Blog

ByDagmarValerie.nl in het boek ‘Laat me jou zijn’

laat me jou zijn 1Een heerlijke chicklit op zijn tijd, daar kan ik volop van genieten. Lekker in een cozy sweater wegkruipen op de bank met een dampende kop thee: pure ontspanning! Zet er nog een open haard bij en ik ben de gelukkigste van de wereld. Vandaag is een extra speciale dag, want ik organiseer het bloggersevent en de boekpresentatie voor Petra Kruijt, haar nieuwste boek Laat me jou zijn is zojuist verschenen. Voordat ik bij deze uitgeverij kwam werken, mocht ik als blogger het boek, toen nog manuscript, lezen en daarom is het extra bijzonder dat ik nu het event organiseer, wat een eer! De recensie heb ik al eerder geschreven toen ik het manuscript mocht lezen. Enjoy!

Over Laat me jou zijn
Laat me! Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan en een vriend die wil bouwen aan een toekomst waar zij nog niet aan toe is. Ze geeft gehoor aan haar vrijheidsdrang door te verhuizen naar de andere kant van de wereld, naar San Francisco.

Jou zijn. Lisan staat altijd al in Susans schaduw. Wat ze ook probeert, ze wordt nooit zo succesvol als haar vier jaar oudere zus. Totdat Susan vertrekt en er een gat ontstaat. Lisan springt daarin en neemt langzaam haar hele leven over.

Over Petra Kruijt
Petra Kruijt reist het liefst zo veel en ver mogelijk. Niet zo gek dus dat ze een van haar personages laat verhuizen naar San Francisco, een stad die ze zelf fantastisch vindt en die nog steeds tot haar verbeelding spreekt. De 27-jarige auteur is onder andere bekend van De mannenmaker. Laat me jou zijn is haar zesde roman.

Mijn mening 
De schrijfstijl van Petra werkt verslavend en ik heb Laat me jou zijn ook opgepakt en niet meer weg kunnen leggen. Vanaf de eerste bladzijde trok het mijn aandacht en ik heb er uren leesplezier door ervaren. Mijn vriend betrapte mij er zelfs op dat ik met een grote glimlach het boek zat te lezen, het is echt een feelgood boek. Het bevat alles wat een goede chicklit nodig heeft: een avontuurlijke reis, liefde en carrière.

Naast het feit dat ik het bloggersevent en de boekpresentatie organiseer, kwam er nog een grotere verrassing binnen: mijn blog is genoemd in Laat me jou zijn! Echt een geweldige compliment en prachtig cadeautje, ik voel mij zo vereerd! Dit had ik echt niet zien aankomen, dankjewel! Dus als je Laat me jou zijn aan het lezen bent, neem dan even een kijkje op de eerste pagina aan de linkerkant:laat me jou zijn 3
Conclusie
Laat me jou zijn is een verslavend en meeslepend avontuur. Een heerlijke mix voor elke chicklit-liefhebber. Echt een must read!

Aantal sterren: ✩✩✩✩✩ [5/5]
Titel: Laat me jou zijn, Auteur: Petra Kruijt, Uitgeverij: Zomer & Keuning, Prijs: €14,99, Aantal pagina’s: 304,  ISBN 9789401903721 Klik hier om Laat me jou zijn te bestellen.

Heb jij al een boek van Petra Kruijt gelezen? En vind je chicklits ook zo lekker lezen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.