Boektober 2016, ben jij er klaar voor? Deze boeken ga ik lezen!

Boektober 2016, ben jij er klaar voor? Deze boeken ga ik lezen!


Vorig jaar was de maand oktober een groot leesfeest, want het was namelijk tijd voor #Boektober. Een maand waarin je jezelf uit kunt dagen om meer te lezen dan je nu al doet. Of om eindelijk de leesflow weer te pakken te krijgen of je reading challenge voor 2016 een boost te geven. Mijn boeken liggen klaar om van #Boektober 2016 een succes te maken. Spannend! Durf jij de uitdaging aan? 

Daag jezelf uit tijdens #Boektober 2016
Heb jij zin om meer te lezen, maar kom je er niet aan toe? Of zou je graag lekker in de leesflow willen komen? In oktober gaan we heel graag met jou de uitdaging aan om meer te lezen dan je nu al doet. Iedereen kan deelnemen aan #Boektober en het is gratis! Wat je nodig hebt? Leesvoer en zin om mee te doen aan deze gezellige reading challenge. Geef jezelf de uitdaging mee om een X aantal boeken te lezen tijdens de maand oktober en je bent klaar! Althans, wel met het uitdagen van jezelf. Het echte leeswerk moet natuurlijk nog beginnen. Bedenk welke boeken je graag zou willen lezen en leg deze alvast klaar of ren naar de winkel om van je wishlist realiteit te maken. Vanaf 1 oktober gaan we aan de slag. Meld je aan via de Facebookpagina van Boektober en post gezellig mee met je ervaringen om anderen te motiveren en inspireren met jouw leestips. Veel leesplezier!

De boeken die ik tijdens #Boektober wil lezen
Gemiddeld lees ik een boek per week, maar tijdens #Boektober heb ik de lat iets hoger voor mijzelf gelegd. Ik wil namelijk heel graag 6 boeken lezen in die maand!  Lezen moet natuurlijk wel een plezierige en ontspannende bezigheid blijven, maar ik vind het heerlijk om er juist wat meer tijd voor vrij te maken. Het grote misschien geschreven door John Green staat al láng op mijn wishlist om te lezen en daarom hoop ik heel graag tijdens #Boektober van deze topper te kunnen genieten. Althans, ik gok dat het een topper is want ik hoor alleen maar positieve geluiden over dit boek! En dan stap ik over naar dé thriller van dit najaar zoals A.W. Bruna dit boek positioneert. Orphan X lijkt mij spannend en waanzinnig sterk. Ik heb al een tijdje niet zo’n boek vol actie en spanning gelezen, waardoor ik denk dat dit voor een verfrissende afwisseling kan zorgen. Vervolgens duik ik in een boek van Youp, namelijk Sorry! Jord moet altijd zo hard om hem lachen dat ik eigenlijk erg benieuwd ben geworden naar zijn schrijfstijl. Daarna pak ik een intense non-fictie titel erbij die veel indruk heeft gemaakt op anderen. Dans zonder benen geschreven door Jen Bricker klinkt veelbelovend en bijzonder. De afstand tussen jou en mij en Een bijzonder jaar wil ik ook zo graag al héél lang lezen. Tijd om actie te ondernemen en in deze prachtige boeken te duiken. Dat wordt genieten!

Hoeveel boeken hoop jij tijdens #Boektober te gaan lezen? Durf jij de uitdaging aan? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 29 reacties.

 1. Kirsty

  Wat leuk dat je de challenge weer doet! Ik twijfel nog even of ik mee ga doen; ik zit nu al goed in een leesflow, maar het lijkt mij wel leuk. Het moet alleen niet zo zijn dat ik het als een druk ga voelen.
  Kirsty onlangs geplaatst…My Week in Photos September 3My Profile

 2. Anita

  Inderdaad een fijne manier om mijn reading challenge een boost te geven! Ik doe zeker weer mee en wil er net zoals vorig jaar weer 4 lezen. Afgelopen tijd stond het lezen stil dus het komt als geroepen. Nu nog de boeken bij elkaar zoeken.
  Anita onlangs geplaatst…Joy in my mind #26My Profile

 3. Anna

  Ik wil volgende maand het Rosie project gaan lezen (die staat al vast) en verder moet ik nog even gaan snuffelen bij de bibliotheek! Super tof Dagmar! Liefs
  Anna onlangs geplaatst…REAL study tips | 2016My Profile

 4. Joor

  Ik vind dit echt een geweldige toffe challenge in oktober! Ik heb een aantal boeken wat ik in oktober wil gaan lezen. Ben erg benieuwd of ik het ga halen! :)

 5. Joyce

  Leuk! mijn boeken liggen klaar en die van jou mag ik er hopelijk deze week nog aan toevoegen. Ik ga voor 4 boeken en hopelijk lukt het ook. Fijne zondag! X
  Joyce onlangs geplaatst…The kids brand tagMy Profile

 6. Anouk

  ”Het grote misschien” is echt mijn favoriete boek van John Green, zo leuk dat je die gaat lezen! ♥ Ook ”De afstand tussen jou en mij” is een mooi en bijzonder boek. Zelf wil ik sowieso de boeken ”54 minuten” en ”Wink, Poppy en Midnight” gaan lezen :)
  Anouk onlangs geplaatst…Winactie: Kate Ling – Eenzaam en Extreem Ver WegMy Profile

 7. Marleen

  Op dit moment ben ik bezig met een lijstje, maar er zijn zoveel boeken die ik wil lezen! I need more hours in a day! Ik wil in ieder geval 2 thrillers lezen, een aantal boeken van de bibliotheek die al een hele tijd op mijn nachtkastje liggen en natuurlijk jouw boek! ^^
  Marleen onlangs geplaatst…Leuk om te doen: najaar 2016My Profile

 8. Marloes

  Ik doe mee, al heb ik het voor de leesflow helemaal niet nodig, het lijkt me gewoon gezellig! Woensdag na mijn bezoekje aan de bieb ga ik eens bekijken wat er op mijn TBR voor oktober komt, leuk!

 9. Wat grappig. Ik ga er nog even over nadenken. Ik wil heel graag weer beginnen met lezen, maar ik ben een beetje bang dat de leesflow dit keer uitblijft. Maar echt een super leuke actie en wie weet bedenk ik mij nog.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Zijn favoriete speelgoedMy Profile

 10. Kim

  Ik moet er nog even over nadenken… Ik doe al heel erg lang over 1 boek nu en heb nog heel erg veel te lezen liggen dus dat zou wel handig zijn… :-)
  Kim onlangs geplaatst…“Act your age”My Profile

 11. Bettie

  Sowieso dat boek lezen van John Green. Ik heb de originele versie ( in het engels dus,) en ik ben echt verliefd geworden op het boek. Ik weet zelf nog niet welke boeken ik ga lezen, maar ik lees sowieso altijd wel veel, dus echt een uitdaging wordt het niet.
  Bettie onlangs geplaatst…Why autumn is a beautiful seasonMy Profile

 12. Lize

  Ik lees nu pas dat het terug boektober is. De laatste tijd kom ik extra weinig aan lezen toe dus misschien is het nu wel een goed moment om de uitdaging aan te gaan?! Ik ga het in ieder geval proberen.

 13. Justen

  Orphan X vond ik zelf erg goed, geniet ervan en succes met doorlezen! P.S. mocht je na al die boeken tijd over hebben, de nieuwste Harry Potter lees je in twee dagen uit! :-)

 14. Annelies

  Lange lijst voor oktober! Uiteindelijk heb ik door drukdruk bezig zijn slechts 1 boek in oktober gelezen: Als je iemand verliest die je niet kan verliezen van Ish Ait Hamou. Ik ben laatst naar een lezing van hem geweest en hij is een rasverteller!
  Die tip van John Green ga ik onthouden. Ik heb nog niets van hem gelezen *shame on me*. Maar ik ken de auteur natuurlijk wel.
  Dank je voor de lijst!

 15. Wat een leuke challenge!! Ik heb Orphan x ook gelezen en ik vond het rete spannend!! Zo’n boek is dan weer een goede afwisseling met de wat lichtere kost.

Geef een antwoord

CommentLuv badge