Blog

Boektober 2016, ben jij er klaar voor? Deze boeken ga ik lezen!


Vorig jaar was de maand oktober een groot leesfeest, want het was namelijk tijd voor #Boektober. Een maand waarin je jezelf uit kunt dagen om meer te lezen dan je nu al doet. Of om eindelijk de leesflow weer te pakken te krijgen of je reading challenge voor 2016 een boost te geven. Mijn boeken liggen klaar om van #Boektober 2016 een succes te maken. Spannend! Durf jij de uitdaging aan? 

Daag jezelf uit tijdens #Boektober 2016
Heb jij zin om meer te lezen, maar kom je er niet aan toe? Of zou je graag lekker in de leesflow willen komen? In oktober gaan we heel graag met jou de uitdaging aan om meer te lezen dan je nu al doet. Iedereen kan deelnemen aan #Boektober en het is gratis! Wat je nodig hebt? Leesvoer en zin om mee te doen aan deze gezellige reading challenge. Geef jezelf de uitdaging mee om een X aantal boeken te lezen tijdens de maand oktober en je bent klaar! Althans, wel met het uitdagen van jezelf. Het echte leeswerk moet natuurlijk nog beginnen. Bedenk welke boeken je graag zou willen lezen en leg deze alvast klaar of ren naar de winkel om van je wishlist realiteit te maken. Vanaf 1 oktober gaan we aan de slag. Meld je aan via de Facebookpagina van Boektober en post gezellig mee met je ervaringen om anderen te motiveren en inspireren met jouw leestips. Veel leesplezier!

De boeken die ik tijdens #Boektober wil lezen
Gemiddeld lees ik een boek per week, maar tijdens #Boektober heb ik de lat iets hoger voor mijzelf gelegd. Ik wil namelijk heel graag 6 boeken lezen in die maand!  Lezen moet natuurlijk wel een plezierige en ontspannende bezigheid blijven, maar ik vind het heerlijk om er juist wat meer tijd voor vrij te maken. Het grote misschien geschreven door John Green staat al láng op mijn wishlist om te lezen en daarom hoop ik heel graag tijdens #Boektober van deze topper te kunnen genieten. Althans, ik gok dat het een topper is want ik hoor alleen maar positieve geluiden over dit boek! En dan stap ik over naar dé thriller van dit najaar zoals A.W. Bruna dit boek positioneert. Orphan X lijkt mij spannend en waanzinnig sterk. Ik heb al een tijdje niet zo’n boek vol actie en spanning gelezen, waardoor ik denk dat dit voor een verfrissende afwisseling kan zorgen. Vervolgens duik ik in een boek van Youp, namelijk Sorry! Jord moet altijd zo hard om hem lachen dat ik eigenlijk erg benieuwd ben geworden naar zijn schrijfstijl. Daarna pak ik een intense non-fictie titel erbij die veel indruk heeft gemaakt op anderen. Dans zonder benen geschreven door Jen Bricker klinkt veelbelovend en bijzonder. De afstand tussen jou en mij en Een bijzonder jaar wil ik ook zo graag al héél lang lezen. Tijd om actie te ondernemen en in deze prachtige boeken te duiken. Dat wordt genieten!

Hoeveel boeken hoop jij tijdens #Boektober te gaan lezen? Durf jij de uitdaging aan? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.