Event – Ik organiseerde de Zomer Books, Blogs & Borrel
Wauw wat een onvergetelijke avond met lieve bloggers, inspirerende auteurs en geweldige collega's! Eeh ja en natuurlijk hoorden daar flamingo's en ananassen bij, oeps Hakken uit en genieten van de stralende zomer ☀️#ZomerBBB #lovemyjob #bloggers #event #ananas #fun #friends #love #books #summer #sun #flamingo (foto @jilltop )

Event – Ik organiseerde de Zomer Books, Blogs & Borrel


Op 2 juli was het zover. Namens VBK aan mij de eer om het event Zomer Books, Blogs & Borrel, waar veel bloggers naar uitkeken, te organiseren. Een event om onze mooie titels te vieren en de zomer in te luiden met lieve bloggers, inspirerende auteurs en collega’s van verschillende uitgeverijen. Wat een feest om kleur te mogen geven! Natuurlijk mochten de flamingo’s en ananassen niet ontbreken…

Event 2.0
In november organiseerde ik eerder een event speciaal voor Uitgeverij Zomer & Keuning en dit werd ontzettend goed ontvangen. Tijd voor een verbeterde en leukere versie leek mij dan ook een heel goed idee. En hoe kan dat beter dan door de zomer in te luiden? Mijn bestelling voor de zon werd geplaatst en het pakte iets anders uit: ik kreeg een hittegolf. Mijn excuses ervoor, maar dan weet je in ieder geval naar wie je moet wijzen als schuldige. Het programma stelde ik in overleg met andere marketeers van uitgeverijen op, de aankleding shopte ik (héél vervelend om te shoppen voor werk!) en de hapjes en drankjes werden geregeld. Ook de goodiebags (met een waarde van honderd euro) waren goed gevuld en ik kon niet wachten om er de bloggers blij mee te kunnen maken. Klaar voor de start? Af!

IMG_5199
De voorbereidingen… 
Alles verliep in de voorbereidingen ontzettend soepel, bijna té waardoor ik eigenlijk zocht naar iets dat fout kon gaan (hoezo bijgelovig?). Op alles waren we voorbereid, de presentatie zette ik in elkaar en ik was net zo nieuwsgierig naar de presentaties van de auteurs, Elly’s Choice en Dwarsligger als de bloggers zelf. Ik trok mijn hakken aan (iemand opgevallen dat ik hier al een half jaar niet op heb gelopen?) en deed schietgebedjes dat ik niet halverwege languit op de grond zou liggen. Ook dit ging beter dan verwacht, ik verzwikte niks en bleef keurig overeind hoera! Tijdens het event stonden de hapjes en drankjes klaar, werd er door de bloggers massaal getweet met de hashtag #ZomerBBB en werd elk stukje in de keuken zorgvuldig gefotografeerd (ja, het waren echte bloggers!).

IMG_5243
Het programma van het event
Gedurende de Zomer Books, Blogs en Borrel gaven Yvette en Tamara inspirerende en leerzame presentaties waarbij zij vol passie en plezier vertelden over Elly’s Choice ( het eBook abonnement met elke maand een selectie van de mooiste eBooks, reviews en interviews) en Dwarsligger (een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar) en de bloggers aandachtig luisterden. Ook debutanten Liesbeth van Kempen (Uitgeverij De Fontein) en Inge van der Krabben (Ambo Anthos) waren van de partij waardoor de bloggers kennis konden maken met deze getalenteerde schrijfsters. Ik kan nu al niet wachten om het boek van Liesbeth Gevaarlijk spel te lezen, ik ben nu al fan als het net zo goed is als haar presentatie. En ik hing aan de lippen van Inge, wat kan zij geweldig vertellen! Ook het stukje dat zij voorlas uit haar nieuwe boek Tot waar wij kijken kunnen raakte mij heel erg. Conny Regard werd tijdens het event verrast met haar eerste exemplaar van Ik ook met jou! en Gillian King deelde sneak previews omtrent haar nieuwe titel Alles of niets! waarmee zij de nieuwsgierigheid van bloggers nog meer wist aan te wakkeren.

IMG_5245
Online wordt nu al de vraag gesteld wanneer het volgende event zal plaatsvinden, echt een eer! Ik vond het een feestje om samen met de uitgeverijen, de lieve bloggers en de inspirerende auteurs de Zomer Books, Blogs & Borrel te organiseren.  Dankjewel! En nu ga ik lekker lezen deze zomer…

Welk boek moet ik volgens jou écht lezen deze zomer? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 38 reacties.

 1. Frauke

  Wauw, dat leek me een heel geslaagd event! Leuke sprekers, mooie aankleding, lekker eten … heb je goed gedaan! Het lijkt me zeker voor herhaling vatbaar :). En hey, dat ebook abonnement klinkt echt leuk! X
  Frauke onlangs geplaatst…DIY opbergpotje met mineraalsteenMy Profile

 2. Josianne

  Het was zo’n ontzettend leuk evenement! Ik heb echt een hele leuke middag gehad. Van mij mag de volgende snel komen! Maar nu eerst al die leuke boeken lezen :D
  Josianne onlangs geplaatst…Helweek dag 4 – HelnachtMy Profile

 3. Sophie

  Dagmar je hebt het ook echt fantastisch georganiseerd! Het was een eer om er bij te mogen zijn :) Je kunt er volgens mij met een super goed gevoel op terugkijken, net als alle andere bloggers en aanwezigen! Zoveel enthousiasme leeft er in de boekenwereld. Inspirerend om daar eventjes deel van mogen uit te mogen maken!

 4. Marion

  Wat een enthousiaste reacties. Zelfs ik word er blij van, laat staan als je het zelf georganiseerd hebt. Geweldig! Ja, ik raad op het moment bij iedereen De Circusvrouw van Jelmer Jepsen aan. Het is echt een heerlijk boek. Het neemt je iedere keer bijna zonder dat je het doorhebt mee naar het verleden van de hoofdpersoon en heel langzaam aan ontvouwt het verhaal zich. Echt een aanrader.
  Marion onlangs geplaatst…It’s not what you doMy Profile

 5. Wauw wat lijkt me dat een geweldig event, super goed gedaan Dagmar! Ik word heel hebberig bij het zien van die boeken haha!
  Liefs, Iris
  Iris | Todayslipstick onlangs geplaatst…July GoalsMy Profile

 6. Shirley

  Ik vind het nog steeds jammer dat ik er niet bij kon zijn. Ik ben zo benieuwd naar Ghost Boy. Volgens mij moet iedereen die gelezen hebben!
  Shirley onlangs geplaatst…Diary Iris juniMy Profile

 7. Barbara

  Wat een feestje om dit te mogen organiseren en dat het ook nog zo goed wordt ontvangen! Ik baal heel erg dat ik er niet bij kon zijn, maar wie weet een volgende keer. En mijn aanrader is deze heerlijke chicklit: Zes maanden zonder van Charlotte de Monchy.
  Barbara onlangs geplaatst…Boekenplank #11My Profile

 8. Sophie

  Zo jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar wat zag het er weer gezellig uit! Je hebt het fantastisch georganiseerd als ik het zo lees en zie! <3
  Sophie onlangs geplaatst…10 x De leukste zomer DIY’sMy Profile

 9. Anniek

  Wauw Dagmar, wat was het gaaf donderdag! Ik heb er echt onwijs van genoten, en vond het superleuk om eens bij een event van een uitgeverij aanwezig te zijn. Weer even heel wat anders, maar wel súper tof! En het zag er zo leuk uit, lijkt me ook niet verkeerd om al die mooie tafelkleedjes en bekertjes bij elkaar te shoppen ;) Hier mag je echt wel trots op zijn! Liefs Anniek
  Anniek onlangs geplaatst…Last buys / Forever21, Kruidvat, Hema, XenosMy Profile

 10. Femke

  Je was een natural op je hakken, hoor. Ik vond het ook echt superleuk. Heel bijzonder om de achtergronden van de verschillende uitgeverijen te horen. Ik heb het enórm naar m’n zin gehad. Dankjewel lieve Dagmar!
  Femke onlangs geplaatst…Things that made my week… #167My Profile

 11. Maaike

  Het was echt zo leuk; ik had enorm uitgekeken naar donderdag en dat was niet voor niets! Super om al die verhalen te horen en om met alle andere bloggers (en jou!) te kletsen. :D (Ik ben er alleen nog steeds niet uit welk boek ik nou als eerste moet lezen…)
  Maaike onlangs geplaatst…De fijne dingen van juniMy Profile

 12. Laura

  Ik vond het echt een geslaagd event! Het was de eerste keer dat ik erbij mocht zijn en ik heb ervan genoten! Ik heb zelfs één boek uit de goodiebag al uit, ik heb hem heerlijk op het strand gelezen!
  Laura onlangs geplaatst…Lieve PieterMy Profile

 13. Deisy

  Ongelooflijke complimenten voor het hele event meis: ik heb echt ontzettend genoten en het heeft mij aan niets ontbroken <3 Door dit event ben ik ook gelijk weer in mijn lees flow geraakt, waardoor ik nu boek voor boek verslind (uit die prachtige goodie bag natuurlijk). Je hebt het echt heel goed gedaan meis, iets waar je ongelooflijk trots op mag zijn. X
  Deisy onlangs geplaatst…Dit is waarom doelen stellen voor mij belangrijk isMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge