Blog

Event – Naar de première van ‘Minions’

Hoera, ein-de-lijk was het 26 juni! De dag dat ik  de IMAX 3D-vertoning van Minions mocht bewonderen met mijn vriend in Pathé Arena. Jullie weten inmiddels wel aardig hoe vrolijk ik door Minions kan worden en een héle film erover: ik kon mijn geluk niet op! En ik voelde mij al helemaal speciaal toen ik hoorde dat ik bij dit event en deze eerste vertoning mocht zijn! Tsja, toen werd ik dus ook verliefd op Bob (zie de verliefde blikken op de foto hierboven). Wat ik van de film ‘Minions’ vond…

IMG_4611

… Het is vast geen verrassing: ik vond het ge-wel-dig! Hij was zelfs beter dan ik had gehoopt en deze film overtrof daarmee zeker mijn verwachtingen. Ik lachte hardop, werd helemaal vrolijk door het ‘Bello’ en ‘Banana’ en swingde enthousiast vanuit de bioscoopstoel mee met de leuke minionmuziek tussendoor. Ook bevatte de film genoeg actie-momenten en plotwendingen waardoor je als kijker geen dip kreeg in de spanningsboog, maar juist alert en nieuwsgierig werd: hoe loopt dit nu toch af? En wist je dat je door deze film leert kennen waar Minions vandaan komen? Ook vond ik het heel bijzonder om de film in 3D te mogen bekijken, dit heb ik zelden gedaan met films maar ik vond het effect heel natuurlijk en prettig om naar te kijken. Het 3D-effect zorgde voor een subtiel aantal aan extra indrukken waardoor je als kijker de beleving intenser ervaart. Sommige mini stukjes herkende ik van de sneak previews die ik had gezien op social media en nu vielen alle puzzelstukjes samen: deze film móet je echt zien deze zomer!

Over Minions
Dankzij Universal Pictures en Illumination Entertainment kunnen we nu volop genieten van de 3D animatie-avonturenfilm voor de hele familie: Minions.  In deze nieuwe film gaan de drie ondeugende Minions Kevin, Stuart en Bob op zoek naar een nieuwe baas. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe slechterik leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill. Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke, gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a.: Isa Hoes, Barry Atsma, Chris Zegers, Karin Bloemen, DJ Hardwell, Susan Visser, Bas Keijzer en Hans Klok. In de originele versie met de stemmen van o.a.: Sandra Bullock, Jon Hamm, Geoffrey Rush, Jennifer Saunders, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan en Pierre Coffin.IMG_4559

Jordy – Wat zijn de Minions toch ontzettend vrolijk en leuk om naar te kijken! ! Ik hoorde Dagmar regelmatig hardop lachen en ook ik kon mij niet inhouden, je wordt erg blij van deze feelgood avonturen film en verveling zit er niet bij.  Minions bevat actie, humor,  leuke muziek, toegankelijkheid en een vlotte verhaallijn: een perfecte combi voor een bioscoophit die je niet wilt missen!

Minions draait vanaf 1 juli in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.  Kan je niet wachten om de Minions een bezoekje te brengen? Vermaak je in de tussentijd dan op de Facebookpagina van hen óf de websiteEnjoy!

Ga jij naar de film Minions? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.