Blog

De mooiste plannen voor 2022 maak ik in de Purpuz Planner

Purpuz planner 2022

Ik heb zin in het nieuwe jaar 2022. Op 31 december word ik 30 en dat betekent dat ik 2022 officieel mag ervaren als dertiger, wat een mijlpaal! Ik verheug mij op het nieuwe jaar dat voor ons ligt en op de herinneringen die we mogen maken. En alle fijne plannen mag ik opschrijven in de nieuwste Purpuz Planner! Een agenda en life coach in één, waardoor je van jouw dromen werkelijkheid mag maken. Ik heb eerder een Purpuz Planner gehad en tussendoor heb ik verschillende agenda´s en planners geprobeerd, maar ik kom toch terug bij deze favoriet. Er gaat niets boven de Purpuz Planner, stop met dromen en start met doen!

Meer balans en genieten van het nu

Gezonde gewoontes creëren, dromen over nu en over later, goede voornemens en plannen die je mag maken… In de Purpuz Planner 2022 heb je alle ruimte en vind je de rust om op een gestructureerde manier op te schrijven wat goed is voor jou. Waar je naar uitkijkt en waar je je op verheugt, maar de planner bevat ook handige stappen om de gewenste doelen daadwerkelijk te bereiken. Er staan inspirerende tips in om verder te komen en ik vind het vooral een prachtige agenda die ik met plezier gebruik. Ik gebruik de planner elke dag en ook de activiteiten voor het gezin staan erin, zodat ik alles op één plek kan noteren en bijhouden. Ook ben ik helemaal weg van de looks, want met deze planner wil je gezien worden!

Purpuz planner 2022

Creëer overzicht en structuur met de Purpuz Planner

Deze Purpuz Planner 2022 is dé plek voor al je afspraken, ideeën, inspiratie, lijstjes, aantekeningen, doelen en to-do’s voor werk en privé.  Je hebt genoeg ruimte om al deze elementen te noteren en je hoofd leger te maken, zodat je meer rust en ruimte mag ervaren. Omdat ik het allemaal op papier zet, creëer ik overzicht en weet ik precies waar ik aan toe ben. Voor mijzelf, maar ook voor mijn gezin én mijn onderneming. Ideaal! Ik heb veel agenda’s en planners geprobeerd, maar ik kom echt elke keer weer uit bij de Purpuz Planner want in deze planner zit alles wat je nodig hebt om er een onvergetelijk jaar van te maken. Alleen al de uitstraling geeft rust en het idee dat je alles op een rij hebt; uit je hoofd en liefdevol (be)leven.

Purpuz planner 2022

Van dromen naar doen

In 2022 gun ik mijzelf meer rust om de natuur in te gaan en te bewegen, minder moeten en meer ontspannen. Ik verheug mij op de herinneringen die we gaan maken als gezin, de datenights, de mijlpalen die we met elkaar mogen vieren en de ontwikkelingen van de jongens om te bewonderen. Dat het een energiek, gezond, warm, liefdevol en licht jaar mag worden waarin we mogen doen waar we blij van worden en we ons hart kunnen volgen. En niet alleen in 2022, maar elke dag vanaf nu.

De Purpuz Planner is te koop in verschillende kleuren, ik heb gekozen voor de tint Bold Black, maar je hebt ook Morning Green (echt heel mooi!), Original Grey (mijn allereerste Purpuz Planner, klik hier voor de review uit januari 2018!), Limited Pink en Golden Success. Ook leuk om te lezen is het interview met founder Clen Verkleij, echt bijzonder dat ik toen al helemaal weg was van de planner. En mijn enthousiasme is alleen maar groter geworden; deze planner overtreft al je verwachtingen.

Waarom verheug jij je op het nieuwe jaar 2022? En wat gun je jezelf in het nieuwe jaar?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.