendle en als ‘hoofd product’ verantwoordelijk voor de producten die de start-up bouwt, legt zijn slimme werkwijze uit. ‘Ik heb nogal wat experimenten gedaan in mijn werk en merk dat steeds meer mensen me om praktische tips vragen. Bijvoorbeeld hoe ze hun werk slimmer kunnen doen, zodat ze meer gedaan krijgen (of meer tijd overhouden voor Netflix). Of hoe ze in hun drukke werkweek houvast en overzicht houden. Ze willen meer grip dus. Er verschijnen veel boeken over productiviteit, maar er zijn gek genoeg geen boeken die je écht bij de hand nemen. Stap voor stap. Daarom leg ik je tot in detail mijn werkmethode uit.’ Wil je meer weten over Grip? Ontdek het boek hier en ervaar zelf uren leesplezier. 

Over Rick Pastoor

Rick Pastoor (1988) is de binnenbaas van het journalistieke platform Blendle. Achter de schermen is hij eindverantwoordelijk voor de diensten die het bedrijf de afgelopen jaren lanceerde. Blendle is inmiddels een internationaal bekend journalistiek platform met miljoenen gebruikers. Rick kwam op zijn vijfentwintigste binnen als programmeur en heeft nu de leiding over het snelgroeiende team. Door de jaren heen ontwikkelde hij zijn eigen werkmethode, die inmiddels vele volgers heeft, en die presenteerde hij in zijn eerste boek Grip.

Mijn mening

Ik heb véél boeken over het bevorderen van productiviteit gelezen. Ook vind ik het ontzettend interessant om werkwijzes te optimaliseren, zodat je meer uit het werk kunt halen. Denk aan het vergroten van werkplezier, efficiënter activiteiten uitvoeren en middelen beter inzetten om de kwaliteit te verhogen. Ik bewonder graag groei en slim werken draagt daar sterk aan bij. Ik was dan ook erg nieuwsgierig naar het boek Grip, omdat ik veel lovende recensies over dit boek heb gelezen. Inmiddels kan ik beamen dat het boek verwachtingen overtreft én echt een aanrader is. Je leest namelijk niet alleen over slim werken, maar je kunt ook direct het verschil maken door de praktische en toegankelijke tips toe te passen. Het boek is dan ook op een concrete, interessante en inspirerende manier geschreven door Rick Pastoor en ik heb genoten van zijn motiverende hoofdstukken. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan. Ook wil ik graag delen dat de tips (in mijn ogen) niet alleen van toepassing waren op het werkende leven, maar ook op persoonlijk vlak toe te passen zijn. Je krijgt echt een motivatieboost om de beste versie van jezelf te zijn. Veel dank voor het delen van jouw inzichten, kennis én ervaring Rick Pastoor!

Conclusie

Een inspirerend boek vol inzichten die direct zorgen voor impact. Vergroot jouw werkplezier op een toegankelijke manier en geniet van slimmer werken dan je ooit deed.

Grip – Het geheim van slim werken | Rick Pastoor | €18,99 | 256 pagina’s | Klik hier voor het e-book | Grip is gratis te lezen via Kobo Plus

Zou jij graag slim(mer) willen werken?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.