Blog

Deze 5 boeken wil ik graag lezen in de lente

Kobo e-reader vakantie Libra H20

Genieten jullie ook van de  lentedagen? Mijn favoriete seizoen is aangebroken waarin groei centraal staat. De bloesem aan de bomen, de insecten die uit hun winterslaap komen, de geurende bloemen en de eerste warme zonnestralen op de huid. Yes, de dagen worden lichter en langer! Zodra het lente wordt, voel ik de positieve energie stromen en krijg ik zin om nieuwe ideeën uit te werken, de voorjaarsschoonmaak te houden en mijzelf te ontwikkelen. Ik leer veel uit boeken én door te doen; daarom deel ik graag vijf boeken die ik komend seizoen zou willen lezen. Misschien zijn deze leestips ook iets voor jou?

Waar is de leesflow?

Het is lang geleden dat ik echt de tijd heb genomen om een boek te lezen. Het lijkt wel een ander leven dat ik wekelijks een boek uit las! Daar is natuurlijk een andere hobby voor in de plaats gekomen, namelijk de tuin waar ik elk vrij uurtje aan besteed. En tijdens de lente komt het moestuinseizoen op gang, waardoor ik veel mag leren over de natuur en voedsel verbouwen. Van zaaien tot oogsten; het hele proces maakt indruk nu ik een tuin van 200m2 kleur mag geven. De eerste bomen, frambozenstruiken, grassoorten en bloemen staan al op hun plek. Het hekwerk staat en ik ga dit weekend aan de slag met het maken van de moestuinbakken. Verveling zit er niet bij, maar ik wil ook heel graag weer genieten van een goed boek. Ik heb het lezen echt gemist. Lekker met verse muntthee op de bank even een andere wereld induiken. Of leren over onderwerpen en thema’s die mijn hart raken.

Goedkoop boeken bestellen

Boeken kopen bij Boekenfestijn kan ik aanraden; het assortiment is divers én voordelig. Als boekenliefhebber oriënteer ik mij graag op mooie, nieuwe pareltjes en ik geef ook regelmatig boeken cadeau. Gezien het gehele voordelige aanbod nu online beschikbaar is gesteld, kan ik mijn geluk niet op! Misschien volg je mij al sinds de periode dat ik als marketeer werkzaam was voor het grootste uitgeefconcern van Nederland en wekelijks recensies deelde op mijn blog. Ik was onder andere verantwoordelijk voor het kinderfonds en young adult boeken. Een onvergetelijke periode waarin ik veel mocht leren. Zo’n leesflow heb ik al een tijdje niet meer gehad, maar dat neemt niet weg dat ik nog altijd met veel plezier boeken lees. Op mijn wensenlijstje staat het nieuwste boek van Floor Korte, De groene tuin. Het boek is recent gelanceerd en staat vol groene tuintips waar mijn hart een sprongetje van maakt. Eerst nog even de andere (moes)tuinboeken lezen die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Ik ben zo verwend met indrukwekkend leesvoer!

Deze boeken wil ik graag lezen

Ook zou ik graag het boek Blondjes beleggen beter willen lezen, want ik wil mij de komende periode meer gaan focussen op de financiën. Beleggen leek mij jaren geleden interessant, maar het kwam er steeds niet van en mijn prioriteiten verschoven. Dit boek wakkerde de nieuwsgierigheid in mij weer aan en ik ben benieuwd naar de inhoud. De fontein, vind je plek zou ik ook graag willen lezen. In het boek worden inzichten gedeeld over familiesystemen. De meeste mensen deugen is ook een inspirerende titel waar ik veel lovende woorden over heb gelezen. Ik laat mij graag verrassen! Mocht ik echt in een leesflow belanden, dan duik ik in de serie De zeven zussen van Lucinda Riley. Deze serie domineert nog altijd de bestsellerlijsten en het maakt mij nieuwsgierig waarom de serie zo populair is. Heb jij de serie al uit? Genoeg mooie boeken om te bewonderen, maar mocht je nog titels weten die ik écht niet mag missen dan hoor ik het graag!

Leesplezier in de lente

En ondertussen droom ik nog even verder van deze foto; lezen op het strand met magisch uitzicht. Tijdens deze vakantie was ik enkele weken zwanger van Simon en recent vierden we zijn eerste verjaardag. Time flies! Ik hoop dat je het leuk vond om te weten welke boeken ik er binnenkort bij ga pakken. Mocht je nog suggesties hebben dan hoor ik het graag en ik wens je een stralende lente toe vol leesplezier en mooie herinneringen om te maken.

Veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.