Blog

De onthulling – Ik lanceer mijn 2e boek ‘Het jaar waarin ik…’

Hieperdepiep hoera! Eindelijk kan ik het verklappen, de afgelopen tijd heb ik ontzettend hard gewerkt om binnenkort mijn 2e boek te lanceren! En met binnenkort bedoel ik zelfs nog voor de feestdagen! Ik heb al mijn liefde, schrijfplezier en passie verwerkt in dit bijzondere project en ik kan niet wachten totdat jij het boek kunt lezen. Ik geef eerlijk toe dat ik het ongelooflijk spannend vind om het nu met je te kunnen delen, want nu voelt het zo echt! Het boek heeft de titel ‘Het jaar waarin ik…’ gekregen, omdat ik je een onvergetelijk 2019 gun. En daar gaan we samen onze schouders onder zetten, zodat je van jouw dromen werkelijkheid gaat maken. Het is tijd voor actie! Je gaat ontdekken wat je écht wil en met behulp van praktische tips, inspirerende vragen en leerzame hoofdstukken krijg jij het vertrouwen om er daadwerkelijk voor te gaan. We maken er 365 onvergetelijke dagen van! Ik kan niet wachten om je meer over mijn boek te vertellen.

Donderdag 20 december 2018 lanceer ik mijn tweede boek Het jaar waarin ik…

Yes, nog voor de kerstvakantie lanceer ik mijn tweede boek Het jaar waarin ik… en kan je dit inspirerende en leerzame (werk)boek via de link in mijn webshop downloaden. Het boek is echt een cadeautje voor jezelf of voor een dierbare die je het allerbeste gunt zodat je met confetti & champagne 2019 in kunt luiden. Ik moedig je aan om er een onvergetelijk jaar van te maken op een praktische, toegankelijke en leerzame manier. We nemen de tijd om terug te blikken en ontdekken welke lessen en inzichten we kunnen meenemen naar 2019. Ook komen we erachter wat je écht zou willen. We maken doelen concreet, zorgen voor focus en creëren de rust en ruimte om er 365 onvergetelijke dagen van te maken. Bij het boek zitten gratis affirmatiekaarten om jouw cadeautje voor de feestdagen compleet te maken. Genoeg gedroomd, het wordt tijd voor actie! Pak de kansen die op je pad komen of creëer de mogelijkheden zelf.

Dit wordt het jaar waarin ik…

Liever zal zijn voor mijzelf, een onderneming ga starten, moeder wil worden, die geweldige reis ga maken, een studie ga oppakken, lekker in mijn vel ga zitten, meer ga doen waar ik blij van word, vrijwilligerswerk op ga pakken, blij ben met grote en kleine gelukjes die op mijn pad komen, een nieuwe hobby zal vinden, eindelijk die boeken kan lezen, ga leven vanuit overvloed en vertrouwen, trots mag zijn op mijzelf… Wat je ook graag op zou willen pakken, dankzij de toegankelijke vragen word je gestimuleerd om na te denken wat je écht wil. Vervolgens maken we jouw doelen concreet waardoor het geen onmogelijke taak meer lijkt en je van dromen naar doen gaat. Ik moedig je met liefde aan om elke dag te groeien in de richting die jij voor ogen hebt, zelfs als je nog niet weet welke kant je graag op zou willen. Op naar een onvergetelijk 2019. Happy new year!

Ik heb eindelijk ontdekt wat ik écht wil! Een inspirerend en praktisch boek over groeien, (be)leven met aandacht, vertrouwen en vooral doen. Dagmar moedigt je aan om er echt voor te gaan!

Het omslag van Het jaar waarin ik…

Het jaar waarin ik

Vanaf 20 december kan je Het jaar waarin ik… – Werkboek voor 365 onvergetelijke dagen downloaden. Je kunt nu al een pre-oder plaatsen via deze link. Ik wens je alvast veel leesplezier toe, het aftellen is begonnen!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.