Blog

Deze is voor jou geschreven door Daphne Deckers


Hoe lekker is het om even te ontspannen met heerlijke columns die zowel herkenbaar als hilarisch zijn? Dan heb ik voor jou alvast de ultieme boekentip klaarliggen: Deze is voor jou! Heel letterlijk is dit boek écht een aanrader voor jou en mag je het niet missen. Daphne Deckers deelt op briljante wijze dagelijkse perikelen en trends uit het gezinsleven met ons in haar columns, nieuwsgierig geworden? Veel leesplezier!

Over Deze is voor jou
Iedere week weet Daphne Deckers duizenden lezers te raken met haar column in De Telegraaf. Altijd spot ze trends voordat het trends zijn, en behandelt ze zaken in het leven die ons allemaal aangaan. Deze is voor jou gaat onder andere over pubers, papa’s en andere perikelen. Ontroerend, grappig en herkenbaar zijn haar stukken over haar gezinsleven. Daphne is zeer actief op Facebook en Instagram, en zo krijgen de fans een interessant inkijkje in haar drukke leven!

Mijn mening
Deze is voor jou geschreven door Daphne Deckers vond ik echt een feestje om te mogen lezen! Ik ben fan van de schrijfstijl van Daphne Deckers, het is zo toegankelijk, vol humor en herkenbaar. Echt heerlijk voor enkele uren aan leesplezier. Het is een dunner boekje dan ik meestal lees, maar daardoor juist ook lekker makkelijk mee te nemen en je slaat het sneller open voor ‘me-time tussendoortjes’. Ik nam het dan ook graag mee voor onderweg in de bus en je vliegt er doorheen. Deze is voor jou bevat hilarische en verslavende columns die mij hardop hebben laten lachen (wel een nadeel als je dus in de bus zit #awkward). Ook las ik mijn vriend regelmatig stukjes voor om de pret te delen, ook hij was onder de indruk! Typisch Nederlands, haar eerdere boek, vond ik al briljant en dit is wederom een topper waarvan ik ontzettend heb genoten. Voor mijn gevoel heeft Daphne Deckers zichzelf weer echt overtroffen en ik hoop dat we nog heel lang van haar geweldige columns kunnen genieten. Ik geloof dat het amper mogelijk is om meer complimenten in een recensie te stoppen dan ik nu heb gedaan, maar dan heb ik mijn punt gemaakt:

Deze is voor jou is echt perfect om te geven en om te krijgen!

Conclusie
Deze is voor jou is hilarisch, verslavend en herkenbaar! Daphne Deckers heeft echt een fantastische schrijfstijl, ik ben fan!

Titel: Deze is voor jou Auteur: Daphne Deckers Uitgeverij: The House of Books
ISBN:
 978 90 443 4900 9 Prijs: € 9.99

Lees jij de columns van Daphne Deckers graag?

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.