Exclusief leesfragment Liever met lef

Exclusief leesfragment Liever met lef

auteursfoto-dagmar-valerie-door-sabinne-nobbe
Wat spannend, volgende week ligt Liever met lef in de (web)winkels! Op dit moment wordt het boek gedrukt en alleen al dit idee voelt erg speciaal. Zo bijzonder dat straks iedereen het kan lezen, maar ook dat de tekst dan beschikbaar is in boekvorm. De redactie heeft er echt een kunstwerk van gemaakt (ook met de mooie quotes erin en warme vormgeving) waardoor het een stralend geheel is geworden. Stiekem nog mooier dan ik had verwacht, maar dat houden we even tussen ons! En kijk, dit is de auteursfoto geworden die Sabine Nobbe heeft gemaakt. Bekijk alvast de sneak preview in dit artikel!

Mocht je aanwezig willen zijn bij de boekpresentatie op 29 september in Boekhandel Broese te Utrecht, meld je dan nog snel even aan door te mailen naar klantenservice@broeseboekverkopers.nl en kijk hier voor meer informatie over deze feestelijke lancering.  Ik zou het een eer vinden om je te ontmoeten en te zien. We maken er een feestje van, see you there!

Over Liever met lef
In Liever met lef inspireert blogger Dagmar Valerie je om positief in het leven te staan en altijd te blijven dromen. Haar eigen levensverhaal is hierin de rode draad. Het leven voor de volle 100% leven, hoe doe je dat? Niet alleen door je hart te volgen, maar ook door kwetsbaar te zijn, positief te denken en door te zetten. Met motiverende quotes, leuke lijstjes en fijne tips om niet alleen te dromen, maar vooral ook te doen. Wat staat er op jouw bucketlist? Volg je hart en maak je dromen waar, leef met lef!

Dagmar Valerie | Liever met lef | Paperback met flappen | €15,- | 128 pagina’s | ISBN 9789043527224 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 14 reacties.

 1. Nicole

  Wauw wat ziet het er mooi uit! Ik kan niet wachten tot hij uit is.. <3 En prachtige foto ook van jou!

 2. Veerlez

  Wat ziet dat er mooi uit! Ik kan niet wachten om in jou verhaal te duiken, vooral omdat we zoveel raakvlakken hebben. Ik heb meteen even een mailtje gestuurd, ik ben er volgende week hoe dan ook bij!
  Veerlez onlangs geplaatst…Weekoverzicht #10: roadtrip en snorrenMy Profile

 3. Romy

  Wauw, wat ziet dat er geweldig uit! Ik ben erbij donderdag! Vind het zo leuk en stiekem ook wel een beetje spannend! Maar spannend vind jij het vast ook ;)
  Romy onlangs geplaatst…Keuzestress? Volg je hart!My Profile

 4. Suzanne

  Heel gaaf dat je een eigen boek hebt mogen schrijven. Ik vind dat je boek er fantastisch uitziet en de foto van jou vind ik erg mooi. Gefeliciteerd met het waarmaken van een van je dromen! En wie weet koop ik je boek want ik ben nu wel heel benieuwd geworden.

Geef een antwoord

CommentLuv badge