Blog

De Kobo Aura H20 – Mijn nieuwe liefde

Kobo aura h20 parijs dagmar valerie

Wie mij een beetje kent, weet dat ik uren leesplezier ervaar. Lezen is voor mij de perfecte manier om te ontspannen. Ik lees ongeveer 1,5 boek per week uit en geniet dan ook met volle teugen van romans, boeken over persoonlijke groei, spannende bestsellers en inspirerende topauteurs. Ik kan niet alleen uren lezen, maar ook uren praten over goede boeken die écht de moeite waard zijn om te bewonderen. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met een e-reader (de Kobo Glo HD) was ik dan ook verrast door het gemak om zoveel boeken makkelijk mee te nemen. Ideaal voor op reis (ik kocht de e-reader speciaal voor onze verre reis naar Thailand), lekker thuis op de bank of ’s nachts door het handige lampje. Sinds ik het Kobo Plus abonnement heb gekregen voor mijn verjaardag, kan ik helemaal niet meer zonder mijn e-reader. En nu is het tijd voor gezinsuitbreiding. Ik stel aan jullie voor… mijn nieuwe liefde: de Kobo Aura H20 e-reader! 

Cupido deed zijn werk meer dan goed…

Het was zonder twijfel liefde op het eerste gezicht. Die eerste date werd ik meteen geraakt! Ik werd meegenomen naar allerlei werelddelen, maakte avonturen mee, werd voorgesteld aan zijn beste vrienden (Jojo Moyes, Dan Brown, J.K. Rowling, Brené Brown…) en het was allesbehalve saai! De uren vlogen voorbij en voor ik het wist was ik tot over mijn oren verliefd. En nu kan ik niet meer zonder deze fantastische Kobo, die zelfs met mij mee kan in bad door die geweldige beschermlaag. Kobo Glo HD ging ook weleens met mij mee in het water. Dan zat ik met hem op het strand met mijn hand hoog zodat er geen onverwachte golf een einde kon maken aan onze leesrelatie. Met Kobo Aura H20 wordt alles anders, met hem hoef ik die angst niet te kennen en trotseren we de golven zoals deze komen. Of we kunnen relaxen in bad bij kaarslicht en met een cheesy muziekje op de achtergrond… Geen straf, die knappe Kobo! Ik ben fan!

Eerlijke review Kobo Aura H20

Ik zet de roze bril even af, jullie krijgen een eerlijke mening van mij over de Kobo Aura H20 zoals jullie waarschijnlijk ook verwachten bij deze review. En ik zal eerlijk zijn; bovenstaande was niet gelogen. Sterker nog, ik ben echt onder de indruk van alle features die deze e-reader rijk is. Ik had niet verwacht dat het lezen vanaf deze Kobo een nog mooiere ervaring zou vormen, dan ik al mocht beleven. Deze extra beschermlaag tegen water is natuurlijk erg praktisch (wanneer je opeens toch wegdroomt in bad), maar het prettigste vind ik de aanwezigheid van het blauwe licht-filter. Op deze manier lees je ook voor het slapen nog, zonder dat je daarna moeite hebt om in slaap te vallen. Ik lees heel graag nog even in de avond, maar dankzij dit filter is het extra ontspannend. Ook is het beeld van de Kobo Aura H20 erg scherp en de e-reader houdt zeer prettig vast. Ik kan nu echt niet meer stoppen met lezen!

Liefde voor lezen

Ik lees heel veel, maar ondanks dit gegeven hoef ik de e-reader erg weinig op te laden. Hij gaat gerust maanden mee! Ook passen er ontzettend veel e-books op, ik heb het maximum aantal in ieder geval nooit bereikt en ik geloof ook niet dat ik die dag zal meemaken dat het wel gaat gebeuren. Wat een luxe om de boekenkast altijd bij de hand te hebben. Dat idee vergroot tegelijkertijd ook het leesplezier: je kunt lezen wat, wanneer en waar je maar wilt. In een handomdraai zit je middenin jouw favo scene! Ik heb mijzelf verwend met een prachtig hoesje in de kleur cognac en dan sluit de e-reader zichzelf automatisch af, wanneer je de cover sluit. Met deze Kobo Aura H20 hoop ik jaren (lees)plezier te beleven!

Onbeperkt lezen + feelgood nieuws!

In dit artikel vertel ik je meer over mijn ervaring met het Kobo Plus abonnement, waar ik nog altijd veel gebruik van maak. Er staan zoveel mooie, leuke, nieuwe, inspirerende titels op en het assortiment is overweldigend. Er zijn top-lijstjes, er worden titels aanbevolen naar aanleiding van jouw leesvoorkeur en de keuze is reuze. Onbeperkt lezen voelt net zo lekker als onbeperkt sushi eten. Je blijft eten eeh lezen. Leesvoer! Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan ben je dat vast en zeker wel na het lezen van dit nieuws:  Lisette Jonkman heeft een Kobo Originals-serie geschreven! Op 1 augustus verscheen het eerste e-book uit de serie, Buren with Benefits, exclusief bij Kobo Plus als onderdeel van een driedelige serie. Hoe gaaf is dat?!

De komende tijd zullen jullie dus heel veel recensies online zien komen, waarin jullie ongetwijfeld een glimp zullen opvangen van mijn nieuwe liefde. Kobo Aura H20 is mijn leesmaatje voor het leven!

Genoeg geschreven, back 2 books! Welk boek ben jij op dit moment aan het lezen? Lees jij liever fysieke boeken of heb je ook een e-reader? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.