Blog

Careergasm door Sarah Vermunt – Vind de baan die goed voelt

careergasm_SarahVermuntVoor iedereen die als de dood is voor maandagochtend. Dit lees je als je Careergasm geschreven door Sarah Vermunt openslaat. Het boek belooft je no-nonsense advies om werk te maken van het vinden van de baan die goed voelt. Want er zijn geen slechte banen, wel slechte banen voor jou. Welke excuses maak jij om niets te veranderen? En wat is een careergasm, voelt dat net zo goed als het klinkt? Ik heb Careergasm gelezen en deel in deze recensie mijn mening. Lees je mee? 

Over Careergasm
No-nonsenseadvies voor mensen die iets willen veranderen op werkgebied.
Een careergasm krijg je als je werk goed voelt. Echt goed. Zoals een Marvin Gaye-liedje. Alsof jij en je baan voor elkaar gemaakt zijn. Maar hoe krijg je je mojo terug als je vastzit in een liefdeloze relatie met je baan? In Careergasm laat Sarah Vermunt je precies zien hoe je dat doet. Het is speciaal voor mensen die een andere baan zoeken, of die wat willen veranderen in hun huidige baan. Grappig, praktisch en liefdevol: dit boek voelt tegelijkertijd als een warm bad en een schop onder je kont. Het is tijd om je goed te voelen.

Er wordt niet precies van je verwacht dat je weet hoe je carrière eruitziet.

Over Sarah Vermunt
Sarah Vermunt is voormalig professor Business aan de Wilfrid Laurier University. Ze heeft Careergasm.com opgericht om mensen te helpen erachter te komen wat ze nu echt willen en dat te bereiken. Vermunt schrijf voor onder andere Forbes, Fortune, Inc. en Entrepreneur. Ze woont in Toronto, Canada

Is het je weleens opgevallen dat niemand het woord ‘moeten’ met passie of enthousiasme uitspreekt?

Mijn mening
Allereerst mijn complimenten voor de fantastische naam én vormgeving van dit boek. Careergasm dekt precies de lading van de geweldige tips die Sarah Vermunt met je deelt. Tijdens het lezen kreeg ik een motivatieboost om eindelijk keuzes te maken op het gebied van carrière. Daar is lef voor nodig en een duwtje in de juiste richting. En die duw kan je tijdens het lezen van Careergasm door Sarah Vermunt verwachten, op een liefdevolle, pakkende én concrete manier beschrijft zij de kansen die voor je liggen. Je ontdekt waar je energie van krijgt en hoe je dat punt mag bereiken. Je leest niet alleen over ambities en falen, maar ook over instortingsgevaar, financiën, doemscenario’s en beginnen. Het zet je niet alleen aan het denken, maar de tips zijn ook praktisch genoeg om het gelijk toe te kunnen passen. Tijdens het lezen betrapte ik mijzelf regelmatig op een glimlach, want Sarah Vermunt slaat de spijker op z’n kop op een herkenbare, grappige en vlotte manier. Bovendien zijn de hoofdstukken compact en heel krachtig geschreven, de opmaak van het boek is erg aantrekkelijk en daardoor vlieg je door deze must read heen. Ik kan dit boek iedereen aanbevelen, of je nu zoekende bent naar een baan die bij jou past of dat je graag iets zou willen veranderen in je huidige baan. Behoefte aan een carrièreswitch of juist erg tevreden, ook dan vormt dit boek een aanrader om te lezen omdat je de bevestiging ontvangt dat je doet wat goed voor jou is. En ik hoop dat we dat allemaal dagelijks mogen doen. Choose a job you love and you’ll never have to work a day in your life!

Conclusie
Een eyeopener om te doen wat goed voelt. Sarah Vermunt geeft je een schop onder je kont om werk te maken van het vinden van de job van je leven! Careergasm leest net zo goed als het klinkt!

Careergasm | Sarah Vermunt | ISBN 9789400509290 | €20,- |  288 pagina’s | Verschenen in november 2017 | Uitgeverij Lev. | Klik hier voor het e-book

Het is tijd om je goed te voelen. Heb jij een baan die bij je past? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.