Blog

Een leuker leven door Happy Life 365 van Kelly Weekers

Happy life 365 kelly weekers boek by dagmar valerie

Een leuker leven dan je nu hebt. Wil je dat graag? Ook als je blij bent met hoe het nu gaat, kan ik je het boek Happy life 365 geschreven door Kelly Weekers zeker aanraden. Tijdens het lezen ontvang je namelijk zoveel leuke, mooie, toegankelijke en inspirerende tips dat je direct zin krijgt om jouw leven nóg fijner te maken. Bijvoorbeeld door je te focussen op wat er wél is, maar dan voorzien van realistische praktijkoefeningen. Door de heerlijke schrijfstijl – het lijkt alsof je met Weekers in gesprek bent – vlieg je door deze must read heen en steek je er ondertussen heel veel van op. Lees en geniet van de groei die je mag doormaken! 

Over Happy life 365

In Happy Life 365 laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert. Boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, simpele stappenplannen, tips, tricks en quotes voor 365 dagen geluk.

‘Wat een heerlijke pageturner! Je voelt je per regel en bladzijde méér
positief en méér optimistisch, zeker ook omdat wat je leest in hele
begrijpelijke voorbeelden is weergegeven. En, de tips om je leven fijner
te maken zijn haalbaar voor iedereen! Wat een geluk!’
– Prof. dr. Erik J.A. Scherder

‘Waarom moeilijk doen over geluk, als het ook makkelijk kan? Na het
lezen van dit boek besef je wat je vaak fout doet, maar ook hoezeer geluk
voor het grijpen ligt in de meest simpele dingen. Geen theoretisch
geneuzel, maar nuchtere, klare taal, met ook nog wat te lachen. En dat
laatste moeten we vooral veel doen, lees maar!’
– Chantal Janzen

Over Kelly Weekers

Drs. Kelly Weekers studeerde af in klinische en gezondheidspsychologie aan de universiteit van Utrecht en is vandaag de dag werkzaam als life & business coach. Ze is veelgevraagd spreker en expert bij o.a. RTL Boulevard. Binnen haar eigen onderneming kellyweekers.com coachte zij reeds duizenden mensen naar een succesvoller en gelukkiger leven.

Mijn mening over Happy life 365

Ik heb ontzettend genoten van de inspirerende en leerzame lessen waarmee Happy life 365 vol staat. Ik had niet verwacht dat ik er zoveel leesplezier door zou ervaren, maar al tijdens het lezen voelde ik de energie stromen om mijn leven (en die van mijn liefste man en zoon) nog leuker te maken. Ik hou van persoonlijke groei en ontwikkeling, in dit genre heb ik dan ook al erg veel boeken mogen lezen. Toch verraste de heerlijke schrijfstijl van Kelly Weekers mij enorm, waardoor ik direct werd gegrepen door de treffende hoofdstukken. De tips van Kelly raken precies de juiste snaar en ik voelde al tijdens het lezen de motivatie om aan te pakken wat goed is voor mij. Nu ben ik van nature geen uitsteller en pak ik kansen graag met beide handen aan, maar toch was het boek ook voor mij een verfrissende eyeopener. Juist vanwege de praktische insteek, voelt het boek als een soort brainstormsessie met jezelf om te werken aan de beste versie die je mag zijn. Niet volgend jaar, niet volgende maand, maar vanaf nu. Kelly Weekers schrijft in Happy life 365 op een vlotte, toegankelijke en lekker praktische manier hoe we kunnen overgaan tot actie met als gevolg: een gelukkiger leven dan we hadden. Ik ben fan en ik kan je dit boek zeker aanraden, veel leesplezier!

Conclusie

Een inspirerend boek vol praktische tips en mooie inzichten die ook nog eens direct toepasbaar zijn! Een happy life 365 ligt aan je voeten! Lees het boek en ga ervoor!

Happy life 365Kelly Weekers | Kosmos Uitgevers | ISBN 9789021569444 | €20,99 voor paperback | 176 pagina’s | Klik hier voor het e-book van Happy Life 365

Lees jij graag boeken over persoonlijke groei en ontwikkeling?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.