Blog

#Boektober Instagram Challenge

#Boektober Instagram Challenge
Heb jij zin om deel te nemen aan de #Boektober Instagram Challenge? Ik vertel je er gauw meer over! Ik heb oktober namelijk omgedoopt tot #Boektober, een maand waarin je jezelf uit kunt dagen om meer te lezen dan je nu doet. En meer dan 1000 deelnemers zijn inmiddels heerlijk aan het lezen, geven elkaar leestips en inspiratie in de #Boektober Facebookgroep en motiveren elkaar. Ook ik heb nu al meer gelezen dan ik hoopte; het werkt! Het is tijd voor een extra leuke uitdaging: de #Boektober Instagram Challenge. Doe je gezellig mee? 

Het enige wat je voor deze challenge nodig hebt is Instagram (je kunt ook deelnemen via Twitter of Facebook; net wat je aanspreekt). Je kunt mij (@ByDagmarValerie) volgen voor leuke updates en natuurlijk extra inspiratie . Ik kom bij iedereen een kijkje nemen en voor de vindbaarheid van jouw foto’s is het belangrijk om de hashtag #Boektober in te zetten. Op maandag 12 oktober (lekker random om de maand te breken) gaan we zeven dagen Instagram gezellig domineren met boekgerelateerde foto’s, we can do this! Elke dag staat er een ander onderwerp centraal ter inspiratie voor #Boektober om te delen op Instagram:

 Dag 1 – Favoriete boek(en)
Dag 2  – Indrukwekkende cover
Dag 3 – Currently Reading
Dag 4 – Lekkere leessnack
Dag 5 – Quote uit boek
Dag 6 –Bookface
Dag 7 – Heerlijke leesplek

Hoe leuk is het om samen aan de slag te gaan om anderen te inspireren en te motiveren extra te lezen? We maken er een gezellig #Boektober feestje van!

Gebruik de hashtag #Boektober en inspireer elkaar! Doe je mee?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.