Blog

Francien laat je tieten nog eens zien

IMG_8880
Sexting is een onderwerp waar regelmatig berichten over verschijnen in het nieuws. Maar wat weten we hier eigenlijk van? Wat betekent het en welke gevolgen heeft sexting? In Francien laat je tieten nog eens zien vertelt Francien haar verhaal met kracht en humor, om jongeren van nu juist bewust te maken van de gevolgen. De manier waarop zij deze negatieve ervaring uiteindelijk, met vallen en opstaan, in haar voordeel heeft laten werken is overweldigend en indrukwekkend.

Over Francien laat je tieten nog eens zien
Francien Regelink maakte toen ze 15 jaar oud was een screenshot van haar borsten en stuurde die aan de coolste jongen van de school. Ze deed dat in de veronderstelling dat hij ‘for your eyes only’ was. Daar dacht hij anders over. Want enige tijd later hingen er kopieën door de hele school. Regelmatig verschijnen er berichten over ‘sexting’ in het nieuws. Door WhatsApp en social media als Instagram en Snapchat gaat de verspreiding van dit soort foto’s nu met één klik veel sneller en verder – en zijn de gevolgen veel ingrijpender.
In Francien laat je tieten nog eens zien vertelt Francien haar verhaal met kracht en humor, ook om jongeren van nu bewust te maken van de gevolgen. De manier waarop zij deze negatieve ervaring uiteindelijk, met vallen en opstaan, in haar voordeel heeft laten werken is overweldigend en indrukwekkend.

Sneak preview
Het donker van de fietsenkelder maakt dat ik even moet wennen aan het daglicht. Die zin heb ik vast niet goed verstaan. Ik zoek naar de stem die er bij hoort. Ik weiger te geloven dat het echt zo is. De jongens staan daar, wijzen naar me. Lachen me keihard uit. Weer dat irritante gelach. Ik voel me verraden. In mijn hoofd gaat het licht uit. Ik stap op mijn fiets en rijd keihard weg. 

Over Francien Regelink
Francien Regelink (1986) is een succesvolle jonge zakenvrouw met een eigen bedrijf. Ze heeft een zeer populaire hardloopblog, www.GirlsLove2Run.com, en is onder andere influencer voor de grote sportmerken. Ook spreekt ze op scholen en wordt ze veelvuldig gevraagd door tv, radio en kranten.

Mijn mening
Wat een heftig onderwerp! Ondanks de zwaarte ervan weet Francien het luchtig – en zelfs met humor – op een toegankelijke manier te verwoorden hoe zij sexting heeft ervaren. Ook deelt zij wat de gevolgen ervan zijn en dat kwam bij mij ontzettend binnen. Hoe bizar dat zo’n foto je leven op deze manier op de kop kan zetten, terwijl je helemaal niet van het kwaad bewust bent. Ik vind het fantastisch hoe Francien dit onderwerp toch bespreekbaar weet te maken, omdat er zoveel jongeren zijn die hiermee in aanraking zijn gekomen en door de negatieve ervaringen worden getroffen. En wat dan? Wat is op zo’n moment de volgende stap en hoe krabbel je omhoog om alles weer op de rit te zetten? Francien is echt een powervrouw en heeft onwijs veel indruk op mij gemaakt. Mijn bewondering voor haar is alleen maar toegenomen na het lezen van haar openhartige verhaal en ervaringen. Geweldig hoe zij anderen kan inspireren en vooruit durft te helpen door deze intense belevenissen op papier te zetten.

Conclusie
Indrukwekkend, meeslepend en intens. Francien heeft mij zo geraakt met haar schrijfstijl dat ik gehuild heb om wat haar is aangedaan, maar ik voelde ook pure trots hoe zij hieruit is gekomen. Wat een kracht!

Auteur: Francien Regelink Titel: Francien laat je tieten nog eens zien Prijs: 16,99 Uitgeverij: Kosmos Uitgevers ISBN: 9789021561813 Pagina’s: 192 Klik hier voor het e-book

Heb jij Francien laat je tieten nog eens zien al gelezen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.