Blog

Deze Royals maken je kapot… De populaire boekenserie van Erin Watt

De Royals serie boek recensie Erin Watt De fontein uitgeverij verslavend

Wist je dat ik eigenlijk zelden series lees? Voor de boekenserie De Royals geschreven door bestsellerauteur Erin Watt maakte ik graag een uitzondering. Ik hoorde er zoveel goede verhalen over en mijn nieuwsgierigheid naar De Royals was gewekt. Want hoezo maken De Royals je kapot? Inmiddels is deze serie een internationale hit en verschijnen de boeken in 20 landen! Natuurlijk kon ik niet wachten om de serie te ontdekken en zo begon ik vol interesse in het eerste boek. Voor iemand die eigenlijk geen series leest, is het dus erg bijzonder dat ik kan vertellen ook het tweede, derde en zelfs het vierde deel te hebben gelezen. In februari verschijnt het vijfde deel Gevaar in deze serie en het is waar: ik ben alvast aan het aftellen! Wat de serie zo fantastisch maakt, vertel ik je in deze review. Zit je klaar voor een uitgebreide recensie over De Royals? Je bent gewaarschuwd, want de serie is verslavend goed en… De Royals maken je kapot!

Verleiding is het eerste deel in de youngadultserie De Royals van Erin Watt

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen. Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen.
Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

Klik hier voor het e-book Verleiding 

De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie

Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.

Klik hier voor het e-book Verraad

De Royals – Geheimen is het derde deel van New York Times-bestsellerauteur Erin Watt

Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging. Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen?

Klik hier voor het e-book Geheimen 

Verlangen is het vierde deel in de verslavende serie De Royals

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Klik hier voor het e-book Verlangen

de royals serie erin watt

Over Erin Watt

Erin Watt is het geesteskind van de twee bestsellerauteurs Jen Frederick en Elle Kennedy, die een passie voor schrijven en mooie boeken delen. Deze gedeelde interesse heeft geleid tot de succesvolle en verslavende youngadultserie De Royals. Wanneer er niet geschreven of gelezen wordt, is Jen op zoek naar de nieuwste gadgets en vermaakt Elle zich met bordspellen of haar drumstel

Mijn mening

Zoals ik in de introductie van dit artikel deelde, lees ik eigen zelden tot nooit series. Ik heb de boeken van Harry Potter gelezen, maar daarna? Daarom voelde ik er in eerste instantie niet zoveel voor om het eerste deel van De Royals te lezen (ja, dat geef ik eerlijk toe). Gelukkig heb ik mijzelf er snel overheen kunnen zetten, anders had ik nooit al die uren leesplezier kunnen ervaren! Na het eerste hoofdstuk van boek 1, was ik namelijk al hooked! De titel van deel 1 is verleiding, maar de verleiding om verder te lezen kon ik echt niet weerstaan. Daarom las ik ook boek twee, drie en zelfs vier in een recordtempo uit. Inmiddels tel ik de weken af totdat er weer een nieuw deel in de serie verschijnt, ik heb zoveel zin om verder te lezen! Mocht je de serie nog niet hebben gelezen, dan ben ik een tikkeltje jaloers en is dit de perfecte gelegenheid voor bingereading!

De boeken zijn geschreven door twee bestsellerauteurs en de personages zijn erg levendig neergezet. De Royals maken indruk met hun houding, maar ook met hun verleden en manier van handelen. Ik had niet verwacht dat ik de serie zó goed zou vinden. De schrijfstijl is meeslepend en de verhaallijnen bevatten interessante wendingen die ik niet aan had zien komen. Die verrassingen zorgden ervoor dat mijn nieuwsgierigheid verder werd aangewakkerd en ik hoofdstuk na hoofdstuk las tot diep in de nacht. De nachtrust kon ik goed gebruiken, maar dit-boek-moest-ik-eerst-uitlezen! Met lucifers in de ogen belandde ik bij de laatste pagina’s en ik vind de boeken uit deze serie stuk voor stuk fantastisch. Ben je fan van Gossip Girl? Dan kan ik je deze serie echt aanbevelen. Tipje van de sluier: de badass personages zijn onweerstaanbaar!

Conclusie

Een meeslepende serie die gevaarlijk verslavend is!

Verlangen | Erin Watt | ISBN 9789026146909 | Uitgeverij de Fontein | 312 pagina’s | Klik hier voor het e-book

Kende jij De Royals al? Of ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar de serie? Veel leesplezier!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.