Blog

#Boektober – Durf jij de uitdaging aan?


Ik mocht een ontzettend bijzonder project voor mijn werk lanceren, namelijk #Boektober. Heb jij zin om meer te lezen, maar kom je er niet aan toe? Of zou je graag lekker in de leesflow willen komen? In oktober ga ik heel graag met jou de uitdaging aan om meer te lezen dan je nu al doet. Iedereen kan deelnemen aan #Boektober en het is gratis! Wat je nodig hebt? Leesvoer en zin om mee te doen aan deze gezellige reading challenge. Doe je mee? 

Het idee
Ik liep al een tijdje rond met het idee hoe we gezellig met veel leesliefhebbers konden lezen én anderen besmetten om ook lekker een boek te pakken en te ontspannen. Ik betrapte mijzelf er ook regelmatig op dat ik hier simpelweg de tijd niet meer voor nam, terwijl lezen zo’n heerlijke bezigheid kan zijn. Toen ik begin september op een dag wakker werd (yes ik vind het nog steeds heel jammer dat het niet ergens in juni was, zodat ik meer tijd had om alle voorbereidingen te treffen haha) had ik opeens het idee in mijn hoofd. Oktober en boeken = boektober! Ik koppelde het terug op werk en ik mocht aan de slag gaan. Met een lieve én hele creatieve collega hebben we een heel mooi template opgezet ‘Boekazine’ waardoor je het gevoel krijgt van een online magazine, maar dan voor boekliefhebbers. We gaan via Boekazine superleuke opdrachten, interviews met auteurs, must follow boekbloggers en leestips delen in het kader van Boektober waarin we zoveel mogelijk mensen willen bereiken meer te gaan lezen dan ze nu doen, ook ik doe mee! Het persbericht is uitgestuurd en ik had nooit verwacht dat er al zoveel enthousiaste reacties op dit initiatief zouden komen. Geweldig dat jullie zo lief en positief reageren! Ik vind het nu al een onvergetelijke ervaring en het geeft energie om het neer te mogen zetten. 

Daag jezelf uit
Of je nu graag uit je leesdip wilt krabbelen of dat je het lezen gaat ontdekken; iedereen kan deelnemen aan #Boektober. Geef jezelf de uitdaging mee om een X aantal boeken te lezen tijdens de maand oktober en je bent klaar! Althans, wel met het uitdagen van jezelf. Het echte leeswerk moet natuurlijk nog beginnen. Bedenk welke boeken je graag zou willen lezen en leg deze alvast klaar of ren naar de winkel om van je wishlist realiteit te maken. Helemaal klaar voor #Boektober? Tweet ‘Ik doe mee met #Boektober en ik ga de uitdaging aan om meer te lezen dan ik nu doe! Durf jij de uitdaging aan?’ of meld je gezellig aan op Facebook via het event #Boektober.

Inschrijven #Boektober
Schrijf je nu in voor Boekazine, de nieuwsbrief waarin we samen aan de slag gaan om de uitdaging voor #Boektober te realiseren. We delen heerlijke inspiratie en leestips, interviews met auteurs, boekbloggers die écht het volgen waard zijn en meer! Je krijgt tevens leuke opdrachten die gerelateerd zijn aan #Boektober waardoor jij helemaal de leesflow te pakken krijgt. Je kunt je via deze link inschrijven en samen gaan we de maand oktober vullen met heerlijk leesvoer!

Mijn #Boektober challenge

Ook ik doe natuurlijk mee met deze uitdaging, mijn liefde voor lezen kent geen grenzen en ik zou hier heel graag meer tijd voor vrij willen maken in de herfstachtige maand oktober. Daarom ga ik het lezen van vijf boeken, net een boek meer dan ééntje per week die ik probeer aan te houden. Dit laatste lukt mij helaas amper, maar ik zou het wel dolgraag willen. Daarom heb ik extra veel zin om aan de slag te gaan met de leuke opdrachten uit #Boektober én om meer te lezen dan ik normaal gesproken doe. Yes, ik ga de uitdaging aan!

Doe mee met #Boektober!  Durf jij de uitdaging aan? Hoeveel boeken wil jij lezen tijdens #Boektober? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.