Blog

Deze 10 must read romans en thrillers las ik recent uit!


Ik hou ontzettend veel van lezen, maar ik worstelde flink om weer even in de leesflow te komen. Mijn e-reader heeft er een grote rol ingespeeld en nu pak ik overal en nergens ‘eventjes’ het lezen erbij, heerlijk. Ik gaf mijzelf de uitdaging om deze zomer 10 boeken uit te lezen en de zin om te lezen kwam helemaal terug. Ik heb genoten van deze 10 must read romans en thrillers en vertel je er graag meer over. Enjoy!

♧ Weg van alles – Fiona Higgins – Fiona Higgins neemt ons mee op reis langs de liefde, wanhoop, geluk en verlies met als eindbestemming persoonlijke groei. Een roadtrip die je raakt! Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn recensie van Weg van alles, je kunt deze hier lezen.

♧ Paper Towns – John Green – Ik ben officieel verliefd op de mysterieuze en pakkende schrijfstijl van John Green! Dit boek had mij vanaf de eerste bladzijde al in haar greep en ik kon het niet meer loslaten; meeslepend, spannend, verrassend en vol mooie wijsheden. Ik wil nu alles van John Green lezen! Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar mijn recensie van Paper Towns dan kan je deze hier lezen.

♧ Onverminderd – Rebecca Yarros – Deze titel mocht ik als manuscript voor mijn werk lezen.  Onverminderd zorgt echt voor een achtbaan aan emoties. Ik heb gehuild en gelachen én werd verliefd op de hoofdpersonage… Wat een prachtig boek! Ik kan niet wachten om meer van Rebecca Yarros te lezen!

♧ Niet te filmen – Sophie Kinsella – Niet te filmen bevat dé perfecte mix aan liefde, vriendschap en humor voor een heerlijke feelgood roman voor uren leesplezier! Je bent gewaarschuwd, de humoristische schrijfstijl van Sophie Kinsella is verslavend! Zin om mijn recensie te lezen van Niet te filmen? Klik dan hier!

Leef! – Laura Maaskant – Inspirerend, ontroerend en indrukwekkend. Laura heeft mijn ogen geopend met haar rakende schrijfstijl en maakt mij bewuster dan ooit hoe waardevol Leven is. ‘Vier de kleine dingen, want in de kleine dingen liggen de grootste wonderen verborgen’.

♧ Stuk van jou – Sophie Jackson – Deze titel mocht ik als manuscript voor mijn werk lezen.  Gevangen in deze adembenemende New Adult vol verboden liefde, tweede kansen en loyaliteit. Feelgood met diepgang inclusief de sfeer van Orange is the new Black: Sophie Jackson heeft er een fan bij!

Gevaarlijk spel – Liesbeth van Kempen – Sterke verhaallijnen en romances in het spannende debuut van Liesbeth van Kempen. ‘Gevaarlijk spel’ is een aanrader voor iedereen die van avontuur, actie en een vleugje liefde houdt!

 Lieve mama – Esther Verhoef – Kippenvel! Wat een lugubere en gruwelijk sterke thriller. ‘Lieve mama’ is een verslavende pageturner zoals we van Esther Verhoef gewend zijn! Je kunt mijn recensie van Lieve mama hier lezen. Spannend!

♧ Alles of niets! – Gillian King – Deze feelgood roman mocht ik eerder als manuscript voor mijn werk lezen. Een heerlijke feelgood roman vol humor, een meeslepende schrijfstijl en romantiek. Uren leesplezier en ontspanning gegarandeerd. ‘Alles of niets!’ is een aanrader voor alle chicklitlezeressen en roman fans. I love it!

Het Rosie Project – Graeme Simsion – Humoristisch, een meeslepende schrijfstijl en zeer aandoenlijk. Het Rosie Project ervaar ik als verrijkend en leerzaam, omdat we als lezer de kans krijgen om de wereld door de ogen van een autistische personage te mogen zien. Geweldig geschreven en ik wil gelijk het volgende deel lezen!

Welk boek is volgens jou een echte must read en mag ik niet missen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.