Blog

Event – Bruna Bites voor bloggers

img_0322
Als leesfanaat en liefhebber van boeken kijk ik elk seizoen uit naar de nieuwste toppers die gaan verschijnen. Daarom vond ik het extra leuk om uitgenodigd te worden door Uitgeverij A.W. Bruna op het hoofdkantoor om het najaar op een feestelijke manier in te luiden met de Bruna Bites voor bloggers. Tijdens deze avond werden de nieuwste toppers voor dit najaar getoond én werden we goed verwend!
Bruna
Samen met lieve Thyrze, Emmy en Esmee genoten we van de gezellige avond. We luisterden naar presentaties, dronken lekkere drankjes en er waren ook fantastische hapjes op het event klaargezet. Het was zo’n heerlijke avond en ik voelde mij helemaal ontspannen door de fijne sfeer en mooie setting. Het blijft magisch om door hartje Amsterdam te wandelen en de dag af te sluiten met geweldig leesvoer, inspirerende auteurs en gezellige bloggers. Dat went écht nooit kan ik je vertellen. Mijn liefde voor boeken kent inmiddels geen grenzen, ik lees alles wat los en vast zit en benut het liefst elke seconde vrije tijd met het lezen van een goed boek. En daar hebben ze bij A.W. Bruna talent voor, ik ben helemaal weg van hun sterke assortiment en prachtige titels die zij keer op keer laten verschijnen. Echt een feestje om op het hoofdkantoor van deze mooie uitgeverij te mogen zijn!

Gregg Hurwitz maakte op mij erg veel indruk. Hij was speciaal overgevlogen uit Los Angeles en vertelde ons meer over zijn internationale bestseller Orphan X. Volgens Tess Gerritsen is het zelfs de meest fascinerende thriller die zij in tijden heeft gelezen, dat belooft veel goeds! Lisa Gardner noemt het de perfecte mix van Jason Bourne en Jack Reacher en volgens David Baldacci moet je dit boek echt lezen, je gaat hem er later voor bedanken. Lovende recensies voor deze thriller die gaat over een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De Nowhere Man. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te beschermen als je om zijn hulp vraagt en dat hij nooit faalt. Maar de Nowhere Man is geen sprookje, hij bestaat echt…
Gregg Hurwitz
Ik kan niet wachten om in deze topper te beginnen en vond het interview met Gregg Hurwitz echt fascinerend. Wat een geweldige auteur vol humor, maar ook zoveel sterke uitspraken dat ik er nog steeds van onder de indruk ben. Daardoor zijn mijn verwachtingen van het boek wellicht ook nog hoger geworden, maar ik heb zo’n gevoel dat Hurwitz die verwachtingen zeker waar gaat maken. De recensie volgt in ieder geval snel!
Gregg Hurwitz
Drievoudig wereldkampioen Mixed Martial Arts Marloes Coenen vertelde meer over haar debuut ‘Kracht’ en de bekroonde YA-auteur Alexandra Penrhyn Lowe nam ons mee in de wereld van ‘Nachtrijder’. Geweldig hoe zij voorlas uit haar nieuwste boek en wat kan zij toch makkelijk vertellen, we hingen echt aan haar lippen! Ook werden we ondergedompeld in het magnifieke verhaal van Affinity Konar’s ‘Mischling’ en kregen we een stoomcursus van Joëlla Opraus & Nathalie van Wingerden, auteurs van ‘De Financiële detox’. Dit laatste boek was tevens erg leerzaam en inspirerend, want het maakt veel geldzaken toegankelijker dan deze voor sommigen zijn. De auteurs gaven al tijdens deze avond op een vlotte manier tips, tricks en deelden ervaringen met ons waardoor geldzaken opeens bespreekbaar werden. Zij weten het taboe wat er toch op rust op een natuurlijke manier te doorbreken en in mijn ogen hebben zij hier echt talent voor. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar hun boek en denk dat het voor een vliegende start van 2017 zal zorgen, deze must read verschijnt in januari.

Ik heb ontzettend genoten van de mooie avond vol fijne momenten, inspirerende auteurs en prachtige boeken. Dankjewel A.W. Bruna voor deze geweldige uitnodiging en mooie tijd. Proost, op een fantastisch najaar!

Welk boek staat op jouw wishlist om nog te lezen? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.